reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam się i ja, ja też od rana na nogach, młoda mnie wystraszyła dzisiaj. Śpię sobie smacznie i coś nade mną stoi, jak podskoczyłam i wstałam na równe nogi, od razu się obudziłam, a to moje dziecko. Stała nade mną jak kat i jeszcze na dodatek tak cicho. Wstała o 6 i jej się spać nie chciało, mi też od razu przeszło zmęczenie.

No mi się też marzy słońce i zieleń, bo od tej szarugi i słoty to kota dostanę. Depresja nas dopada. Ciekawa jestem jak sobie radzą w krajach Skandynawskich z taką pogodą. Nie dziwie się czemu Włosi tacy pogodni, albo Hiszpanie, jak tam przeważnie ciepło jest. Jakby u nas nie mogło być ciągle zielono.

To i ja się witam:-) Dziś w nieco lepszym humorze jak wczoraj, oby tak cały dzień:tak: Za niedługo idę do naszej Beti na herbatkę potem do następnej koleżanki i tak jakoś czas zleci;-)
Marzenka to już jutro:-D czuję się jakaś podekscytowana jakby to był mój ślub hehe:-D
Mycha do ciebie też zajdę jakoś w któryś dzień chyba że masz ochotę wlecieć do mnie;-)
Bozinko jeszcze do Daffi mam iść bo mnie zapraszała....też będę musiała się kiedy wybrać:zawstydzona/y:
To ja uciekam się szykować...

Witam :)
Oj widzę, że problem z dziećmi :p Moja to samo ... jak jest z babcią to luzik, kochana grzeczna, bawi się, a jak tylko ja wracam z pracy to koniec, płacz, piszczenie i trzyma się mojej nogi najlepiej jakbym cały czas ją nosiła na rękach i przytulała :/ masakra a w domu ciągle tyle roboty :/ Dzisiaj idziemu do mojego brata na urodziny, jutro do szwagra i siostrzeńca i do szkoły jadę buuuuu jak mi się nie chce ... marzy mi się aby móc w spokoju posprzątać mieszkanie a tu ZONK mój znów wyjeżdża i dupa ...

dziewczyny jakby ktoras chciala sie ze mna w gorzowie spotkac to ja chetna jestem
od niedzieli popoludnia do wtorku popoludnia siedze w gorzowie :-)

a Wy przestancie marudzic ;-p i to tak z rana...

dzień dobry.

u nas ten etap marudzenia, piszczenia itd też był bardzo aktywny, na szczęście już minął za to zaczęło się pyskowanie i fochy...już sama nie wiem co gorsze:sorry2:

ciasteczko muszę spróbować z tym serem z netto, ja uwielbiam serniki a nigdy nie robiłam;-)

Hej. ale nie moglam sie podnieść z łożka, oczy malutkie, w gebie sucho, jakbym na kacu byla heh.

tak sobie mysle, ze kazde dziecko przechodzi okres malego buntu, i probuje wymusić na rodzicach różne rzeczy. nie wiem, tak mi sie zdaje, ja jeszcze tego nie przeżyłam. ale opowiem za pare lat ;)

reklama
Do góry