reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc laseczki wpadłam powiedziec CZESC:-)
Lece Was poczytac bo mam kilkudniowe zaległosci
U nas z nowosci tata zdrowieje,ja mam mega atak zatok i do tego boli mnie ucho i kazdy centymetr ciała :wściekła/y:Kayka tez cos nockiem ciaga.Niech juz skonczy sie ta cholerna zima...
Miłego dnia Wszystkim

a wiecie ze ja tyle samo waze co przed ciaza :szok: wlasnie sie wazylam...
ale moze to oznaczac, ze przed ciaza za duzo juz wazylam :sorry2:

no pieknie larvunia! ja mam tak samo. lekarz powiedzial, ze przed ciąża chyba za duzo bylo hehhe. teraz w srode jak mnie wazyl, to sie okazało, ze mam jeszcze 300gram na minusie, a zaraz 32tydzien ;) a mala rozwija sie prawidlowo, ma juz 1,5 kilo. malutka, ale jeszcze przytyje ;)

a dzis przyszlo moje łożeczko nareszcie. zaraz biore sie za skladanie i przesle foty pozniej ;)))

Jeśli chodzi o diety to też nie dla mnie:-) ja to raczej do chudzinki należę:tak:
Kurczę taka pogoda a ja muszę tak czy inaczej wyjść do sklepu:baffled:

hej melduje sie z Poznania:-)

wszystkiego naj dla Cyprianka:tak:

widzę znowu diety na tapecie:-p
ja na siłownię też mam w planach pójść ale nie mogę sie zdecydowac gdzie. wszedzie teraz trzeba umowy podpisywac na rok:sorry2:

PrzyszliRodzice skrobie ja kupowałam w kupcu, w sklepie ze zdrowa zywnoscia:tak:
szczypior jadlam w tostach dukanowych, podobno w 1 fazie mozna tez korniszony jesc. ja bym polecila ci jeszcze mleko w proszku odtluszczone bo fajne desery mozna robic i slodzik do pieczenia:tak:

Cyprianku Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!!
84-urodziny-Kubusia-Puchatka-w-Bobliotece-w-Baruch.aspx

Cyprianku 100000 lat :tak::-)

Future mialas foto swoje dac nowej fryzurki ;-):tak:
no i lozeczko tez nam pokaz ;-)

my juz po spacerku... nie jest zle na dworze, nawet powiedzialabym ze cieplo ;-) ktora mi odkurzy w domku?? :-D:-D:-D

to sem ja...netoperek ;) ale to z wczoraj, wichura byla i nie widac za wiele. zrobie ladniejsze jak umyje i uloze po swojemu. u gory są bardzo krótkie, takie 3 cm nigdy nie mialam takich którtkich.
Ania.jpg

łóżeczko złożone, dałam rade sama, bo menżu w witnicy na korepetycjach.

lozeczko 025.jpglozeczko 023.jpg

tylko trochę kolory blade. na zywo troszkę żywsze.

reklama
Ciasteczko szkoda że nie ma ciebie pod ręką, zamówiłabym u ciebie torta jakiegoś w jakimś kształcie dla mojego, robisz takie wypasione inne niż zwykle w cukierniach bywają:blink:

Future śliczne łóżeczko i ty niczego sobie laseczka;)

Do góry