reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eee ja nie widze roznicy w dlugosci wlosow ;-):-) Ale ladnie wyszlas i jak zwykle usmiechnieta ;-)
lozeczko landrynkowe, ale ladne :tak::-) juz masz widze wszystko gotowe chyba co :tak:

reklama
to sem ja...netoperek ;) ale to z wczoraj, wichura byla i nie widac za wiele. zrobie ladniejsze jak umyje i uloze po swojemu. u gory są bardzo krótkie, takie 3 cm nigdy nie mialam takich którtkich.
Zobacz załącznik 326407

łóżeczko złożone, dałam rade sama, bo menżu w witnicy na korepetycjach.

Zobacz załącznik 326408Zobacz załącznik 326409

tylko trochę kolory blade. na zywo troszkę żywsze.

Sliczniutkie lozeczko bedzie sie helence dobrze spalo :tak::tak::-)

a ty fajnie wygladasz :tak:ale zmiany zbytnio na glowie nie widac :sorry2:

no jeszcze troche nam rzeczy brakuje, przede wszystkim wozka, ale generalnie prawie wszystko gotowe.
oczywiscie poscielke zalozylam tylko do zdjecia, bo musze to jeszcze wyprac i dopiero bedzie przygotowane.
no i nie mam jeszcze stojaka pod kosz mojzesza, ale spokojnie, wylicytuję cos ;)

a Jak Ty sie wogole larvunia czujesz? bo ja w ncy mialam taki skorcz, ze myslalam, ze rodze. i z jednej strony tak mnie bolalo przez chwile, az sie balam. obudzilam Dżeka i juz chcialam jechac do szpitala, ale zadzwonilam do mojego lekarza i on poiwedzial, ze spoko, mam obserwowac co dalej, bo tak moze byc. no i mial racje, bo to bylo jednorazowo. oby...

no i rece mi drętwieją, pomimo magnezu, ale spie na jednej stronie bo nie moge sie przewrocic heheh

madzia zrobie zdjecie jak umyje, to zobaczycie rozniece/

a wlasnie... czy moja mamunia nie jest kochana?
nie dla mnie oczywiscie, dla Helenki.

lozeczko 028.jpglozeczko 027.jpg

a nie robila juz nic ze 100 lat...oh babcierzyństwo też zmienia ludzi...

Łóżeczko śliczne, też już bym chciała być na takim etapie przygotowywać wszystko itp :-) ale jak to mówią "pomału - wszystko w swoim czasie" :-) synek śpi, słoneczko wychodzi jak tylko wstanie to wypad z domku na spacerek i jakąś herbatkę do megi :-);-)

megi no szkoda bo na pewno bym Twojemu zrobil torta
future a ja myslalam ze ty szatynka a tu takie cóś;-):-D a lozeczko sliczny kolor ma:-)

:-D:-D:-D "takie cóś" nio nie moge :-D:-D:-D
- ciacho dowalilas :-D

Future sliczne buciczki i rekawiczki, ja czekam az lili cos wydzierga ;-):-)
jak sie czuje? roznie, tzn skurczy nie mam, czasami cos pocisnie, ale sadze ze to normalne i nie panikuje, duzego bolu jeszcze nie mialam wogole. Budze sie w nocy na siku jak dla mnie za czesto i zasnac czasami nie moge... Ale ogolnie to oki :tak: Ciezko mi tylko juz cokolwiek robic, a to dopiero polmetek minol. Najgorsze jest wlazenie na 3 pietro :sorry2: no i golenie cipki ;p

reklama
megi szkoda ze daleko od siebie mieszakmy zeby tak z 10km to bym ci dowiozla:-) milego spotkanka
larvunia ty nie badza zgryzliwa;-):-D, poprostu wyobrazalam sobie ze future wyglada inaczej co nieznaczy ze teraz zle wyglada ma bardzo ladny kolor wlosow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry