reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc :)

ja juz obiad mam zrobiony dzisiaj spagetti :) jeszcze gyrosa dzisiaj robilam, tak wiec mam na dzisiaj dosc siedzenia w kuchni :) Ja narazie nic od mojego M nie dostalam, zobaczymy jak przyjedzie z pracy :) musze teraz wziasc sie za sprzatanie ale tak mi sie nie chce :)

Ania Pr i jak tam pierwszy dzien diety?? smakowala jajecznica bez tluszczu?? :)

Future tak to z facetami jest, ja juz sie nauczylam wole przemilczec niektore sprawy niz sie klocic.. zreszta teraz to juz sie rzadko zdarza :)

a wszystkim Wam zycze udanych walentynek :)

reklama
i ja mam chwilke, moj pojechal do klienta do skwierzyny a ja prasuje :confused2:
zaraz po mlodego ide...
Future nie stresuj sie kobito tylko, teraz nie mozemy ;-)
ja tez nic nie dostalam od mojego, ale jestem juz przyzywyczajona...

pieknie slonce swieci co nie laski :-)

Larvunia tak dzisiaj pogoda jest super, sloneczko swieci az chce sie zeby juz wiosna byla...

Ania Pr wiesz co na obiad mozesz sobie zrobic udka z kurczaka jak masz, albo jak masz jakas rybke to upiecz sobie w piekarniku... a jadlas cos jeszcze oprocz sniadania?? i wogole jak tam sie czujesz po wczorajszym drinkowaniu?? :)

my juz po spacerku:-)
dawid mi cyrk w wozku odstawil,wrzeszczal mi pol drogi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe ja tez nic nie dostalam od mojego i zapewne nie dostane,jak zwykle,mam nadzieje ze wieczor za to bedzie mily:-)

pozniej mykamy do kolezanki na kawke 2 klatki dalej:-)
madzia mowisz ze 2 tyg czekasz juz,hmmm,pamietam ze w tamtym roku dostalas chyba po tygodniu zlozenia co nie!!!
larvunia to ci mezus zrobil niespodzianke:-)milo tymbardziej ze malo jest w domku.
a ja dzis na obiade mam kopytka z kiszona kapusta:-)a jutro moze krupnik zrobie,dawno nie robilam:-)

Hello...

marzena tak rok temu dostalam szybko kaske
a teraz narazie 2 tyg czekam to jeszcze maja czas,my tylko i tak za 1 miesiac sie rozliczamy
to malo kasy bedzie ale cos tam bedzie na paliwo hehe :tak::tak:
to ci Dawidek dal popalic dzis...
dobry masz obiadek kopytka z kapustka pycha :-):-)

Larvunia to ci niespodzianke mezus zafundowal,lepsze to od jakis prezentow :-)

Future nie przejmuj sie chlopem przejdzie mu :tak::tak:oni tak maja...

milego popoludnia !!!:happy::happy:

Larvunia nie chodzi o to, ze nic nie dostalam, bo dostalam juz w sobote jak bylismy na zakupach, i nie chodzi mi tez o dzie, bo dzien jak kazdy inny. poprostu musze sie wygadac. umowilam sie z przyjaciolką jutro na piwo wieczorem. no ale z przyczyn oczywistych piwo zostanie zastąpione czyms cieplym, bez bąbelkow i procentów. znaczy herbatka. gdzies pojdziemy bo ja juz chyba swiruje.

niusska- dobrze sie czuje ;] a robilam sobie placuszki z piersi kurczka:D wrzucialam przepis na 2 sniadanie jadlam tak jak pisalas jogurt z otrebami ;p

Pr- ja widzę, że ty twardo stosujesz dietę, podziwiam cię za wytrzymałość i ambicję, ja bym nie dała rady, jeszcze nigdy nie byłam na żadnej konkretnej diecie. Mi się wiecznie jeść chce. Ja sobie tylko lekko odmawiam dużych ilości jedzenia, nie jem dużo na raz i nie słodzę. Nie jem słodyczy, czasem ciasta. i to cała moja dieta.

Zjadła bym tych kopytek, ale ja nie lubię się bawić w lepienie ciasta, chyba mamę poproszę heh.

A mój Mąż mi już kupił dawno prezent, dziś dostałam czekoladki. I tak mało jem czekolady, ale gest się liczy.

Te walentynki to dobre są dla podlotków. Jakoś ja nie czuję już tej atmosfery co kiedyś.

reklama
Cześć dziewczyny, nie było Mnie 2 dni ale normalnie albo brak czasu albo kiepskie samopoczucie :-( zmęczona jakaś jestem ostatnio, na nic nie mam ochoty i znowu wróciły humory i wszystko Mnie denerwuje :-( dzisiaj chyba jedziemy do Moich rodziców i zostajemy tam na noc mąż i pewnie jutro wieczorem wrócimy albo pojutrze więc nie wiem kiedy się pojawię znowu na forum, ale Mojej nieobecności nikt chyba nie zauważył i nikt za Mną nie tęsknił ;-)
Synek śpi, męża nie ma a Ja dopiero kończę obiadek - barszcz ukraiński :-) jakoś Mi się zachciało ...
Miałam iść do lekarza na początku marca, ale jednak idę w czwartek bo coś niespokojna jestem i do marca nie wytrzymam.
Megi dziękuję za sobotnie spotkanie, było super ;-) pozdrawiam was ciepło :-) papa

Do góry