reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eee ja nie widze roznicy w dlugosci wlosow ;-):-) Ale ladnie wyszlas i jak zwykle usmiechnieta ;-)
lozeczko landrynkowe, ale ladne :tak::-) juz masz widze wszystko gotowe chyba co :tak:

reklama
to sem ja...netoperek ;) ale to z wczoraj, wichura byla i nie widac za wiele. zrobie ladniejsze jak umyje i uloze po swojemu. u gory są bardzo krótkie, takie 3 cm nigdy nie mialam takich którtkich.
Zobacz załącznik 326407

łóżeczko złożone, dałam rade sama, bo menżu w witnicy na korepetycjach.

Zobacz załącznik 326408Zobacz załącznik 326409

tylko trochę kolory blade. na zywo troszkę żywsze.

Sliczniutkie lozeczko bedzie sie helence dobrze spalo :tak::tak::-)

a ty fajnie wygladasz :tak:ale zmiany zbytnio na glowie nie widac :sorry2:

no jeszcze troche nam rzeczy brakuje, przede wszystkim wozka, ale generalnie prawie wszystko gotowe.
oczywiscie poscielke zalozylam tylko do zdjecia, bo musze to jeszcze wyprac i dopiero bedzie przygotowane.
no i nie mam jeszcze stojaka pod kosz mojzesza, ale spokojnie, wylicytuję cos ;)

a Jak Ty sie wogole larvunia czujesz? bo ja w ncy mialam taki skorcz, ze myslalam, ze rodze. i z jednej strony tak mnie bolalo przez chwile, az sie balam. obudzilam Dżeka i juz chcialam jechac do szpitala, ale zadzwonilam do mojego lekarza i on poiwedzial, ze spoko, mam obserwowac co dalej, bo tak moze byc. no i mial racje, bo to bylo jednorazowo. oby...

no i rece mi drętwieją, pomimo magnezu, ale spie na jednej stronie bo nie moge sie przewrocic heheh

madzia zrobie zdjecie jak umyje, to zobaczycie rozniece/

a wlasnie... czy moja mamunia nie jest kochana?
nie dla mnie oczywiscie, dla Helenki.

lozeczko 028.jpglozeczko 027.jpg

a nie robila juz nic ze 100 lat...oh babcierzyństwo też zmienia ludzi...

Łóżeczko śliczne, też już bym chciała być na takim etapie przygotowywać wszystko itp :-) ale jak to mówią "pomału - wszystko w swoim czasie" :-) synek śpi, słoneczko wychodzi jak tylko wstanie to wypad z domku na spacerek i jakąś herbatkę do megi :-);-)

megi no szkoda bo na pewno bym Twojemu zrobil torta
future a ja myslalam ze ty szatynka a tu takie cóś;-):-D a lozeczko sliczny kolor ma:-)

:-D:-D:-D "takie cóś" nio nie moge :-D:-D:-D
- ciacho dowalilas :-D

Future sliczne buciczki i rekawiczki, ja czekam az lili cos wydzierga ;-):-)
jak sie czuje? roznie, tzn skurczy nie mam, czasami cos pocisnie, ale sadze ze to normalne i nie panikuje, duzego bolu jeszcze nie mialam wogole. Budze sie w nocy na siku jak dla mnie za czesto i zasnac czasami nie moge... Ale ogolnie to oki :tak: Ciezko mi tylko juz cokolwiek robic, a to dopiero polmetek minol. Najgorsze jest wlazenie na 3 pietro :sorry2: no i golenie cipki ;p

reklama
megi szkoda ze daleko od siebie mieszakmy zeby tak z 10km to bym ci dowiozla:-) milego spotkanka
larvunia ty nie badza zgryzliwa;-):-D, poprostu wyobrazalam sobie ze future wyglada inaczej co nieznaczy ze teraz zle wyglada ma bardzo ladny kolor wlosow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry