reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc :)

ja juz obiad mam zrobiony dzisiaj spagetti :) jeszcze gyrosa dzisiaj robilam, tak wiec mam na dzisiaj dosc siedzenia w kuchni :) Ja narazie nic od mojego M nie dostalam, zobaczymy jak przyjedzie z pracy :) musze teraz wziasc sie za sprzatanie ale tak mi sie nie chce :)

Ania Pr i jak tam pierwszy dzien diety?? smakowala jajecznica bez tluszczu?? :)

Future tak to z facetami jest, ja juz sie nauczylam wole przemilczec niektore sprawy niz sie klocic.. zreszta teraz to juz sie rzadko zdarza :)

a wszystkim Wam zycze udanych walentynek :)

reklama
i ja mam chwilke, moj pojechal do klienta do skwierzyny a ja prasuje :confused2:
zaraz po mlodego ide...
Future nie stresuj sie kobito tylko, teraz nie mozemy ;-)
ja tez nic nie dostalam od mojego, ale jestem juz przyzywyczajona...

pieknie slonce swieci co nie laski :-)

Larvunia tak dzisiaj pogoda jest super, sloneczko swieci az chce sie zeby juz wiosna byla...

Ania Pr wiesz co na obiad mozesz sobie zrobic udka z kurczaka jak masz, albo jak masz jakas rybke to upiecz sobie w piekarniku... a jadlas cos jeszcze oprocz sniadania?? i wogole jak tam sie czujesz po wczorajszym drinkowaniu?? :)

my juz po spacerku:-)
dawid mi cyrk w wozku odstawil,wrzeszczal mi pol drogi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe ja tez nic nie dostalam od mojego i zapewne nie dostane,jak zwykle,mam nadzieje ze wieczor za to bedzie mily:-)

pozniej mykamy do kolezanki na kawke 2 klatki dalej:-)
madzia mowisz ze 2 tyg czekasz juz,hmmm,pamietam ze w tamtym roku dostalas chyba po tygodniu zlozenia co nie!!!
larvunia to ci mezus zrobil niespodzianke:-)milo tymbardziej ze malo jest w domku.
a ja dzis na obiade mam kopytka z kiszona kapusta:-)a jutro moze krupnik zrobie,dawno nie robilam:-)

Hello...

marzena tak rok temu dostalam szybko kaske
a teraz narazie 2 tyg czekam to jeszcze maja czas,my tylko i tak za 1 miesiac sie rozliczamy
to malo kasy bedzie ale cos tam bedzie na paliwo hehe :tak::tak:
to ci Dawidek dal popalic dzis...
dobry masz obiadek kopytka z kapustka pycha :-):-)

Larvunia to ci niespodzianke mezus zafundowal,lepsze to od jakis prezentow :-)

Future nie przejmuj sie chlopem przejdzie mu :tak::tak:oni tak maja...

milego popoludnia !!!:happy::happy:

Larvunia nie chodzi o to, ze nic nie dostalam, bo dostalam juz w sobote jak bylismy na zakupach, i nie chodzi mi tez o dzie, bo dzien jak kazdy inny. poprostu musze sie wygadac. umowilam sie z przyjaciolką jutro na piwo wieczorem. no ale z przyczyn oczywistych piwo zostanie zastąpione czyms cieplym, bez bąbelkow i procentów. znaczy herbatka. gdzies pojdziemy bo ja juz chyba swiruje.

niusska- dobrze sie czuje ;] a robilam sobie placuszki z piersi kurczka:D wrzucialam przepis na 2 sniadanie jadlam tak jak pisalas jogurt z otrebami ;p

Pr- ja widzę, że ty twardo stosujesz dietę, podziwiam cię za wytrzymałość i ambicję, ja bym nie dała rady, jeszcze nigdy nie byłam na żadnej konkretnej diecie. Mi się wiecznie jeść chce. Ja sobie tylko lekko odmawiam dużych ilości jedzenia, nie jem dużo na raz i nie słodzę. Nie jem słodyczy, czasem ciasta. i to cała moja dieta.

Zjadła bym tych kopytek, ale ja nie lubię się bawić w lepienie ciasta, chyba mamę poproszę heh.

A mój Mąż mi już kupił dawno prezent, dziś dostałam czekoladki. I tak mało jem czekolady, ale gest się liczy.

Te walentynki to dobre są dla podlotków. Jakoś ja nie czuję już tej atmosfery co kiedyś.

reklama
Cześć dziewczyny, nie było Mnie 2 dni ale normalnie albo brak czasu albo kiepskie samopoczucie :-( zmęczona jakaś jestem ostatnio, na nic nie mam ochoty i znowu wróciły humory i wszystko Mnie denerwuje :-( dzisiaj chyba jedziemy do Moich rodziców i zostajemy tam na noc mąż i pewnie jutro wieczorem wrócimy albo pojutrze więc nie wiem kiedy się pojawię znowu na forum, ale Mojej nieobecności nikt chyba nie zauważył i nikt za Mną nie tęsknił ;-)
Synek śpi, męża nie ma a Ja dopiero kończę obiadek - barszcz ukraiński :-) jakoś Mi się zachciało ...
Miałam iść do lekarza na początku marca, ale jednak idę w czwartek bo coś niespokojna jestem i do marca nie wytrzymam.
Megi dziękuję za sobotnie spotkanie, było super ;-) pozdrawiam was ciepło :-) papa

Do góry