reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a gdzie tam ciasteczko to tez nie dziala,brak mi slow na to jak on sie zachowuje,kara do kata tez nie pomaga,no tylko na chwile

reklama
Witam w deszczowy dzionek !!!
ja na chwile kuknac do was
i zmykam lece do sklepu i na poczte...

Ciacho torcik swietny,ty to masz zdolnosci...:tak::tak:
zjadlabym takiego...:-):-)

Marzenka wspolczuje i rozumiem co przechodzisz:tak::tak:
ja mialam to samo..nawet w wc razem z mlodym...:wściekła/y:byly czasy ze stal kolo wanny jak sie kapalam hehe...
ale juz mu przeszlo na szczescie...

Larvunia milego prasowania !!!:-)

uciekam potem wdepne :tak::tak:

hej babeczki. ja tez mam plan na dzis. coprawda obudzil mnie listonosz, ale wie, ze jestem w ciazy i w domu, wiec dzwoni az mu nie otworze. pozniej nieprzytomna otwieram i go przepraszam,ze stal na zimnie. hehe.
a planem moim na dzis jest krupnik i schabowe.
Wczoraj wyprasowalam juz wszystko u Helenki, teraz zostaly nasze rzeczy, ale do naszych to mi sie nie pali. Pije herbatke z sokiem na rozruch i zaraz cos wcząsne. ale co? hm....

kupilam sobie wczoraj Danio serek, i powiem wam, ze sie nie moglam najesc. przeciez to zwykly serek, a tak mi smakowal, ze nawet mi sie snil. a jem miliony jogurtow i serkow. no ale widac zmiana na lepsze. ciaza sama wybiera.

i sny mialam durne dzis, o jakiś sektach, o mordesrstwach rodzin....ble... a nawet sie nie moglam do męża przytulić, bo go nie lubie od 2 dni ;)

ale dzis mi już lepiej.
może sie z nim pogodze...hmmmm
no w końcu robie schaboszczaki ;):cool:

czesc Future, mi tez sie snilo cos dzis zlego, ale nie pamietam juz co... tylko tyle ze nic fajnego :dry:
no i rano sasiadka do mnie mowi (mojalysmy sie w przedszkolu) ze jej tato w pracy zmarl :-( kurde... ale poranek.

mnie kawa nie ruszyla, kopnijcie mnie w zadek :sorry:

witam się i ja

Niuskaa- to wysoka jesteś, ja mam 171 cm.

Coś miałam napisać ale nie pamiętam, nie wyspałam się dzisiaj, żarłok siedział pół nocy na cycku, jak nigdy. I mnie oko boli, chyba mam zapalenie mieszków włosowych.

Mi się też często jakieś koszmary śnią, ale ja lubię oglądać mocne kino i czytać mocne książki. Więc później mi się śnią głupoty, typu, biegający z piłą lub siekierą )

reklama
Do góry