reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jezyk - ja mam w brzuchu Helenke ;) już jesteśmy gotowi na jej przyjęcie ;) i juz sie nie mozemy doczekac. chociaż menżu mówi, że sie trochę boi, ale ja nie. juz by moglby byc kwiecien ;)

no to czekamy razem z toba na wielkie przyjscie Helenki:)
a to ze maz sie boi to normalne. moj tez sie bal ale jak nadeszla ta chwila to doczekac sie nie mogl.

Ostatnia edycja:
Witam cieplutko, :-) facet coś na serwerach grzebał i dopiero neta włączył :-( ...
Dzisiaj samopoczucie też nie najlepsze, non stop mdli :-( muszę się w końcu wybrać do sklepu i kupić ten sok imbirowy czy coś, a czy w tesco coś takiego dostanę??
Pogoda wydaję się ładna bo słoneczko świeci, ale z tego co piszecie to chyba zimno jest a szkoda, ale i tak zaraz chyba wyjdę na mały spacerek :-)
Usz.... cały czas mdli :-( do usłyszenia :-)

czesc
beti hello, qpe lat, pisz czeciej :tak:

kurde a ja mialam na dzis taaaaaakie plany a snuje sie po mieszkaniu bezsensu. Sil na nic nie mam, jakas wypluta sie czuje :baffled:
Po obiedzie musze zmusic sie wyjsc na spacerek. Mlodemu sie nudzi... moj pewnie wroci pozno no a pies na siku czeka :sorry2:

zjedismy bigos tyko troche pikantny zrobiam i trzeba popic :-D
1,5 godzinny spacerek zaliczony juz mi sie nie chce nigdzie isc

W marcu to jeszcze nie wiem jak to będzie. Teraz do 25 lutego mam wolne na studiach więc weekendy wolne. do końca tygodnia ferie szkolne więc luz, tylko bibliotekę przerzuciłam na rano więc każde popołudnie wolne. Ale od poniedziałku mam takim rozkład dnia rano szkoła a od 15-20 biblioteka, jedynie piątek woolny tylko biblioteka od 8.30 d0 11. ktoś coś zrozumiał??? czyli krótko mówiąc pasuje mi ten czwartek koło godziny 15:):):)

ooo jezyk;] nienadrobie was ale doczytalam ze jezyk sie reaktywowala;p heheh
co u nas no jak widac rodzinka sie powiekszyla;] a z Amelka w dalszym ciagu czekamy na zabieg, nie widac ze cos z tym serduchem ma no ale na usg dziurka ychodzi dalej taka sama i powiekszona prawa komora. Ja na macierzynskim siedze z dzieciaczkami w domku. Mam nadzieje po macierzynskim wrocic do roboty. to chyba tyle w skrocie. ;p A no i jestem Mgr;p

Aniu gratuluję mgr, ja obronę mam mieć w czerwcu, już nie mogę się doczekać kiedy skończę to wszystko i będę mogła zająć się czymś co lubię ( np. leżenie i czytanie:-p). Dzieciaczki masz śliczne co tu dużo mówić a mły jest przeboski:):)

Jeżyk jestem za !!! czyli w czwartek sie widzimy :-) :-)
odebrałaś PW?

LArvunia no tak jak u mnie z tymi planami dziś :-) Chuda poszła z Wiktorem na rynek, to mam chwile obiad zrobić, a chce mi się.......:dry: postaram sie częściej gryzmolić tutaj :-)

Ciacho....bigos.....mniam

Kaśka dawaj gołąbka! :-p :-)

reklama
jezyk- dzieki tfu tfu ;p hehe
a moi wlasnie beda jesc obiadek ale pachnie a ja am swoj dopiero o 17 ;p ale jeszcze tylko 3 dni;p w czwartek koniec hehe ale i tak bede trzymac diete;p

Do góry