reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No masakra u nas pełno takich dzieci i dorosłych. Czasem patrzysz fajna laska a jak sie cała wyłoni np z za samochodu to do pasa sliczna ładna buzia,piersi ok a tu nagle taka kosmiczna, wielka dupa jakby dokrecona od jakiegos grubasa :sorry::sorry::sorry:
Heh cwaniaczek mały moja jeszcze nie ma wyboru a kubusia nawet nie lubi napije kilka łyków i juz nie chce

Zapomniałam u nas lato od kilku dni

reklama
Marzena moje kondolencje :-:)-(...widocznie tak musialo byc..przynajmniej tam u gory nie bedzie sie meczyl...

a z ta wozkarnia to tak jest takie cosik idz moze do spoldzielni i zapytaj chyba kazdy ma prawo z niej korzystac :tak::tak:

a z tym naszym spanien to roznie..bywalo gorzej jak byl malutki to budzil sie co godzine na jedzenie :tak::tak:....

on teraz to przewaznie spi z nami i wie ze kubek jest pod poduszka to sam sobie siega ale ile mnie z kopie w nocy to juz moje...:tak::tak:

Marzenka moja od małego na wodzie a jak juz jej dawałam np herbatki koperkowa czy rumiankopwa z hippa to jak było napisane ze łyzeczka na 100ml to ja dawałam łyzeczke na 260.Soki klarowne tez rozcienczam
A dziąsełka i ząbki do niedawna czysciłam pieluszka a teraz jak juz ma takie ostre i mnie podgryza myje jej szczoteczka ale jeszcze bez pasty bo ma 4ry ale zamierzam kupic.A po jedzenieu daje jej w ogóle szczoteczke do gryzienia i ona juz wie co sie z nia robi i sie tam czochra sama
Marzenka dla wujka
[*]

hehe dobre madzia :-)mowisz ze cie kopie!!!dawidek tez zauwazylam ze lubi sie wiercic i pewnie jeszcze nie raz mnie skopie:-)osttanio go polozylam na poduszce praktycznie na srodku budze sie patrze a on na samym rogu poduszki,jak on to zrobil to ja nie mam pojecia:szok::szok:
no to praktycznie to ty nie musisz sie budzic w nocy jak wie ze ma butelke pod poduszka:-D
a moj dalej sobie drzemie i przy tym sie wierci wtym lezaczku:-)
no wlasnie z mama gadalam przez tel i mowi ze jutro albo w sobote pogrzeb,no ja raczej nie bede uczestniczyc bo chyba lepiej bedzie zebym siedziala z synkiem w domu,
tak wogule to niewiem czy moge z nim wychodzic czy nie....osttanio mowila ze jak nie ma goraczki to mozna wychodzic ale ja mam obawy,z drugiej strony lepiej by bylo go hartowac..ale boje sie ze moze byc gorzej.madzia a ty moze mialas lek o nazwie eurespal??to jest syrop dla dzieci.
czytam na necie podzielone opinie i niewiem co myslec.

Marzena tak mam ten syrop w domu..
hania go dostawala jak dobrze pamietam..na kaszel kiedys doktor nam przepisal...ale nam nie pomogl :no::no:...ona jak cos to zawsze musi dostac antybiotyk bo syropy jej nie pomagaja :no::no:...

no wiesz sama nie wiem czy masz wychodzic?? hmm...moze posiedz w domu z 2-3 dni wystaw go tylko na balkon albo kolo okna go tak weranduj no tak sobie mysle...

a jaka pogoda u was?

bo u nas dzis chlodno jakos....

befatka z bani wali hahahaha:szok:chcialabym to zobaczyc:-):-):-)
wczoraj mielismy dawidka wykapac wkrochamlu ale z tego wszystkiego nie poszlam do sklepu,moze dzis mi sie to uda.wykapalismy go wczoraj normalnie dokladie osuszylam dol posypalam puderkiem i w nocy jak prezbieralam mu pieluszke to widze ze jest poprawa,mala ale jest,odstawilam te chusteczki a mam inne tez z pampers ale jeszcze lepsze sa tamte to jakis nie wypal,zobaczymy jak bedzie,tylko ze z moim postanowilismy zeby go przemywac sama woda jak najwiecej najlepiej przy kazdej zmianie pieluszki,albo go umyc,a w naglych wypadkach jak np jakis wypad to wtedy chusteczki.tak wogule to chyba przyszedl czas bym sie nauczyla sama kopac malego bo teraz to zawsze z moim a jak on pojedzie na jakis poligon to co ja wtedy zrobie...teraz jets tak ze moj go trzyma a ja myju myju robie.

madzia ja nawet boje sie go tak wystawic,a mama mowi ze to tez przez to ze za malo mu buzie zakrywalam kocykiem.no a co miala pozwolic by mi sie przegrzal jakby byl caly zakryty kocem......poza tym przeciez nie wychodzilam z nim jak bylo zimno.....
madzia a ty widzialas ten wozek na zywo tak?gondole z tym przykrycien?pewnie widzialas ze te przykrycie przewaznie w wozkach jest do polowy budki wiesz o co mi chodzi?no atu nie jest tak i myslicie ze to tez przez to za duzo mu powietrza wlatywalo czy co?bo mi sie wydaje to glupie

reklama
Do góry