reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wpadlam zyczyc dobrej nocy ;-)

kroma mowia ze przy dziewuszce sie brzydnie, ze niby urode odbiera, czyzbym zbrzydla?? :eek::eek::eek: hehehehe ;-):laugh2: Procz syfkow ktore mnie czasem atakuja nie czuje sie brzydka :sorry:
aneteczka to nie bylo smieszne :confused2::confused2::confused2::dry: ;-) jako dodatek bladokoperkowy roz moze byc ale nie jako calosc :sorry: Juz babcie poinformowane ;-):laugh2:

DOBRANOC :tak:

reklama
Lavrunia- hehe, twarzy to nawet tak dokładnie nie widać, więc ciężko mi określić i na żywca cię nie widziałam nigdy. Poza tym na początku nigdy się nie brzydnie, ja z Olką do 6 m-ca wyglądałam rewelacyjnie,nawet wyładniałam i nagle zaczął mi nos puchnąć i syfków dostałam, miałam sińce wielkie i wory pod oczami. A na koniec to wyglądałam jak nie ja. A chodziło mi o brzuch, masz taki bardziej na boki, niby bardzo szpiczasty to na chłopaka. U mnie się sprawdziło, ja miałam z Arkiem piłkę, a z Olką bardziej mi poszedł na boki, nie był taki sterczący. Pupa też idzie do tyłu, taka kaczucha się robi- na dziewczynkę, ale to tylko zabobony. A i na chłopaka jest niby wyżej brzuch, a na dziewczynkę troszkę niżej.

Ostatnia edycja:
mi wszyscy mowili, ze wyladnialam i bede miala chlopaka. cera mi sie poprawila, ale od 2 miesiecy mam kinol bardzo czerwoniasty.
no a z brzuchem to chyba racja, ja tez mam na boki a nie szpiczasty.

ja w drugiej ciazy mialam jak pilka taki wystajacy okragly i tez mialam super cere do konca ciazy w pierwszej tez mialam ladna cere no i mam obie dziewczyny:-)

Future- chodziłam do szpitala na dekerta.

larvunia- wiem, wiem że ty anty do różu nastawiona...........;-)

Ja w ciąży z Miśkiem miałam piłeczke wysoko do samego końca, więc u mnie się sprawdziło.

o widze wieczorne pogaduszki :)
ja miaalm brzuch jak balon,chodzilam jak slon :)na dodatek juz w koncowej fazie ciazy to nie mialam jak polozyc sie na bok,hehe mowie wam ciezko bylo:)
a teraz z zinnej beczki
dostalismy odkurzacz na prezent slubny,niby wszystko ok ale jak odkurzam to po jakims czasie sie wylancza sam i ponownie nie moge wlaczyc,dopiero jak dam do innego kontaktu to sie wlaczy,niewiem czy to wina odkurzacza czy kontaktu?moze za duza moc czy jak mam to rozumiec?

Hej Kobity:-)
OOOO, Larvunia, gratuluję Córeczki!!!:-D:-):-):-) Teraz przynajmiej będę wiedzieć na jaki styl buciczki dziergać:-D A imię Alicja bardzo mi się podoba:-) Choć muszę Cię uprzedzić że wszystkie Alicje jakie znam są szalone i bardzo temperamentne, na czele z moją córą:sorry::-D
Marzenka, dziwna sprawa z tym odkurzaczem...a nie ma napisane w instrukcji, że jak za długo chodzi lub się przegrzeje to się sam automatycznie wyłącza?:confused:
Megi, zdrówka dla Zuzinki i spokojnej nocy, oby jak najszybciej to paskudztwo przeszło!

A mi się żadne zabobony co do płci dziecka nie sprawdzały, brzuchy miałam spiczaste, nie na boki, cera się poprawiła, twarz wyładniała nawet, i wszyscy jak mnie widzieli w ciąży to wróżyli synków, a tu same dziewuchy :-D:-D:-D

reklama
Hej laseczki
Marzenka - ja tez mam w miare nowy odkurzacz i tez sie wyłącza kiedy za długo odkurzam(moja chata duza wiec po 30 min czasem go katuje) i nie chce sie właczyc dopuki troche nie ostygnie.Moim zdaniem jest to zabezpieczenie zeby nie spalic silnika tak jak masz w komputerze.Odkurzacz mam taki bez worków cylindrowy czy jakos tam.
No ale nie zaszkodzi zapytac sprzedwcy w jakims sklepie AGD

U mnie tez wszystkie mity ciązowe obalone.Brzuch miałam szpiczasty jak na chłopaka i do tego lekko wystajacy pempek,cera tez super i ogólnie jak z tyłu mnie ktos widział to nie bylo widac ze moge byc w ciązy dopiero jak mnie z przodu zaszli to było WOW ales ty wielka:-D:-D:-D:-DAle w sumie moja Kaya z charakteru to jak chłopak i chłopskie zabawki tez na topie pociagi i auta.Ulubiona bajka to tez auta :-D:-D

Kolorowych dziewuszki
dopiero w 7mym miesiacu dowiedziałam sie ze mój synek ma pipcie

Larvunia -oby córci juz patyk nie urósł:-);-)
Megi zdrówka dla Zuzanki

Do góry