reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

spoko takie cuś to nawet komplement. teraz i tak mam kolor przygaszony, bo zazwyczaj bardziej marchewa ;)

ale z goleniem Larvunia masz racje. ja mam jeszcze taka poleczke w wannie, to czasem sobie siadam i gole, ale ostatnio juz cieeezko naprawde.

reklama
future- piękny kolor, ożywia cię. A brzuchol to ty masz nie za duży, bardziej na boki ci poszedł, szybciej go zgubisz później :)

Sto LAt dla solenizanta CypriankaZobacz załącznik 326440

Ciasteczko-
a gdzie ty mieszkasz?, bo ja będę teraz robić tort, ale nie wiem czy mi się uda z tą masą co mi napisałaś. Jak mi nie wyjdzie to chyba przyjdę do Ciebie na przeszkolenie, bo u mnie w rodzinie nikt nie umie masy z bitej śmietany.

A mi mąż zrobił trening dzisiaj taki, że po 10 minutach ledwo z orbitreka zeszłam.
Ciepło dzisiaj tylko szkoda, że znowu mrozy nadciągają. A już wiosennie się robiło.

Larvunia- dałaś czadu z tym goleniem, ale się zgadzam z Tobą, to mi też w ciąży nie szło, bo nic widać nie było :)

future bo ladnie ci w tym kolorze taki inny:-)
kroma na staszica mieszkam ale krem na bank ci wyjdzie tylko zanim nim zaczeniesz przekladac to odstaw do lodowki zeby stezal ja robie tak:
jak juz lekko stezaly wkladam dol biszkopta do formy w ktorej pieklam wykladam polowe masy na to drugi krazek i reszta masy na to trzeci krazek i siup do lodowki zebyporzadnie stezalo tak z 2-3 godziny
a tu kawalek z taka masa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
spoko ciasteczko- po ostatnim wyczynie z roladą śmiem twierdzić, że moje zdolności kulinarne spłynęły wraz z wodami na porodówce. Robiłam roladę z biszkopta i mi się nie zwinęła, popękała, a jakoś przedtem mi się udawało. I jeszcze raz ostatnio, nie upiekł mi się biszkopt, chyba za szybko wyjęłam, a głupia nie sprawdziłam patyczkiem czy nie jest surowy. Ale spróbuję i może pójdzie :)

A takie ciacho jak na zdjęciu to bym małemu zrobiła na chrzciny, więc muszę do końca marca się wytresować :) Apetycznie wygląda ten twój kawałek

A dodam jeszcze że ładnemu we wszystkim ładnie. Ja jakbym zmieniła kolor na inny, to by mi nie było zbytnio ładnie, szczególnie na rudy lub czarny.

Ostatnia edycja:
cytaty Życie od tyłu.
Wyobraź sobie jakie piękne byłoby życie, gdyby przybiegało odwrotnie
niż dotychczas.
Zaczyna się od tego, że kilku eleganckich gości przynosi cię w
skrzyneczce i
od razu trafiasz na imprezę. Żyjesz sobie spokojnie jako starzec w domku.
Stajesz się coraz młodszy. Pewnego dnia dostajesz odprawę w postaci
grubszej
gotówki i idziesz do pracy. He!
Pracujesz jakieś 40 lat i poznajesz uroki życia. Zaczynasz pić coraz
więcej
alkoholu, coraz częściej chodzisz na imprezy, coraz częściej uprawiasz
seks. Jak już masz to opanowane, jesteś gotów żeby trafić na studia.
Potem idziesz do szkoły. Coraz mniej od ciebie wymagają, masz coraz
więcej czasu na zabawę. Robisz się coraz mniejszy, aż trafiasz do...
hmm, gdzie pływasz sobie w cieple przez 9 miesięcy, wsłu****ąc się w
uspokajający rytm bicia serca. A potem nagle BĘC - i Twoje życie
kończy się orgazmem....

nabijam sie tylko ciacho cmok cmok cmok :*** ja wiem powinnam czasami sie zamknac :sorry2: Tak wogole smaka zrobilas tym ciasteczkiem :-)

nooo Future ja z lusterkiem juz jade w wannie gdy gole ;-)

kroma ;-)

katgen blahahahah z kad Ty to wzielas dobre :-D:-D:-D

Katgen to się uśmiałam:-D mogło by tak być:tak:
A ja już po spotkanku z Mychą, najadłyśmy się dzieciaki jak zwykle się nie zgadzały z sobą, chwilami to myślałam że wyjdę z siebie:-) moja Zuzia taki samolub, wszystko sama chce robić ehhh kiedy ją oduczę:no: no i tak ogółem czas mi zleciał dzisiaj:tak:
Niech tylko jeszcze te 2 tygodnie mi zlecą błagam bo zwariuję...

Larvunia jak masz problem to poproś męża by cię ogolił:)) później może się przyjemnie skończyć takie golenie hehehe;)

A no megi żarełko było pyszne, i czas wspólnie milej zleciał :-) Mój mężulek dopiero może koło 20-21 wróci :-( być może że będę spała bo dziecko Mnie uśpi a nie Ja jego hehe ;-) no a dzieci jak dzieci nic nie poradzimy jak nie jedno to drugie szaleje itp pomału jakoś trzeba ich tego oduczać ;-) damy sobie radę ..
ciasteczko placuszek wygląda pysznie mniam mniam :-)

reklama
asienka idziesz na bal jutro?
ja ide ale tylko na max godzinke... chyba na 15.00 sie zaczyna, ja ide z mlodym na 16.00 :tak: Co by go i si ebie nie przemeczac. Z reszta mlody dzis jakby chyba nie kaszlal, tzn nie zauwazylam by chyrlal, ja za to nadrabiam :dry:
ale po lekach oslabiony organizm ma, niech lepiej nie szaleje za bardzo.
Dlaczego dzieci maja tyle razy mikolajki a my nie :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Future bedziesz na balu?

megi wariatka ;p wole sama jakos balabym sie ze mnie zatnie czy cos ;p

Do góry