reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
ale wczoraj szybko padlam juz po 20 godz spalam:szok::szok:
annes gratki dla malutkiej:-)ile czasu czekalas na kase ze skarbowki?
no to ja czekam na wiesci od larvuni:-)

reklama
witam się ja z ranka, moje dzieciaki równo 6 na nogach stały, w sumie tylko jedno,bo drugie alarm podniosło.

Co do anty to Ja bym Dianę odradzała, moja koleżanka po niej w ciąże nie może zajść, ma puste jajeczkowanie i się teraz leczy.

A tak w ogóle to też stawiam na dziewuchę u Lavruni.

Annes-
szybko twoja mała opanowała sztukę chodzenia, w końcu za siostrą będzie biegać :)

witam ale moroz:eek:
pewnie larvunia bedzie miec dziewczynke hehe ja tak mysle :-D
to chyba tylko ja z was nigdy w zyciu nie stosowalam niczego z anty...:sorry:
wiec nie wypowiem sie co jest dobre a co nie

hello po przerwie :-)
ale sie stesknilam...
jeszcze nic nei czytalam co u Was, juz ide nadrabiac :tak:

edit:
hehe ciekawosc zjada co ;p
tjak jak czulam od poczatku bedzie dziewucha ;-) ale na 80 % pewnosci tylko ;-) W kazdym razie na usg nic nie wisialo miedzy nozkami ;-) Z dzidzia ok, poszlam na badanie po obiadku i myslalam ze bedzie dzidzia fikac i szalec zeby podejrzec lepiej ale gdzie tam, to typowo widac nasza rodzinka spiochow blahahaha...
mysle intensywniej o imieniu teraz... na dzien dzisiejszy jest Alicja ;p

Ostatnia edycja:
dzien dobry !!!

Larvunia to moje gratulacje super !!!mam nadzieje ze juz tak zostanie i nie bedzie niespodzianki :-):-):-)

co do anty to ja tak jak ciacho nic nie stosowalam jeszcze :no:

ja pije herbatke i ruszam na miasto

milego dnia !!!

hej, mam cudowną koleżankę Alicję - takze imię bomba.
Ale kalinka i Tosia też są boskie. Albo Tola miało być?
Samo przyjdzie.
ale sie ciesze ;)

moja miala byc serafina, pozniej Amelia. i już na bank Amelia, aż tu nagle Helenka ;)
z imieniem nie tak latwo.

Zaraz jade do szkoły rodzenia, ale najpierw musze sie dobudzić ;)

love

do pozniej

No to larvunia gratulację - imię śliczne :-) a tak poza tym cześć wam wszystkim ...
Ja już około 8 szłam po pieczywo normalnie myślałam że zamarznę na stojąco ... normalnie taka zimnota na dworze że strach ... jak szłam to normalnie miałam wrażenie że powietrze w nosie zamarza ... ;-) dzisiaj jak Mnie żadna sytuacja ani nic nie zmusi to już się z domku nie wynurzam...

reklama
Larvunia gratulacje:)
no i imie przesliczne:D
oby juz tak zostalo:D
Gratuluję raz jeszcze:)

My sie dzis dowiemy w ktorym tyg jest moja bratowa:)

Do góry