reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam się i ja, ja też od rana na nogach, młoda mnie wystraszyła dzisiaj. Śpię sobie smacznie i coś nade mną stoi, jak podskoczyłam i wstałam na równe nogi, od razu się obudziłam, a to moje dziecko. Stała nade mną jak kat i jeszcze na dodatek tak cicho. Wstała o 6 i jej się spać nie chciało, mi też od razu przeszło zmęczenie.

No mi się też marzy słońce i zieleń, bo od tej szarugi i słoty to kota dostanę. Depresja nas dopada. Ciekawa jestem jak sobie radzą w krajach Skandynawskich z taką pogodą. Nie dziwie się czemu Włosi tacy pogodni, albo Hiszpanie, jak tam przeważnie ciepło jest. Jakby u nas nie mogło być ciągle zielono.

To i ja się witam:-) Dziś w nieco lepszym humorze jak wczoraj, oby tak cały dzień:tak: Za niedługo idę do naszej Beti na herbatkę potem do następnej koleżanki i tak jakoś czas zleci;-)
Marzenka to już jutro:-D czuję się jakaś podekscytowana jakby to był mój ślub hehe:-D
Mycha do ciebie też zajdę jakoś w któryś dzień chyba że masz ochotę wlecieć do mnie;-)
Bozinko jeszcze do Daffi mam iść bo mnie zapraszała....też będę musiała się kiedy wybrać:zawstydzona/y:
To ja uciekam się szykować...

Witam :)
Oj widzę, że problem z dziećmi :p Moja to samo ... jak jest z babcią to luzik, kochana grzeczna, bawi się, a jak tylko ja wracam z pracy to koniec, płacz, piszczenie i trzyma się mojej nogi najlepiej jakbym cały czas ją nosiła na rękach i przytulała :/ masakra a w domu ciągle tyle roboty :/ Dzisiaj idziemu do mojego brata na urodziny, jutro do szwagra i siostrzeńca i do szkoły jadę buuuuu jak mi się nie chce ... marzy mi się aby móc w spokoju posprzątać mieszkanie a tu ZONK mój znów wyjeżdża i dupa ...

dziewczyny jakby ktoras chciala sie ze mna w gorzowie spotkac to ja chetna jestem
od niedzieli popoludnia do wtorku popoludnia siedze w gorzowie :-)

a Wy przestancie marudzic ;-p i to tak z rana...

dzień dobry.

u nas ten etap marudzenia, piszczenia itd też był bardzo aktywny, na szczęście już minął za to zaczęło się pyskowanie i fochy...już sama nie wiem co gorsze:sorry2:

ciasteczko muszę spróbować z tym serem z netto, ja uwielbiam serniki a nigdy nie robiłam;-)

Hej. ale nie moglam sie podnieść z łożka, oczy malutkie, w gebie sucho, jakbym na kacu byla heh.

tak sobie mysle, ze kazde dziecko przechodzi okres malego buntu, i probuje wymusić na rodzicach różne rzeczy. nie wiem, tak mi sie zdaje, ja jeszcze tego nie przeżyłam. ale opowiem za pare lat ;)

reklama
Do góry