reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ania hehe dobre sobie ze ja nie musze:-D wiesz ja niby mam 1kg nadwagi wedlog BMI ale dobrze bym sie czula jakbym schudal z 5kg to wtedy bym moze weszla w rozmiar 40
madzia ja kiedys mialam silna wole jezeli chodzi jedzenie tzn. po 18 niczego nie jadlam nawet jak byma strasznie glodna zapijlam to jakims mlekiem sokiem itp.
a teraz nie je niczego po 20 :-D:-D no i mam ciagoty do ciasta:sorry2:

reklama
ania hehe dobre sobie ze ja nie musze:-D wiesz ja niby mam 1kg nadwagi wedlog BMI ale dobrze bym sie czula jakbym schudal z 5kg to wtedy bym moze weszla w rozmiar 40
madzia ja kiedys mialam silna wole jezeli chodzi jedzenie tzn. po 18 niczego nie jadlam nawet jak byma strasznie glodna zapijlam to jakims mlekiem sokiem itp.
a teraz nie je niczego po 20 :-D:-D no i mam ciagoty do ciasta:sorry2:

no nie dziwie sie ze masz ciagaty do ciasta jak sama takie wynalazki pyszne pieczesz :tak::tak: to jak tego nie zjesc :tak:
ja tez staram sie nie jesc juz tak po 21 :-D ale nieraz m np czipsy wyciagnie to jak tu sie nie skusic hehe :-D
a tak ze 4-5 kg bym chciala zwalic ale jak...:baffled:

Ania ty nie masz z czego sie odchudzac :) jak cie widzialam ostatnio to super wygladalas :)

Ja teraz tez nie jest na zadnej diecie, staram sie nie jesc 3 godziny przed snem, nie jem ziemniakow i bialego pieczywa ograniczam tez slodycze i jakos waga powoli idzie w dol :)

chcialam zaczac chodzic tez na silownie ale nie mam z kim, a samej to tak glupio troche.. moze jest jakas chetna?? :)

ja to teraz 1kg przytyla jak dzieciaki maja ferie mniej ruchu mam paradoksalnie dobre co

niuska kurna bo w kurtce jeszcze moj wyglad ujdzie, ja mam spory brzuch i to jest sumie jedna czesc ktora mi jakos przeszkadza ja nie mam wciecia i przez to mam duzo w pasie
a ja ziemniakow nie jem od 4 lat chociaz czasem sie skusze na nie bo ziemniaki sa zdrowe ale jem je suche bez niczego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wiecie ze ja tyle samo waze co przed ciaza :szok: wlasnie sie wazylam...
ale moze to oznaczac, ze przed ciaza za duzo juz wazylam :sorry2:

witam niewitane ;-)

chcecie zobaczyc troszke fotek z wczoraj ze spotkania z Jeżykiem ? :-)

to zapraszam do galerii ;-)

reklama
kurcze ja bez ziemniakow zyc nie moge :no::no:
mi tez moje sadelko troche przeszkadza ha ha...

Beti hej..foty superowe :-)

Do góry