reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mycha lepiej sprawdzic jak pozniej mialoby sie cos stac... ale kazda kobieta w ciazy jest przewrazliwiona na tym punkcie wiec to normalne ;)

Kroma ja wytrzymalam na tej diecie co Ania teraz robi 5 miesiecy i moglabym jeszcze dluzej ale zdrowie mi odmowilo posluszenstwa....tzn nie przez diete to sie stalo ale mialam bole silne jajnikow ( jak sie pozniej dowiedzialam) a myslalam ze to nerki bo mnie z tylu plecy bolaly... a teraz jakos sie przelamac nie moge, ale stosuje diete MZ i tez pomaga, tylko musialabym zaczac chodzic na silownie zeby cialo przywrocic do "normalnosci" :)

Ania PR to dobry obiadek mialas :) ja zadko kiedy robilam piers z kurczaka bo dla mnie wydala sie za sucha jak smazona jest bez oleju.. jadla udka, skrzydelka palki... a z inydka kupowalam pokrojone tak jak na gulasz z Morliny i dodawalam troche jogurtu i koperku i taki sosik do tego mialam :) mozna naprawde kombinowac na rozne sposoby..

Grzesiek mile mnie zaskoczyl kupil mi rozyczke i raffaello :)

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze temat diet ma wziecie hehe, kupilasm sobie zjefajne spodnie z ekoskorki no i moglabym z 3 kg mniej miec i bylyby idealnea tak hymmm...

a to moj prezent dla mojego na walentynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj sa sa, a ja zjadlam kawalek i mi starczy, ze mna to jest tak ze chcialabym zgubic pare kg ale jakos nie mam weny zeby sie za to zabrac, kiedys schudlam ale pozniej wrocilam do poprzedniej wagi wiec mam w nosie diety itp. wole mniej zjesc i powoli ale sukcesywnie chudnac,mi wystarczy 2kg miesiecznie i bedzie oki

niuskaa- ty to jesteś mega wytrzymała, 5 m-cy i że cie nic nie pokusiło. Ja bym po tygodniu odpadła i coś zjadła nie legalnego, chociaż ja nie jadam fastfood-ów, ale i tak bym pewnie zrobiła sobie jakąś małą ucztę. To ile ty chcesz ważyć, jak chcesz 10 kg zgubić. Ja kiedyś na studiach schudłam 10 kg, ale to przez to że jeżdziłam cały dzień na rowerze nad jezioro i mało brałam do jedzenia, tylko jakąś kanapkę i mnóstwo jabłek. ważyłam wtedy 52 kg, a teraz 61 więc ja bym chciała tak z 5 kg schudnąć, tyle ile ważyłam z przed pierwszej ciąży, ale bez diety się nie da samymi ćwiczeniami.
ciasteczko- ty to masz rękę, a z czego robiłaś środek serca?

reklama
bry wieczornie- byly u mnie kolezanki ale juz poszly i znow sama z Amelka i Jaskiem musze zabrac sie zaraz za kompanie mlodego a potem Amelki pierwszy raz sama z 2 na kompanie ciekawe jai mi pojdzie hmmm chyba najpierw posciele lozka co by sprawniej mi poszlo. A na kolacje jeszcze mi zostalo z obiadu i sobie zjadlam ;]

Do góry