reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi to raczej bedziecie musieli robic korekte,niewiem czy juz dostalas pit 11 z agencji mieszkaniowej to tez trzeba rozliczyc,my tez juz dawno zlozylismy pit.
a to nie dostaja z jw kasy przed wylotem wlasnie na takie zakupy?

Ostatnia edycja:
reklama
Annes Zosia chodzi!? Wow!! Gratulacje!! Boże, przecież ona już roczek zaraz bedzie miała! Ale mam teraz mine, conajmniej taką :szok:

Megi ładne imionka ;)

A ja mam wiadomość od Larvuni, i juz wiem co bedzie miała, ale NIE POWIEM :cool2:

Nie wiem czy coś przyszło ale jak wy dostaliście z mieszkaniówki to i my pewnie tylko nie wiem czy czasem na adres stały nie przyszło....jak coś to mama mi zaniesie do US a co do wypłat no niby na te zakupy w marcu mają przesłać na konta może razem z wypłatą...

Ja sama mam taka mine :-) jak ona szybko urosła:szok:

Megi ładne imionka 3 mamy kciuki za Pawełka ;-)

Ja własnie zobaczyłam ze mam kase ze skarbówki :-)

Pr- jak to szybko leci juz Jaś po szczepieniu ;-) Zonia tez jakos nie płakała ale teraz po roku to ostatnie bedzie przeciagne je jakoś do 1,5 bo sie o nim naczytałam... Nati tez szczepi łam jak 1,5 miała

dobrej nocki papapa

no nie powiedzą, niech sie Larvuńka sama chwali ;)

Megi, poprzytulasz się chociaż i ciepełko będzie;)

Ja też zaraz śmigam spać.

Witam wszystkie mamusie! Mam małe pytanie : Czy znacie może jakiegoś dobrego prywatnego ortopedę dziecięcego??? będę wdzięczna za informacje. Dziękuję i pozdrawiam :)

reklama
Haha je tez wiem co Larvunia bedzie miała-DZIECKO :-D:-D:-D:-D:-DPewnie Ćipcie tak jak chciała
Hej Annes brava dla Zosi ,ale ten czas leci.Buziaki dla Was
Megi -a tez 3mam kciuki za Pawełka
Pr-dzielny Jasio.Widziałam foty równie urodziwy jak siostrzyczka :-D

Co do antykoncepcji to ja jestem na plastrach EVRA obecnie jestem bardzo zadowolona nie licząc względów estetycznych.Przyklejam najczesciej na plecach bo pod brzegi plasta właża mi kłaczki z ubran i obleśnie to wyglada.
Zastrzyki brałam 9mcy czyli załapałam sie na 3 zastrzyki -Mnie totalnie one nie pasuja
ciągle chciało mi sie jesc ,miałam pryszcze na buzi ,straszne wahania nastrojów jakas deprecha mnie łapała.No i zalezało od pielegniarki która dawała zastrzyk była 1taka starsza babka po jej zatrzyku tydzien na dupe nie mogłam usiasć ani z łozka wstac bo to domięsniowe a przy mojej rwie kulszowej zdychałam. A i po pierwszym zastzryku krwawilam tak jak przy okresie , równe 4 tyg.biegałam z podpachą :crazy:pózniej nie miałam wcale przez czas ich brania czyli 8mies .I bardzo długo po ich odstawieniu nie mogłam dojsc do siebie.
Brałam jeszcze tabsy róznego rodzaju ale w miare normalnie funkcjonowałam po dianie 35 ale to bardziej tabsy na cere niz anty

A ja chyba musze przejsc na jakas diete bo mam taka zgage od kilku miesiecy ze nie ma dnia w którym nie brałam Rennie czasem biore po 5 dziennie bo nie wyrabiam prawie jak w ciazy grrr
Ide spac buziaki dla Wszystkich

Ostatnia edycja:
Do góry