reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc laseczki wpadłam powiedziec CZESC:-)
Lece Was poczytac bo mam kilkudniowe zaległosci
U nas z nowosci tata zdrowieje,ja mam mega atak zatok i do tego boli mnie ucho i kazdy centymetr ciała :wściekła/y:Kayka tez cos nockiem ciaga.Niech juz skonczy sie ta cholerna zima...
Miłego dnia Wszystkim

a wiecie ze ja tyle samo waze co przed ciaza :szok: wlasnie sie wazylam...
ale moze to oznaczac, ze przed ciaza za duzo juz wazylam :sorry2:

no pieknie larvunia! ja mam tak samo. lekarz powiedzial, ze przed ciąża chyba za duzo bylo hehhe. teraz w srode jak mnie wazyl, to sie okazało, ze mam jeszcze 300gram na minusie, a zaraz 32tydzien ;) a mala rozwija sie prawidlowo, ma juz 1,5 kilo. malutka, ale jeszcze przytyje ;)

a dzis przyszlo moje łożeczko nareszcie. zaraz biore sie za skladanie i przesle foty pozniej ;)))

Jeśli chodzi o diety to też nie dla mnie:-) ja to raczej do chudzinki należę:tak:
Kurczę taka pogoda a ja muszę tak czy inaczej wyjść do sklepu:baffled:

hej melduje sie z Poznania:-)

wszystkiego naj dla Cyprianka:tak:

widzę znowu diety na tapecie:-p
ja na siłownię też mam w planach pójść ale nie mogę sie zdecydowac gdzie. wszedzie teraz trzeba umowy podpisywac na rok:sorry2:

PrzyszliRodzice skrobie ja kupowałam w kupcu, w sklepie ze zdrowa zywnoscia:tak:
szczypior jadlam w tostach dukanowych, podobno w 1 fazie mozna tez korniszony jesc. ja bym polecila ci jeszcze mleko w proszku odtluszczone bo fajne desery mozna robic i slodzik do pieczenia:tak:

Cyprianku Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!!
84-urodziny-Kubusia-Puchatka-w-Bobliotece-w-Baruch.aspx

Cyprianku 100000 lat :tak::-)

Future mialas foto swoje dac nowej fryzurki ;-):tak:
no i lozeczko tez nam pokaz ;-)

my juz po spacerku... nie jest zle na dworze, nawet powiedzialabym ze cieplo ;-) ktora mi odkurzy w domku?? :-D:-D:-D

to sem ja...netoperek ;) ale to z wczoraj, wichura byla i nie widac za wiele. zrobie ladniejsze jak umyje i uloze po swojemu. u gory są bardzo krótkie, takie 3 cm nigdy nie mialam takich którtkich.
Ania.jpg

łóżeczko złożone, dałam rade sama, bo menżu w witnicy na korepetycjach.

lozeczko 025.jpglozeczko 023.jpg

tylko trochę kolory blade. na zywo troszkę żywsze.

reklama
Ciasteczko szkoda że nie ma ciebie pod ręką, zamówiłabym u ciebie torta jakiegoś w jakimś kształcie dla mojego, robisz takie wypasione inne niż zwykle w cukierniach bywają:blink:

Future śliczne łóżeczko i ty niczego sobie laseczka;)

Do góry