reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie
jestem wykonczona Julka cala noc miala goraczke powyzej 39 palakal przez sen marudzila i az o 1 w nocy wstala. zasnela dopiero o 5:20 a od 6 mam Kacperka!
musze isc do lekarza ale nic sie nie stanie jak z taka goraczka pojde z nia pieszo? nie mam innej opcji!!!
cos mi sie wydaje ze to pewnie bedzie zakazenie ukladu moczowego! no ale nie chce byc zla wrozka.

reklama
Witam się.
Walczę z pitami pracowników przez to nie piszę. U nas wszystko ok mała szaleje ostatnio mi śpi do 11 tylko dzisiaj coś jej odbiło i wstała o 7. W sobotę byliśmy na dyskotece za 5 zł :pP hehe a teraz idziemy na zabawę organizowaną przez radę rodziców ze szkoły - pobawimy się a co !!!
Moja Amelka na nocniku "siedziała" od 4 m-ca, teraz woła jak chce kupę, siku jeszcze zrobi w pamkpa ale to drugie już nie pamiętam kiedy zreobiła do pampersa.
Odnośnie lekarza z USG na NFZ - w Świebodzinie jest dr Kucharczuk - ja chodzilam całą ciążę na NFZ - wizyta co m-c, potem częściej - na każdej wizycie USG, mierzenie dziecka i słuchanie serduszka, skierowania na badania - wszystko za darmo. To jest już taki dziaduś ale ja jestem bardzo zadowolona :)

czesc

Future wspaniale sa takie chwile co nie ;-) No Ty masz blizej do Helenki niz ja do swojego brzdaca ;-) Co do hipokratesa to ja wiem, ze tam jest wsio ok. Chodzilam tam z Fruciem jak bylam w ciazy. Widzisz czlowiek chce sobie polepszyc, bo teraz chodze do babki ktora w szpitalu tez jest i popatrz komplikacje z usg sa :sorry:

aneteczka gratki za brak smoczka :tak:

niuskaa, pr no wlasnie na nfz czegos szukam ;-) Ale spoko wole chyba ten hipokrates. Niz z nowu gdzies na nowo lazic.

czesc :-)

Wiktor wsłuchany w swoja liste to mam chwile ;-)

Marzenka moze jakies foto z nową fryzurką ? ;-)

Larvunia co do gina w G-wie to nie pomogę, ale też czekam na wieści kto tam sie kryje :-)

Madziarena co do Kucharczyka potwierdzam, sama do niego kiedyś chodziłam jak mieszkałam w Ś-nie, dziadek już, nie zna się za bardzo na nowoczesnych metodach, ale i tak jest super ginek ;-)

no i witam wszystkie niewymienione :-)

czesc:-)
a u mnie wyjatkowo dawid byl spokojny w nocy,przewaznie budzi mi sie o 3 i akcje robi:eek::eek:a dzis wlazl do nas do lozka niewiadomo kiedy.
co do kucharczyka to ja tez potwierdzam ,sama do niego chodze i jestem zadowolona.
daffi jak ubierzesz cieplo to raczej nic nie powinno sie stac.
beti jak zrobie sobie sesje to wrzuce:-D:tak:
aneteczka niuska zdrowka dla dzieciaczkow:-)
megi slyszalas ze ci co mieli jechac 15 marca leca chyba jakos na poczatku miesiaca juz:szok:a moj ma jechac 5 kwietnia mam nadzieje ze nic sie nie zmieni.
madziarena milej pracy:-)ja dzis ide odebrac pit i od razu zanosze do urzedu,ciekawe kiedy kase dadza:eek:babka kasuje 30zl za rozliczenie pitu:szok::szok:musze sie sama nauczyc bo tak to zawsze mam problem ztym.takze dluga trase mam do pokonania dzis,
a u nas maja do wakacji otworzyc trzecia biedronke:szok::szok:szok:

czesc marzenko, super ze nocka spokojna ;-)
ojej pit trzeba zaniesc i sie rozliczyc, zapomnialam o tym.... :baffled:

ja zaczynam miec problem z mlodym.. zaczyna maniaczyc jak my juz z kompem i graniem :confused2: Moj na wolnym gra zawsze w zoombie, ze lazi facet i strzela w zombiaki. Mlody zawsze siadal obok i obserwowal a od paru dni gra w to... Na poczatku smialam sie i gadalam łłłeeee mlody zaraz sie znudzi bo to zatrudne dla niego. A teraz patrze a on myszka lepiej operuje odemnie, zabija zombiaki, krew sie leje, poziomy przechodzi, wie jak sie drzwi otwiera w tej grze, jak sie bron zmienia.. co ja nie mam zielonego pojecia :szok:
Dzis rano wstal, zjadl sniadanie, leki wziol i do mnie mowi, ze byl grzeczny, ze ladnie syropki wziol to teraz chce pograc :eek: :eek::eek: Zatkalo mnie i uswiadomilam sobie ze maniak rosnie. I te giera za drastyczna dla niego, wieeeeem. Dam mu godzinke pograc i koniec, wczoraj pol dnia gral...

hejka tym razem z rana :)

Future- ty sobie kup jeszcze z dwa opakowania tych podkładów, bo ja jak rodziłam w Gw, to im brakowało i nie dawali, a to idzie jak woda. A cc, ja nie miałam planowanej więc się inaczej czułam niź te co mają planowane. Jak ja rozmawiałam z dziewczynami po planowanej cc, z nieczuleniem w plecy to nie narzekały i mówiły że nie wiedzą co to bóle porodowe, wtedy kobieta nie jest tak wymęczona i lepiej znosi cc. Dasz radę :)

Zaraz wyruszam na spacer. Wczoraj poćwiczyłam i mam znowu zakwasy. Ja też mam Pity do rozliczenia, znajomych i jeszcze te cholerne pozwy, jak mi się nie chce :(

reklama
Do góry