reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ania to milo spedzilas popoludnie:-)
kroma srodek serducha to zmiksowane truskawki (zamrozone z zeszlego roku, miksuje z cukrem i mroze) wymieszane z odrobina rozpuszczonej zelatyny i taka galaretka powstala a zolte to cytrynowa galaretka:-)

reklama
pr- ja codziennie kompie, no oprócz niedziel dzieciaki sama, od początku, bo mąż pracuje popołudniami. I ja kompie w tym samym czasie. Młodą do brodzika i ona się bawi a w tym czasie młodego w wanience. Na początku jak mieszkałam z mamą to kąpałam pierw Olkę a potem małego i kazałam, żeby młoda mi pomagała to miała frajdę. Dasz sobie na bank radę.

Ciasteczko- w sumie to moja mama też miksuje owoce i żelatynę dodaję. Grunt to pomysłowość :) dzięki :)

Hej z wieczora, ja już wykąpana z turbanem na głowie:-D moja dzikusuje, zaraz ją też umyję, dam flachę no i potem to już ładnie mi w łóżku bajki ogląda:tak:
Mycha nie przejmuj się ja też dziś sporadycznie tu zaglądam, w weekend to szkoda mi czasu było jak mężuś był no i spotkanko u was też super:tak: dzięki również:*
Ciasteczko ale fajny torcik, mąż pewnie się ucieszył:tak:

Hmmm mowa o dietach....no cóż temat nie dla mnie:sorry:;-)
Miłego wieczorku:**

megi- zuzka jeszcze pije kasze? moja odstawila jak miala z 1.5 roku i nie cgce ani na gesto ani zadko;/
dzieci pokompane dalam rade heh;p
ciacho tez bym takiego torta zjadla;]

No my juz po kolacji, M poszedl sie myc a ja po nim pojde. Marta zasypia wiec sobie jakis filmik obejrzymy :)

Kroma ja jestem wysoka bo mam 177 cm wiec jakbym wazyla 70 kg to by bylo dobrze :) ja nigdy nie bede super szczupla bo juz taka moja natura, ale przed ciaza tyle wazylam i wygladalam moim zdaniem niezle bo nie bylam ani za gruba ani za chuda...

PR powodzenia z garniturkiem, ja dzis dokonczylam prasowanie i chyba szafe i komode Helenki gwoździami powinnam pozabijać, bo normalnie pęka w szwach.
Padam na twarz, a dopiero 9 i troche. ide sie polozyc ;*

reklama
Do góry