reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

daffi super :tak:
ciacho ja chce juz lipiec kiedy bede miala go na codzien :sorry: wkurzaja mnie te jego wyjazdy bo stratni na nich jetesmy a tu na miejscu moglby dorobic a tam traci... daja za jeden dzien 30zl "wyjazdowego" no ale bez wyżywienia tam jest, we wlasnym zakresie wsio... nie dosc ze poza domem to nic nie zarobi :confused2:

reklama
no wlasnie ciacho wkurza mnie to bo NIC nie zarobi :confused2:
musi tam jechac... pracuje tam od ponad roku i jeszcze nidy nie wyjezdzal nigdzie, ponoc jego kolej, ale mial byc tylko raz do wakacji a wyliczyli mu juz 3 wyjazdy do wakacji, wiec jeszcze dwa go czekaja, bo jeden z nim tych akustykow poszedl na leczenie dwu miesieczne i z braku pracownika (a na jego miejsce teatr nie moze nikogo przyjac) moj musi teraz tyrac :-(

Witam się i ja z kawką!

Daffi gratuluję! U mnie odkąd Izku sie urodziła nie ma nikogo "nowego" w rodzinie ;/

Larvunia, znowu? no kurcze no

Ja za tydzień jade do rodziców juz.

Marzenka moze tak jak Lili mówi, ze ma jakis czujnik przegrzania i sie wyłacza? poczytaj w instrukcji!

to nieciekawie, no ale teraz wszedzie wykorzystuja ile sie da:-( bedzie dobrze dasz sobie rade to tylko 2 dni

Witam się i ja z kawką!

Daffi gratuluję! U mnie odkąd Izku sie urodziła nie ma nikogo "nowego" w rodzinie ;/

Larvunia, znowu? no kurcze no

Ja za tydzień jade do rodziców juz.

Marzenka moze tak jak Lili mówi, ze ma jakis czujnik przegrzania i sie wyłacza? poczytaj w instrukcji!

jak ja urodzilam to jeszcze przybylo 4 maluszkow 2 chlopcow i 2 dziewczynki.. teraz czekamy bokonec lutego poczatek marca ma kuzynka urodzic synka... no i teraz Agadolaczyla do grona rodzacych.. a podejrzewam ze aga bedzie przy koncowce to mi sie moze uda zaskoczyc wsyztskich w koncu:D

a u mnie w rodzinie nie ma zadnego dziecka z mojego pokolenia. aha jest, Jacka siostra ma 7 letniego Nestora. a tak to ja bede następna i dlugo dlugo nic, bo narazie nic sie nie zapowiada. moja jedna kuzynka sie stara, ale cos im nie wychodzi ;/
kawa wypita. czas ulozyc troche fryz, bo jade dziś do gorzo, do Pani architekt ;)

reklama
Witam kochane, my dziś nockę spokojnie przespałyśmy, Zuzi gorączka wczoraj spadła po syropie Ibufen i tak już się nie pojawiła:-) Dzisiaj rano troszkę herbatki zwróciła ale minimalnie i poprawił jej się koloryt skóry nie jest już taka blada jak wczoraj nawet za bułkę się chwyciła bo głodna...mam nadzieję że to przejściowa jelitówka i że już będzie dziś w miarę oki:tak: Jutro mąż wraca w końcu jupi:-) Może dziś sałatkę warzywną zrobię, ubiorę Zuzkę ciepło i wyjdę do sklepu koło bloku na szybkie zakupy a nam świeże powietrze dobrze zrobi;-)

Do góry