reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia gratki, czyli dziewucha:-) imie bardzo ladne, mloda ma kolezanke Alicje i
fajna dziewczynka, zwariowana taka:-)

reklama
future zimno jest dzisiaj ze hejku a bylo rano o godz. 7 az -18,5stop porazka,
w weekend jedziemy do moich rodzicow, bierzemy lyzwy i bedzemy smigac u nich po stawach, zreszta łąki zalalo i zrobilo sie z nich wielkie lodowisko hehe

wlasnie przyszedl plecak i reszta dla mlodej, plack ladniejszy niz na zdjeciu, i piornik rozowy z myszka mini i wyposazeniem, bedzie mloda na bank zadowolona zreszta sama wybierala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Daffi a jak Julka? Zdrowa już?

Bojku zimno jest strasznie.....
Ja na papierosa na balkon nawet nie wychodze bo sie boje;P hehe moze rzuce;P

w wannie sioe rozgrzalam jejku jak mi zimno bylo... masakra
my z nowu chorzy :baffled: ja smary po pas, mlody kaszle, w poniedzialek bylismy u lekarza, dostal syropki "tylko" bez antybiotyku... w dzien nie kaszle, ale w nocy sie meczy bidulek strasznie

Future tak szczerze to po co jezdzisz do tej szkoly rodzenia?
pytalam swojej ginki o te wanne do rodzenia ;-) jeszcze nikt tam nie rodzil, puki co, ale ponoc to fajna sprawa dopuki rodzaca kupy nie zrobi z wysilku :laugh2: Kurde ja bym chciala w wannie rodzic i to za free :tak: ale te kupy mnie przerazaja :sorry:

Witam

Larvunia- gratulacje!!! to kolejan babka nam przybędzie ;-)
Marzenka- 2 tygodnie nie całe jakoś ekspresowo nie wiem czemu.
Kroma - chyba dlatego sie nauczyła zeby mogła gnębić siorke starsza heheh

Młoda znow z ciastolina masakre mi w kuchni robi i w koło sprzątanie. A mała spać nie chce iść wykończą mnie czasem myśle że maja taki plan heheh...

Zamęczyć mame.....to jest plan! ;) Annes nie martw się...my pewnie tez takie byłysmy....Skąś to muszą mieć:p
Ale w sumie mają po ojcach ;p

Moja roznosi wszystko po chacie, co pozbieram i poukładam odwróce sie a tu od nowa wszystko roznosi. ggrrhh :wściekła/y:

A ciastoline Izku też uwielbia. Ale ja jej pozwalam tylk ona swoim stoliku i tylko po jednym kolorze. Bo ma takie duze pudła z Play-do i zaraz by wszystko pomieszala. WIec? rygor musi byc. :p

Witam po ciężkiej nocce:( Nic praktycznie nie spałam:no: Zuzia ok 24 zaczęła mi wymiotować w nocy same wczorajsze warzywa które jadłyśmy na obiad i tak z przerwami 15-30 minutowymi ciągle wymioty do prawie 6 rano:-( biedna jest dziś wycieńczona a ja nie wyspana....nie wiem czy to jej zaszkodziło, źle pogryzła czy jelitówka się odezwała ale biegunki nie ma:no: Wypiła orsalit żeby się nie odwodniła no i teraz podałam słabą herbatkę z cytrynką oby tylko nie zwróciła, och :baffled:
Larvunia czułam że dziewusia będzie:tak:
Pozdrawiam wszystkich, nie mam siły pisać nawet

Aha Beti raz jeszcze dzięki za pomoc:****

reklama
Do góry