reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka, ja napewno nie, ale chyba faktycznie to asienka byla :tak:

ja znikam, mam na 17.10 wizyte u endokrynologa.... powiklania pociazowe mi sie odezwaly :/

reklama
marzenka- na bank Asieńka, ona miała do tego łeb na studiach, ja też umiem ale ja jestem z Gw i ja robię tylko dla znajomych, nie zawodowo, ja nie pracuję już w zawodzie z ponad 5 lat.

napewno asienka:-)
co do spotkaniu w maju to mi to obojetnie ktorego bedzie,narazie nie mam planow ja sie dostosuje,dojechala bym do m-cza autobusem a potem trzeba by bylo sie dogadac.
co do anty to ja biore diane 35,ale niedlugo bede robic polroczna przerwe:-D

Hej

My właśnie wpadliśmy do domu , młody zdarzył zwywalać z szafek w kuchni:sorry:łobuz..........

Dodałam kilka fotek na tajny z wczorajszego wypadu do figloraju

Wpadne póxniej do Was jak się trochę w chacie odrobię.

my po szczepieniu maly wazy 4680 i nawet mocno nie plakal lekko pokwilil jak na 4 uklucia moj dzielny synek:) teraz cos sie wierci mam nadzieje ze niebedzie mial goraczki...
a co do spirali to przy zylakach i tendencji do tycia to dla mnie nie ma nic innego skutecznego....

Katgen- my tez tesknimy Nati czesto wspomina ciocie Kasie i Ize...

Moje szatany dzis mi chate roznosza ja juz pit mam oddany czekam na kaske

a my jeszcze nie możemy oddać, bo były pracodawca mego męża się nie spieszy z wysłaniem i coś podejrzewamy, że w ogóle nie wyśle. Złodzieje. A tak byśmy już dawno złożyli.

Pr- Ja też ze względu na żylaki wolałabym spiralkę, ale mi się nie przyjmie, więc pozostały mi hormony. Zobaczymy co na to powie mój Flebolog. Załóż sobie, bo akurat tobie może się przyjmie i będziesz się dobrze czuć.

Hej
ja herbatke popijam i nudze sie
my juz kaske ze skarbowki mielismy ale tylko 230 zl bo za jeden miesiac
takze juz tej kaski nie ma :no::no:
mowicie o spiralkach to moja siostra miala i zaszla w ciaze :szok:
takze najlepsza anty to nie uzywac sexu :-D

Pr fajnie ze maly dobrze zniosl szczepienia i ladna waga :-):-)

aneteczka widzialam fajne foty :tak:

Pozdrawiam :-)

reklama
Witam po południowo...pospałyśmy troszkę z Zuzią, czas nam zleciał za niedługo kolacyjka i kąpanie...
Niuskaa powodzenia u lekarza żeby to nic poważnego nie było...
PR- ładnie waży Jasiu:-)...żeby tylko gorączki nie miał co po szczepieniach zdarza się u niemowląt...
My już pity złożyliśmy 17 lutego ciekawe jak długo będziemy czekać a zwrotu troszkę nam wyszło niecałe 1700 przyda się mojemu kaska na zakupy przed wylotem...:tak:
No i zdecydowaliśmy się wstępnie na imiona dla dziewczynki Liliana a dla chłopca (na co bardziej liczę:-)) to będzie Pawełek- Sebastian ,dwu imienny:tak:

Do góry