reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziendobry
jezyk- 100 lat dla Cyprianka:)
Niusska- a co z tej skrobi sie robi i ile tego kupic? bo na allegro sa roznej wielkosci opakowania... a patrzalas w bomi czy czasem nie ma?

reklama
A Jasiowi juz nie chce sie samemu lezec juz chce na raczki i ogladac swiat. A silny jest ze hoho glowe tak wysoko podnosi i juz kpombinuje jak by tu sie przewrocic na bok. i wokol wlasnej osi zaczyna sie obracac:)

dziendobry
jezyk- 100 lat dla Cyprianka:)
Niusska- a co z tej skrobi sie robi i ile tego kupic? bo na allegro sa roznej wielkosci opakowania... a patrzalas w bomi czy czasem nie ma?

skrobia jest potrzebna jak chcesz sobie zrobic nalesniki lub jakies ciato albo zrobic panierke dodajac otrab do kurczaka, ma przerozne zastosowanie wiec warto ja miec. A otreby sa dobre firmy SANTE. Aha i ta skrobie to mozna tylko stosowac jak spada waga, bo jak sa zastoje to lepiej zrezygnowac na jakis czas, i w I fazie jej nie stosujemy...

Witam wszystkich :) u nas juz jest o wiele lepiej, Marta cala noc przespala wiec mysle ze jest wszystko na dobrej drodze. Musze jeszcze 1 opakowanie antybiotyku kupic bo w weekend sie skonczy a ma brac conajmniej do srody bo wtedy jest kontrola.

aaa i zapomnialabym Wszystkiego najlepszego dla Cyprianka !

dzieki Niusska:) to w pierwszej fazie tylko samo bialko i otreby? a ile ich dziennie? i czy w 1 fazie mozna np. do twarogu dodac szczypiorku czy zabronione?

hej laseczki
100 lat dla Cypusia!!!!
o widac ze prawie wszystkie ida na jakas diete, ja na to sie nie pisze dla mnie zbyt resyrkcyjne sa wole zjesc mniej lub wcale i bedzie oki

Otreby sie je codziennie po 3 lyzki dziennie najlepiej rano. I w I fazie samo bialko bez warzyw. Mozesz jedynie sobie troche posolic twarog. Ale np. mozesz jesc upieczone udka z kurczaka bez skory, rybe upieczona w piekarniku bo na patelni jak usmazysz jest niedobra, makrele wedzona jak lubisz, albo te sledzie z interka co ci pisalam, mleka nie radze pic w I fie jescazie dopiero od II, no i moje ukochane jajka jadlam codziennie rano na sniadanie w przeroznej postaci... Aha i na kolacje staraj nie jesc produktow typu jogurty kefiry czy seki wiejskie tylko najlepiej sledzie, jajka albo jakies miesko. Tam jest najwiecej bialka i rano bedzie wiekszy spadek wagi bynajmniej na poczatku bo pozniej to juz troche gorzej z tym idzie ;)

to w takim razie jutro jade z moim na zakupy bo w koncu bedzie mogl z domu wyjsc i od poniedzialku zaczne :) a jeszcze pwoiedz mi ile dni stosowac 1 faze? i czy moge witaminy brac w tabletkach bo teraz tez bralam
ciacho tobie zadna dieta niepotrzebna laska, a mi tak jeszcze musze z 5 kg conajmniej spasc. ale wczoraj wbilam sie na chama w moje najszczuplejsze spodnie :D:DD

dzien dobry !!
ja dopiero z kawa bo poszlam na zakupy wekendowe bo pustki zapanowaly w lodowce...
u nas tez pogoda sie zepsula pada deszcz od wieczora...
frown.gif

u mnie dzis gulasz i kasza wlasnie sie robi...
wkurzylam sie bo jak poszlam do sklepu to w tym czasie kurier przyjechal wrr...i noe zostawil paczki u sasiada jak zwykle tylko mam jutro odebrac w fili nosz kurde...
mad.gif

wszystkiego najlepszego dla cyprianka :-):-)

daffi to super ze tak bez problemu udalo sie siuski zlapac :tak:

niuskaa fajnie ze dzis z mala juz ok, moze cos zjadla wczoraj :baffled:

ciacho diety to tez nie dla mnie :no: lubie sobie pojesc co tu ukrywac :-D

Pr to ci maly spryciarz z jaska,:-)

zazdroszcze wam troszke tych spotkan :tak:

reklama
to w takim razie jutro jade z moim na zakupy bo w koncu bedzie mogl z domu wyjsc i od poniedzialku zaczne :) a jeszcze pwoiedz mi ile dni stosowac 1 faze? i czy moge witaminy brac w tabletkach bo teraz tez bralam
ciacho tobie zadna dieta niepotrzebna laska, a mi tak jeszcze musze z 5 kg conajmniej spasc. ale wczoraj wbilam sie na chama w moje najszczuplejsze spodnie :D:DD

witaminy sa wskazane zeby brac, nawet w ksiazce dukan o tym pisze :) jeszcze mi sie przypomnialo ze cole zero albo ligt mozesz pic. Bardzo dobra jest wtedy jak chce ci sie slodkiego. Ja tak litr dziennie wypijalam. Dobra jest z biedronki :) ja juz mam sklepy oblukane co gdzie i po ile :-D

czesc madzia :) mi sie wydaje ze wczoraj te wymioty byly spowodowane tym ze zalegala jej flegma i tym wymiotowala bo to tez tak wygladalo...

Do góry