reklama
to sem ja...netoperek ale to z wczoraj, wichura byla i nie widac za wiele. zrobie ladniejsze jak umyje i uloze po swojemu. u gory są bardzo krótkie, takie 3 cm nigdy nie mialam takich którtkich.
Zobacz załącznik 326407
łóżeczko złożone, dałam rade sama, bo menżu w witnicy na korepetycjach.
Zobacz załącznik 326408Zobacz załącznik 326409
tylko trochę kolory blade. na zywo troszkę żywsze.
Sliczniutkie lozeczko bedzie sie helence dobrze spalo :-)
a ty fajnie wygladasz ale zmiany zbytnio na glowie nie widac
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no jeszcze troche nam rzeczy brakuje, przede wszystkim wozka, ale generalnie prawie wszystko gotowe.
oczywiscie poscielke zalozylam tylko do zdjecia, bo musze to jeszcze wyprac i dopiero bedzie przygotowane.
no i nie mam jeszcze stojaka pod kosz mojzesza, ale spokojnie, wylicytuję cos
a Jak Ty sie wogole larvunia czujesz? bo ja w ncy mialam taki skorcz, ze myslalam, ze rodze. i z jednej strony tak mnie bolalo przez chwile, az sie balam. obudzilam Dżeka i juz chcialam jechac do szpitala, ale zadzwonilam do mojego lekarza i on poiwedzial, ze spoko, mam obserwowac co dalej, bo tak moze byc. no i mial racje, bo to bylo jednorazowo. oby...
no i rece mi drętwieją, pomimo magnezu, ale spie na jednej stronie bo nie moge sie przewrocic heheh
madzia zrobie zdjecie jak umyje, to zobaczycie rozniece/
oczywiscie poscielke zalozylam tylko do zdjecia, bo musze to jeszcze wyprac i dopiero bedzie przygotowane.
no i nie mam jeszcze stojaka pod kosz mojzesza, ale spokojnie, wylicytuję cos
a Jak Ty sie wogole larvunia czujesz? bo ja w ncy mialam taki skorcz, ze myslalam, ze rodze. i z jednej strony tak mnie bolalo przez chwile, az sie balam. obudzilam Dżeka i juz chcialam jechac do szpitala, ale zadzwonilam do mojego lekarza i on poiwedzial, ze spoko, mam obserwowac co dalej, bo tak moze byc. no i mial racje, bo to bylo jednorazowo. oby...
no i rece mi drętwieją, pomimo magnezu, ale spie na jednej stronie bo nie moge sie przewrocic heheh
madzia zrobie zdjecie jak umyje, to zobaczycie rozniece/
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Łóżeczko śliczne, też już bym chciała być na takim etapie przygotowywać wszystko itp :-) ale jak to mówią "pomału - wszystko w swoim czasie" :-) synek śpi, słoneczko wychodzi jak tylko wstanie to wypad z domku na spacerek i jakąś herbatkę do megi :-);-)
C
ciasteczko
Gość
megi no szkoda bo na pewno bym Twojemu zrobil torta
future a ja myslalam ze ty szatynka a tu takie cóś;-) a lozeczko sliczny kolor ma:-)
future a ja myslalam ze ty szatynka a tu takie cóś;-) a lozeczko sliczny kolor ma:-)
K
konto usuniete
Gość
FutureMummy ślicznie wyglądasz super kolor włosów no i łóżeczko i buciczki przesłodkie
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Ciasteczko to trudno się mówi;-)
Mycha nie tylko na herbatkę bo i na wyżerkę
Miłego dnia dziewczyny:-)
Mycha nie tylko na herbatkę bo i na wyżerkę
Miłego dnia dziewczyny:-)
"takie cóś" nio nie moge
- ciacho dowalilas
Future sliczne buciczki i rekawiczki, ja czekam az lili cos wydzierga ;-):-)
jak sie czuje? roznie, tzn skurczy nie mam, czasami cos pocisnie, ale sadze ze to normalne i nie panikuje, duzego bolu jeszcze nie mialam wogole. Budze sie w nocy na siku jak dla mnie za czesto i zasnac czasami nie moge... Ale ogolnie to oki Ciezko mi tylko juz cokolwiek robic, a to dopiero polmetek minol. Najgorsze jest wlazenie na 3 pietro no i golenie cipki ;p
- ciacho dowalilas
Future sliczne buciczki i rekawiczki, ja czekam az lili cos wydzierga ;-):-)
jak sie czuje? roznie, tzn skurczy nie mam, czasami cos pocisnie, ale sadze ze to normalne i nie panikuje, duzego bolu jeszcze nie mialam wogole. Budze sie w nocy na siku jak dla mnie za czesto i zasnac czasami nie moge... Ale ogolnie to oki Ciezko mi tylko juz cokolwiek robic, a to dopiero polmetek minol. Najgorsze jest wlazenie na 3 pietro no i golenie cipki ;p
reklama
C
ciasteczko
Gość
megi szkoda ze daleko od siebie mieszakmy zeby tak z 10km to bym ci dowiozla:-) milego spotkanka
larvunia ty nie badza zgryzliwa;-), poprostu wyobrazalam sobie ze future wyglada inaczej co nieznaczy ze teraz zle wyglada ma bardzo ladny kolor wlosow
larvunia ty nie badza zgryzliwa;-), poprostu wyobrazalam sobie ze future wyglada inaczej co nieznaczy ze teraz zle wyglada ma bardzo ladny kolor wlosow
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: