reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam z rana
ja pierdziu ale przyprozilo -8 stop, normalnie tylko w domu siedziec i do tego jeszcze wieje niedobra zima

reklama
bry, witam sie ze sniadankiem i kawusia ;-)
mlody w przedszkolu (dzis jakis od rana marudny i plakal jak go odprowadzilam), moj mezulo w pracy pewnie do wieczora... chyba prasowaniem sie zajme dzis :sorry:

dzien dobry:-):-)
ja sie powaznie zastanawiam nad dieta dukana,mam ksiazke i jestem pozytywnie zaskoczona przepisami:-)z kolezanka chcemy zaczac od marca.bedzie nam razniej:-):-)
powiedzcie mi co wy jecie w pierwszej fazie?
moglybyscie w dietach napisach wasze wszytskie przepisy,fajnie by bylo:-)
u nas nic ciekawego,dawid wciaz akcje robi,nawet do wc w nocy nie moge wyjsc bo juz sie budzi i mnie wola,
dzis tez miasto mnie czeka:blink:niechce mi sie ale musze jutro zreszta tez:happy2:

larvunia to ile ty masz tego prasowania?
ja to mam wiecznie naczynia do zmywania i mnie trafia ale coz:-D
heheheh, ja ostatnio prasuje po 5 bluzek iwymiekam, albo ktos zadzwoni i juz nie wracam do prasowania, albo szukam byle pretekstu zeby tylko nie prasowac, ale z racji tego ze dzis sama do ok 14.00 siedze wiec COS robic musze :sorry2: no wiec mam plan wypraswac juz wsio co mam, choc i tak kolejne pranie musze wstawic bo sie nazbieralo :sorry2:

o widze ze dieta zatacza szersze kregi hehe no ja sie za nia raczej nie wezme
marzenka a mlody moze boi sie ciemnosci ze tak sie wybudza?

larvunia wazne ze masz zapala a mi sie dzisiaj nie chce na dwor isc ale musze
odprowadzic mloda i podanie do szkoly zaniesc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciacho zapal zerowy hehehe, ale plan mam ;-)
noooo ale zanim wziasc sie w garsc to siedze przed lapkiem co nie hehehe

marzenko hello ;-)

gdzie reszta dziewuszek?? hheee? WSTAWAC :-D

i najwazniejsze ze jest plan a czy cos z niego wyjdzie to juz inna bajka:-D

reszta pewnie siedzi gdzies w pieleszach jeszcze:-D

ciasteczko a czemu sie za nia nie wezmiesz?zreszta zczego ty chcesz schudnac:-)
no jesli chodzi o daw to on nie tylko w nocy tak robi,nawet wdzien tak samo no mowie nawet do wc musi isc ze mna a jak go nie wpuszcze albo wygonie bo rusza czego mu nie wolno to stoi pod drzwiami i wrzeszczy!!!!
niewiem tak sobie mysle ze on przezywa to ze jak ja wychodzilam do pracy to go zostawiallam z babcia,czasem sie obracal a mnie juz nie bylo i moze dlatego tak teraz reaguje bo mysli ze mu uciekne:zawstydzona/y:czasem normalnie wychodzilam dawal buzi robil papa a czasem to musialam uciekac i moze teraz sa tego skutki:zawstydzona/y:

reklama
a bo dla mnie to restrykcyjna dieta, poza tym nigdy nie stosowalam zadnej diety, co najwyzej duzo mniej jadlam i zmienialam nawyki zywieniowe tzn. wiecej warzyw ale zostalo mi niejedzenie ziemniakow, a obiady tez prawie na sucho czasem zupe zjem:sorry:
diety sa dobre na chwile a co potem, wiadomo ze predzej czy pozniej jak sobie czlowiek pozwoli to i kg przybeda

marzenka nie doradze nie mialam tak a moze mu powiedz ze nigdzie nie idziesz ze moze poczekac grzecznie pod toaleta i moze pukac a ty mu bedziesz odpukiwac
nie wiem co poradzic

Do góry