reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ania to milo spedzilas popoludnie:-)
kroma srodek serducha to zmiksowane truskawki (zamrozone z zeszlego roku, miksuje z cukrem i mroze) wymieszane z odrobina rozpuszczonej zelatyny i taka galaretka powstala a zolte to cytrynowa galaretka:-)

reklama
pr- ja codziennie kompie, no oprócz niedziel dzieciaki sama, od początku, bo mąż pracuje popołudniami. I ja kompie w tym samym czasie. Młodą do brodzika i ona się bawi a w tym czasie młodego w wanience. Na początku jak mieszkałam z mamą to kąpałam pierw Olkę a potem małego i kazałam, żeby młoda mi pomagała to miała frajdę. Dasz sobie na bank radę.

Ciasteczko- w sumie to moja mama też miksuje owoce i żelatynę dodaję. Grunt to pomysłowość :) dzięki :)

Hej z wieczora, ja już wykąpana z turbanem na głowie:-D moja dzikusuje, zaraz ją też umyję, dam flachę no i potem to już ładnie mi w łóżku bajki ogląda:tak:
Mycha nie przejmuj się ja też dziś sporadycznie tu zaglądam, w weekend to szkoda mi czasu było jak mężuś był no i spotkanko u was też super:tak: dzięki również:*
Ciasteczko ale fajny torcik, mąż pewnie się ucieszył:tak:

Hmmm mowa o dietach....no cóż temat nie dla mnie:sorry:;-)
Miłego wieczorku:**

megi- zuzka jeszcze pije kasze? moja odstawila jak miala z 1.5 roku i nie cgce ani na gesto ani zadko;/
dzieci pokompane dalam rade heh;p
ciacho tez bym takiego torta zjadla;]

No my juz po kolacji, M poszedl sie myc a ja po nim pojde. Marta zasypia wiec sobie jakis filmik obejrzymy :)

Kroma ja jestem wysoka bo mam 177 cm wiec jakbym wazyla 70 kg to by bylo dobrze :) ja nigdy nie bede super szczupla bo juz taka moja natura, ale przed ciaza tyle wazylam i wygladalam moim zdaniem niezle bo nie bylam ani za gruba ani za chuda...

PR powodzenia z garniturkiem, ja dzis dokonczylam prasowanie i chyba szafe i komode Helenki gwoździami powinnam pozabijać, bo normalnie pęka w szwach.
Padam na twarz, a dopiero 9 i troche. ide sie polozyc ;*

reklama
Do góry