reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pszenne i owsiane maja byc, najlepiej jak zmieszasz je z kefirem albo jogurtem. A skrobie to ja na allegro kupowalam bo tez nie moglam nigdzie dostac. Ogolnie to zaopatrz sie w miesko drobiowe, jogurty i ser bialy chudy. Przyda ci sie tez mleko 0,5 % sa dobre sledzie a'la rolmopsy w intreku o zawartosci bialka prawie 16 g wiec to jest duzo. Cos jeszcze??

Jezyk ja stoswoalam i dalo duze efekty :)

reklama
a jak po tej diecie się trzymasz??? tzn. nie tyjesz z powrotem?
wiesz co u mnie to troche skomplikowane bo ja nie dokonczylam tej diety tak jak trzeba, nie zrobilam 3 i 4 fazy. Schudlam 18 kg i jak narazie nic nie przytylam a na diecie juz nie jestm 2 miesiac. Oczywiscie nie objadam sie czym popadnie pilnuje sie, a kg i tak dalej leca w dol. Osobiscie ja polecam ta diete bo naprawde mozna schudnac duzo na niej.

No Marta mi w koncu usnela. Biedna meczyla sie.. rano mi zwymiotowala, takim zoltym ze sluzem, nie mam pojecia co to moglo byc :no: musialo ja to bolec bo biedna plakala przy tym.. zobaczymy jaka ta noc dzisiaj bedzie bo poprzednia to co 2 godziny sie budzila z kaszlem i plakala.

Ja tez mam orbitka, ale ja mam chore kolano i kurcze nie moge dluzej niz 10 min na nim cwiczyc bo zaczyna mnie bolec :sorry: zostaje mi tylko rowerek stacjonarny i cwiczenia...

Jezyk 1oo lat dla Cyprianka :-) My od 8.00 nie śpimy i bardzo dobrze bo położę szybciej synka spać to i szybciej się obudzi bo tak to zasypia koło 14.00 potem śpi do 17.00 i rządzi wieczorem i wcale nie myśli o spaniu gdzie Ja już jestem wykończona i poszła bym spać ...
Ale dzisiaj pogoda do bani :-( deszcz padał znowu mokro ... usz ... a co do spotkań to też bym chciała z Wami mamuśki się bardziej poznać, spotkać i takie tam ;-) miłego dzionka życzę i do usłyszenia :-)

Cyprianku kochany wszystkiego najlepszego z okazji 2 latek!!!

happy-birthday-2.gif

mickey_happy_birthday.gif

Jeżyk ja też dziękuje za super spotkanie!! :-) oby więcej takich :-)

cześć tak w ogóle wszystkim :-)

Megi naskrobie ci na gygy jak mlody pójdzie spać ;-)

z tą dietą dukana może i ja spróbuje :sorry2:, też znam osobe, która baardzo dużo schudła po niej, przeszła wszystkie etapy i chwali sobie :happy:

Larvunia jak tam dzis? :-)

pogoda za oknem do dooopy, mam nadzieje, ze się rozjaśni jakoś do południa, bo na spacer trzeba iść ;-)

Mycha spotkanko zawsze można zorganizować ;) wystarczą chęci ;)

Ostatnia edycja:
No wiec nasze lapanie moczu dzis trwalo nawet nie 2 minuty:D
obudzilam meza zeby wstal i sie rozbudzil bo przed nami misja.. wsyztsko przygotowalam.. rozebralam mała na spiku...
ale jak ja podnioslam to sie obudzila i nie podobalo jej sie ze ja zbudzilam i koncertowala....
stwierdzilismy ze nad wanna najlepiej bedzie nam ja naczymywac i lapac mocz.
no i tylko ja umylam i po chwiliz aczela siusiac.. tyle strumieni ze nei wiedzialam ktory lapac:D ogolnie uzbieralo sie 60ml moczu wiec zrobimy posiew:)

Mycha no tzreba by bylo cos zorganizowac i spotkac sie w iwkeszej liczbie osob:D
dziewczyny co wy na to?

dzien dobry:-)
mycha my nie spimy od 6 :szok::wściekła/y:pewnie szybciej pojdzie mi spac no i dobrze bo mi tez wstaje o 18godz i rzadzi do pozna.
megi w sumie czemu by nie,przyjechalabym autobusem a wrocilabym zmoim,no do pomyslenia ta sprawa:-)moze po slubie jakos cio?

reklama
Hej
Zajadam śniadanko sobie hehe...
Marzenka czemu nie spiszemy się jakoś w końcu ja prawie zawsze w domu:tak:
Beti to czekam na gygy:-D
Co tam porabiacie dzisiaj, jakieś plany?? taka pogoda:baffled:

Do góry