reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a gdzie tam ciasteczko to tez nie dziala,brak mi slow na to jak on sie zachowuje,kara do kata tez nie pomaga,no tylko na chwile

reklama
Witam w deszczowy dzionek !!!
ja na chwile kuknac do was
i zmykam lece do sklepu i na poczte...

Ciacho torcik swietny,ty to masz zdolnosci...:tak::tak:
zjadlabym takiego...:-):-)

Marzenka wspolczuje i rozumiem co przechodzisz:tak::tak:
ja mialam to samo..nawet w wc razem z mlodym...:wściekła/y:byly czasy ze stal kolo wanny jak sie kapalam hehe...
ale juz mu przeszlo na szczescie...

Larvunia milego prasowania !!!:-)

uciekam potem wdepne :tak::tak:

hej babeczki. ja tez mam plan na dzis. coprawda obudzil mnie listonosz, ale wie, ze jestem w ciazy i w domu, wiec dzwoni az mu nie otworze. pozniej nieprzytomna otwieram i go przepraszam,ze stal na zimnie. hehe.
a planem moim na dzis jest krupnik i schabowe.
Wczoraj wyprasowalam juz wszystko u Helenki, teraz zostaly nasze rzeczy, ale do naszych to mi sie nie pali. Pije herbatke z sokiem na rozruch i zaraz cos wcząsne. ale co? hm....

kupilam sobie wczoraj Danio serek, i powiem wam, ze sie nie moglam najesc. przeciez to zwykly serek, a tak mi smakowal, ze nawet mi sie snil. a jem miliony jogurtow i serkow. no ale widac zmiana na lepsze. ciaza sama wybiera.

i sny mialam durne dzis, o jakiś sektach, o mordesrstwach rodzin....ble... a nawet sie nie moglam do męża przytulić, bo go nie lubie od 2 dni ;)

ale dzis mi już lepiej.
może sie z nim pogodze...hmmmm
no w końcu robie schaboszczaki ;):cool:

czesc Future, mi tez sie snilo cos dzis zlego, ale nie pamietam juz co... tylko tyle ze nic fajnego :dry:
no i rano sasiadka do mnie mowi (mojalysmy sie w przedszkolu) ze jej tato w pracy zmarl :-( kurde... ale poranek.

mnie kawa nie ruszyla, kopnijcie mnie w zadek :sorry:

witam się i ja

Niuskaa- to wysoka jesteś, ja mam 171 cm.

Coś miałam napisać ale nie pamiętam, nie wyspałam się dzisiaj, żarłok siedział pół nocy na cycku, jak nigdy. I mnie oko boli, chyba mam zapalenie mieszków włosowych.

Mi się też często jakieś koszmary śnią, ale ja lubię oglądać mocne kino i czytać mocne książki. Więc później mi się śnią głupoty, typu, biegający z piłą lub siekierą )

reklama
Do góry