reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc ciasteczko:-)kochana powiedz ile ty masz za gaz ?bo jak tyle pieczesz to pewnie duzo cio?ja sie teraz boje bo mi przyjdzie rozliczenie za gaz ciekawe ile,
no widzisz ty na gorace ciasto a ja zrobilam na zimne bo tak pisalo w przepisie:crazy:w kazdym badz razie mojemu smakuje:-)

reklama
marzenka ja mam piekarnik elektryczny a gore mam gazowa, poza tym gaz mamy liczony ryczaltem bo ciepla woda jest z siecie wiec gaz tylko do kuchenki jest doprowadzany, i nie oplaca sie montowac licznikow
za to a prad mam 130zl co 2 miesiace a ja wcale tak duzo nie pieke nie wiem czy te 1-2 razy w tyg to az tak duzo

Witam i ja ... Mi synek dzisiaj pobudkę zrobił o 6 a teraz chodzi i marudzi normalnie zaraz nerwicy dostanę ... :-(
Czuję, że da Mi popalić dzisiaj jak nic ...
Coś się ostatnio nie wysypiam, nerwy mam jak nie wiem co a ta pogoda całkowicie Mnie dobija ...
Miłego przedpołudnia życzę :-)

oj widze ze juz kazda z nas marzy o sloneczeczku:-)
mycha widze z megi macie podobne tygodnie ciazy:-)fajnie bo bedziecie mogly sobie doradzac co do niemowlaczkow itd:-)
u mnie juz kruche sie piecze:-)
a potem idziemy do parku na sanki:-)

halusien larvunia
marzenka szybka jestes, a wiesz co a ja zrobie seromak, nigdy go nie pieklam i nie jadlam :zawstydzona/y:i jestem ciekawa jak wyjdzie
mak i ser mam wiec popoludnio na pewno juz bedzie stygl:-)
ja mialam dzisiaj isc jako dodakowy opiekun grupy mlodej, mieli isc do sklepu zoologicznego ale taka pogoda ze zrezygnowali

reklama
Do góry