reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Madzia miłego pobytu w Słubicach;-)
Katgen buziak, trzymaj się może jutro będzie dużo lepiej? a może weź nos- pe:sorry:
Ciasteczko dziewczyny podsuwają ci tyle pomyslów na prezent dla taty więc na pewno coś wyczaisz:-)
Mycha jak tam przewietrzyłaś się, lepiej Tobie? cmok
Larvunia to tylko 2 dni chciałabym przeżyć takie rozstanie, pomyśl mi zostały 3 tygodnie z mężem i będę musiała się z nim rozstać na tak długi czas, dla mnie to "wieki":-(
To ja już zmykam, czekamy na tatusia i męża;-) nie dziwcie się jak nie zajrzę już...chociaż kto wie...buziaki i pozdrowionka :-)

hej hej ;/ listowy mnie obudzil, wiec nie wiem, czy na dworze zimno czy cieplo. nawet nie zamierzam tego sprawdzac. drewno mam, cieplo jest, psy wysikane...zyc nie umierać. mala śpi, moge dziś nic nie robić...buuuuu hahha. ale musze cos zjesc. koniecznie ;***

dzieki za pozytywne slowa na galerii. nie jestem wariatka...chociaż?

To miał być komplement Kochana ;-)

Mój ojciec miał wczoraj urodziny ale zamiast zegarka który mu wysłałam powinien dostac młotek zeby sie w łeb porządnie walnął.Ale ma na niego nerwa grrr.
Katgen -fajnie ze to @
Laarvunia -2 dni szybko zleca
Madzia -szerokiej drogi
Megi -ciesz sie męzem :-D

Czesc Wszystkim tak w ogóle .Znowu nie mogłam dziś spac eh

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja
Ketgen ja tez cos ostatnio mam @ za wczesnie zawsze i czuje sie jakbym pod pociag wpadła.

Larvunia- moj juz 4 lata jezdzi a ja i tak nie moge zniesc ze go nie ma jakos. wspolczuje kochana 3 maj sie.

kobietki sa dzis straszne, Nati ma katarek a Zosi chyba zeby ida szkoda ze nie ma P. bo by miał pakiet katar, zęby i @. Taki los faceta wśród bab ;-)

Annes to twoj ma tak wesolo jak moj bedzie mial niebawem, zona, corka, suczki i kotki, zadnego faceta hhaha.

a ja wlasnie robie skrzydelka w piekarniku, bo na nic innego nie mam pomysłu.
buzki ;***

edit: zamiescilam kilka zdjec po kuracji sterydowej.

Ostatnia edycja:
hejka laski, ciasteczko- a może jakaś dobra książka, krawat, bo nie wiem co twój tato robi, czy może już na emeryturze, a może on ryby łowi, to jakiś komplet haczyków, spławik, może ma jakieś hobby, a jak ma problemy z cholesterolem to kup mu może coś w aptece na obniżenie, pełno tego jest, niby Banacol dobry jest, to zamiast słodyczy.

reklama
hsalo;] tesknilyscie? padl nam lapek... pewnie po tym zalaniu a z kom jakos nie moge wejsc.. nowy mam i nie umiem sie nim poslugiwac hih;p;p
widze ze u larvuni bedzie dziewucha;] gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Do góry