reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobranoc :tak::tak:

Aneteczka wspolczuje tych afer moze mial zly dzien?? haha dzieciaki...

ciacho fajowy tornister :-):-) wyprawke juz szykujesz ?

Larvunia nie pogadasz tort suuuuper !!!:tak::tak::tak:napewno pyszny :-)

uciekam do jutra :-)

hej, moje też dokazują, na zmianę raz jedno raz drugie. Gorzej młody, bo go katar męczy.
Młoda bardziej wydziwia i hałasuje. Zawsze coś rozleje, albo ciuchy powyciąga.

A ja też piję melisę, jak mi za bardzo za skórę zajdą :)

Future- ja kiedyś słyszałam, że jak zgaga to dziecko będzie miało włosy i chyba jest w tym troszkę prawdy, bo z Olką miałam małą zgagę i nie miała aż takiego buszu jak mój Syn, przy którym miałam okropną zgagę. Może będziesz małej od razu kity robić :)

LARVUNIA- ukryty talent z Ciebie :)

Ostatnia edycja:
MAm nadzieję, że to tylko zły dzień, hm........sama nie wiem, wiem natomiast, że w żłobku, przy teściach i sistrze jak u nas byli był grzeczny. Wystarczyło, że ja przyszłam do domu po pracy, a już mały robił się wymagający,płaczliwy i wymuszający.Chyba ja mam tak wpływ na dziecko, bo przy kimś innym to jest grzeczny.
Albo zaczął się bunt dwulatka:zawstydzona/y:

Larvunia- oj ale mi smaka narobiłaś

ciasteczko-ależ ty się w pieczeniu ciast lubujesz, kiedyś larvunia pytałą jakie mamy hobby, są pewnie wypieki.

madzia- a Twój nie przyzwyczaił się jeszcze do przedszkola??? ty to masz uparty egzemlarz:-p

kroma- ja chyba sobie też muszę melisę kupić, bo dziś młodego musiałam już do łózeczka włożyć, żebym mogła ochłonąć.
Kurcze katar u malucha leżacego jest okropny, mój potrafił mieć przez miesiąc, potem dwa tyg. przerwy i znów.

Ostatnia edycja:
Chyba dzień dziś taki jakiś bo moja też nie raz mi dziś ciśnienie podniosła a wszyscy tylko przez telefon "nie denerwuj się"....jak tu się nie denerwować:angry: dokazywała dziś jak nigdy dobrze że już śpi:)

larvunia ale pyszności zrobiłaś:-p mniammmm

Ostatnia edycja:
chyba wszyscy faceci to uparciuchy, bo moja Olka to w wieku Arka to spała i się cieszyła, a ten wymusza na maksa na mnie wszystko :)

Ciasteczko- ja oglądam galerię i nie wiedziałam, że z ciebie taka bestia zdolna jest. To naprawdę ty robiłaś ten tort na chrzest dla Beti? Genialny, ja też chcę taki :)

Ostatnia edycja:
bry wieczornie;]
przyszedl dzis tez garnituek dla Jaska cuuudo ;]
i zamawiam Amelce na urodziny od nas posciel ze swinka Peppa a od dziadkow recznik ze swinka Peppa juz wiem ze mloda bedzie zadowolona.
mowicie ze wasze dzieci nieznosne Amelka co dzien jest nieznosna ehhhh...
A i sie pochwale ze dzis Jas przespal cala noc ;] zasnal przed 22 i obudzil sie o 6 ;d

PR- pięknie Jasio przespał:) Moja Zuzka była też kochana jeśli chodzi o sen nocny, odkąd skończyła 3 miesiące przesypiała mi nocki:) ciekawe jak z drugim będzie:-)

Dobranoc wszystkim:*

dzien dobry:-)
od rana mama nerwa,bo mi kuchenka szwankuje ostatni palnik ktory byl dobry nie chce odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aneteczka oby to tylko zly dzien bo moj juz kilka dni tak,odkad jestem w domu,i tak samo bylo ze jak zostawal z kims innym to byl grzeczny ledwo pojawilam sie na horyzoncie a ten juz marudzil wymuszal itd.
larvunia ja tez chce juz wiosne,bo wdomu to sie nudzi a na dworze to sie wychasa i moze wtedy przejda mu te akcje:crazy::crazy:pol miesiaca siedze w domu a ja chce juz do pracy!!!!bo to jedyny byl czas gdzie moglam sie wyciszyc,zatesknic za synkiem:zawstydzona/y:
ciasteczko sernik wyszedl ok ,jest bardzo pulchny jednak nie taki jaki mi sie marzy:-(wlozylam do lodowki na noc alukier mi wogule nie zastygl,miekki jest:wściekła/y::wściekła/y:i wsiaka mi w ser:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nastepnym razem chyba upieke samo kruche ciasto i ser bez zadnych dodatkow,postawilam na balkonie moze bedzie lepiej:crazy::crazy:
dzis karmelowiec bede robic.mam tyle roboty a przy daw bedzie mi ciezko cokolwiek zrobic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z takim jego zachowaniem

reklama
hej
marzenka, a to dziwne ze robisz wszystko zgodnie z przepisem a tu taki zonk, a co do lukru moze zbyt rzadki albo za gesty, ja zawsze lukruje jak jeszcze ciasto jest gorace
to poziej on jest jak skorupka
ania jasiulek slicznie przespal noc,
kroma tak robilam tort dla beti, oplatek ze zdjeciem mi dostarczyli ale reszta to moja robota:tak:, nie ma sprawy moge zrobic tort:-)
aneteczka jakby w domu nikt ciasta nie jadl to bym nie piekla a ze wszyscy lubia i wola to niz inne slodycze to pieke 1-2 razy w tyg ale czasem bywa,ze nie upieke nic przez 2 tyg

Do góry