reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej witam sie z kawką;-)
i zdrówka dla chorowitków:tak:

larvunia mój ma obsesję na play station, gry są bardzo uzależniające i my teraz mamy problem. ja na twoim miejscu bym ograniczyła póki jest mały i szybko zapomni:tak:
my tak zrobiliśmy, kupiłam kilka bajeczek i zawsze jak chciał grać to siadaliśmy i mu czytałam:tak: i tak przeszło jakoś, teraz tylko w soboty gra jak sprzątam bo jest spokój:-D

kroma ile płaciłaś za tego orbitreka?

reklama
Ale jestem wkur...:wściekła/y: od rana....była duża szansa na to by mąż przyjechał do nas na weekend i w ostatniej chwili wszystko się zawaliło, nici z wizyty w domu do 25-go nosz kurna już 10 dzień go nie ma, tęsknimy jak cholera a gdzie tu tyle jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::no:
Humoru to już mi nic dzisiaj nie poprawi:crazy:
Marzenka no wiem że pierwsza grupa jedzie chyba 5 marca a druga ok 10 kwietnia mój na drugą się załapie, chyba że tak jak piszesz 5 kwietnia:-(

martuchaa- ja kupiłam go na ebayu i dałam 380 f, czyli jakoś 1800 zł. Kupiłam go z likwidacji sklepu, w Pl kosztuje 3300.

Ciasteczko- fajnie masz, ja nawet nie wiem czy bym auto dopaliła jakby mi mój M zostawił :)

Martuchaa no wiem wiem, ze trzeba ograniczac :sorry: Zaraz sie zbieramy na spacerek, juz w kuchni ogarnelam..., poprasuje jak wrocimy.
Licze na to ze jak mlody wroci do przedszkola to granie sie skonczy ;-) A teraz dzwonilam do mojego co tu zrobic, by mlodego oszukac ze komputerek musi odpoczac i jaki kabelek odlaczyc by komp nie dzialal, bo on skubaniec troche sie zaczyna znac i wie ze jak z pradu sie wylaczy gdzie trzeba wlaczyc :sorry: Wiec chyba dysk odlacze mu :sorry: i bede sciemniac ze komputerek sie zmeczyl :sorry:
Kurde rekawiczek znalesc nie moge dla mlodego... troche mrozno.

megi współczuję..

kroma no to faktycznie okazyjnie, też mi się marzy to może poszukam jakiejś okazji.
a strasznie dużo miejsca zajmuje?

larvunia udanego spacerku:-)

Wrocilam od lekarza. niesttey tylko wit c i nurofen mam podawac.
nie udalo mi sie zlapac rano moczu. Julka taka zablokowana na sikanie do nocnika ze hej..... zalozylam tylko pampersa po chwiliz dejmuje a z woreczka wszytskie siuski wyplynely do pampersa. z tym ze widac ze meczy sie przy robieniu siusiu i jak tylko probuje do placze.
jestem pewna ze to to.
musimy pobrac mocz... albo dzis sie jeszcze uda albo jutro najpozniej i od razu beda dzialac z lekami.
mam na zwykly mocz skierowanie i posiew. zobaczymy co sie uda zrobic.
W przychodnio nawet zycie do niej wrocilo ale etraz w domu tylko lezy jak wstanie sie przewraca i placze. dobrze ze kacperek kochany i ladnie sie bawi.

daffi- biedna Jula znow cos sie przypaletalo zdrowka dla niej
A u nas dzis Amelka oddala mi swojapieluche do przytulania bo mowi ze jest juz duza, ale za to dopadla sie do Jaska butelki z woda i mowi ze ona bedzie po nim dopijac...
Fotki w galeri;p

no hej, piekna pogoda na spacer chyba sie wybiore z kundlami.
menzu odkurza jupi ;)
co do podkladow to mam 3 opakowania, to jeszcze mam kupic?????????
a co do cesarki to kto mial jeszcze niech napisze. ja sie bardzo boje tego znieczulenia, ze sie nie wybudze, albo umre...OMG

nie chce o tym myslec...

aaaaaaaaaa, i wczoraj bylam u fryzjera;) mam wlosy do ramion, z 20cm obcielam, ale fajnie wygladam (i hope so)
buzki ;*

reklama
Future pokaz zmane na glowie ;-)
my wlasnie wrocilismy z lasku, ale tam jest ladnie :tak: cicho, spokojnie i bez wietrznie :tak:

pr gratki dla Amelki :tak:

daffi wspolczuje znowu cos :-(

katgen hello ;-)

Do góry