reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka zleci szybko, w końcu to tylko parę dni:-)

ja też biorę się za sprzątanie, walentynkowo w planach mamy film, sałatkę grecką i martini bianco:-) już się nie mogę doczekać wieczora:-D

reklama
hallo;]
daffi ja niczym nie maluje no nieraz jakims blyszcykiem pociagne nie lubie ust malowac bo i tak zaraz zjem;p;p
a moj spi i potem na 2 zmiane idzie i takie walentynki no ale swietowalismy przeciez w weekend
katgen- sliczne lozko;]
marzenka- dziurki od szpilki znikna jak przpierzesz i przeprasujesz koszule zawsze dziurki sa;p

ja juz po sniadanku jajka z szynka na suchej patelni...

martuchaa- ja Marini to niestety sobie odmówię, heh ale bym sobie golnęła troszkę.

Planuję też jakąś sałatkę :) Tylko mój Mąż wraca późno, więc przełożę to na popołudnie wczesne.
Miłego Wytynkowania.

oj ja zapomniałam że wy dietowo:-p w koncu poniedziałek...znam ten ból, ja jestem na 5-ciu posiłkach dziennie, bez białego pieczywa, ziemniaków i ograniczam słodycze:sorry: ale efekty widzę już powoli:tak: obt tak dalej, no ale zdecydowanie z martini grzeszę bardzo często:happy:

ja na suche usta zawsze na wieczór smaruje grubo miodem, troche nie wygodne ale po dwóch dniach są jak nowe:tak:
pomadek itd nie praktykuję;-)

a mnie dziewczynki mezus zaskoczyl i powiedzial ze ma dzis wolne :laugh2: wiec malo mnie na necie...
pozdrawiam Was serdecznie!

Cześć kochane:-) Walentynkowo dzisiaj...
Ja dostałam już wczoraj od mężusia śliczny bukiecik różyczek, mile mnie zaskoczył:tak:
Katgen- jakie ładne łóżeczko ma Izunia teraz:tak:
Lilii śliczne i apetyczne torciki Tobie wyszły:tak:
Future może jeszcze mąż mile Cię dziś zaskoczy, głowa do góry:tak:

Wszystkim Wam kochane życzę romantycznych chwil u boku swoich lubych;-):**

ja tak w przelocie, torta koncze z serduchem posrodku:-)
kroma hehe ja juz dawno po 30-stce, jak ja skonczysz i tak bedziesz sie swietnie czuc:tak:
a ja wcale jakos sie staro nie czuje, ubieram sie nieraz jak gowniarz, bluza z kapturem, jeansy i moje kochane pumy i tak prawie cala wiosne smigam:-D

moj dzwonil, ale sucha rozmowa.
kiedyś szalałam na punkcie walentynek, a teraz? nawet obiadu nie robię.
niech sie buja.]
kłocić sie o *******y, nie związane z nami.
piszę pracę, czas szybko leci.
cieszę się, że mogę wam popisać...
fajnie, że jesteście.
wesołych walentych ;***

reklama
Do góry