reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski,

larvunia gratulację.
a co do tej kupki do wanny to moze lewatywa by pomogła? laki jakoś w wannach rodzą i chyba nie wszystkim si kupka przytrafia.

megi zdrówka dla Zuzi

reklama
oj megi ZDROWKA dla Was!
asienka no domysla sie ze robia, ale jednak ginka mowila ze i tak sie zdaza wydzielinka ;-)
annes ciesz sie ze je masz bo bys nudno inaczej miala :laugh2:
katgen mlody za ciastolina srednio jest ;/

Megi- buziaki dla Zuzki biedulka
Larvunia- fakt że bez dzieci to bym juz dawno na głowe dostała sama w lesie ;-)
Katgen- młoda tez ma kilka kolorów tylko otwartych i zakazane mieszać robi z nich kulki i stawia na buty daje rece buzie itp ;-)

Teraz bajke ogladaja a ja chyba za szfy sie biore.

Larvunia ja tez bardzo chcialam w wannie, a przeciez wanna jest dezynfekowana po porodzie. a jak zrobia Ci lewatywe, to co masz zrobic do wanny? nie sluchaj głupot. nam polozena w szkole rodzenia mowila, ze nie kazdy sie kwalifikuje na wanne, chodzi o parametry dziecka i o cystośc pochwy i inne. trzeba z lekarzem uzgodnic. ale tez wychodze z zalozenia, ze to fajna sprawa.
a ja chodze do szkoly rodzenia, zeby sie czegos fajnego dowiedziec. nie mam jeszcze dzieci i niektore sprawy nie są dla mnie oczywiste. a w szkole jest naprawde fajnie, dziewczyny są super, babka też. i Dżeku też sie dowiaduje różnych rzeczy. ale dziś tak zimno, ze nie pojechaliśmy...

szkoly rodzenia sa poto, zeby sie czegos dowiedziec, pozniej moze sie okazac ze przydadza sie jakies wskazowki, np.co do oddechu itp.
ja nie chodzilam do szkoly rodzenia bo 12 lat tem nie bylo a przy drugim to tez bylo w powijakach jeszcze
ale czy to wazne? wazne zeby pord byl bez komplikacji i dziecko bylo zdrowe:-)

ja do szkoly rodzenie nie chodze i nie chodzilam z lenistwa :sorry:
z reszta pigula mi dosrala raz przy porodzie Frucia, ze sie nie chodzilo do szkoly rodzenia a rodzic chce teraz... wredny babsztyl jedna byla, bardzo nie mila babka.Dobrze ze byly dwie bo bym chyba zwiala z tamtad :sorry:
licze na to ze moja gincia bedzie miala dyzur jak bede rodzic jak nie to bede po nia tarabanic :-D i juz wiem ze chce w wannie rodzic, ale popatrzcie ja tez mialam lewatywe robiona a podklad mi zmienialy bo mi cos lecialo... zobaczymy jak to bedzie :tak:

jejkuuuu ja dalej w pizamie, snuje sie po mieszkaniu nic nie zrobilam, masakra jakas. Wogole spac mi sie chce :confused2:

przy porodzie hymm widoki nie sa cudne ale wstyd zostawia sie za drzwiami, ja mialam polozna i poloznika:eek:
larvunia no ciezarnej wybacza sie pizame o tej porze:-D ja dzisiaj juz 3 razy na dworze bylam rano to starsznie zimno bylo teraz juz tylko -7 nie jest zle

nio ja tez juz rano bylam na dworze... mlodego do przedszkola odprowadzic

jejku kto mi po dziecko pojdzie :sorry:

bede pozniej ide sie zmusic cos zrobic moze zupke wstawie jakas :sorry:

reklama
a ja jzu bylam w urzedzie korekte oddac,musialm naginac z buta bo auto nam nie odpalilo przez ten mroz:-)ale nie narzekam dobrze mi to zrobilo:-)
teraz wlasnie gotujr mi sie zupka pomidorowka:-)i robie mega porzadki,testuje prezent slubny:-)odkurzacz:-):-)od 2 lat o nim marzylam:-D:-D
larvunia ciesze sie ze bedziesz miala dziewuszke:-):-)

Do góry