reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja mysle ze sie poprawisz;-):-D mam problemy z uchem, mialam stan zapalny ucha zewnetrznego biore antybiotyk od tygodnia
i oklady do ucha z drugiego i dzisiaj na kontroli okazalo sie ze jeszcze moja skora nie wyglada jak powinna i ze musze jeszcze z 3 dni brac leki
future to tez jestesmy imienniczkami :-D

reklama
beti tylko, że ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz:zawstydzona/y: a numeru telefonu też nie mam do Ciebie, bo mi się zapodziały:zawstydzona/y:

ania do kwienia już bliziuko. A chłopczyk czy dziewczynka mieszka u Ciebie w brzuszku??

hej dziewczyny;-)

mi też weny do sprzątania brak, teraz szwagierka przyjechała do nas na kilka dni bo ma ferie i tak sobie urzędujemy:-)
dlatego trochę mnie mniej ale nadrabiam:-D

Lili ja na facebooku mam Marta L a nie Ł, może dlatego nie możesz znaleźć:tak:

Jeżyk....kurde stęsknilam się Babo za Tobą....oj trzeba się spotkać koniecznie, kiedy bedziesz w m-czu? zrobimy zlot u Beti! ;) Może jak Marzenka będzie? 15stego? ale wtedy chyba Ci się ferie skończą... :(

Jeżyk no 2
glupek2.gif
ale to dowód właśnie na upływający czas , ja przeciez wtedy byłam starająca, a Wiko konczy zaraz 9msc :-) Izusia jeszcze nie chodziła, a Dawidek miał chyba msc, albo dwa :-)
zaraz ci napisze nr i adres ;-)

Ciacho z uchem to współczuje, ja miałam zapalenie ucha środkowego, myślałam, ze po ścianach bede chodzić, oby ci szybko sie wyleczyło i juz nie wracało, bo to brzydka sprawa

Kasik tez myslalam o tym dniu co Marzenka bedzie, ale to wlasnie po feriach, no i to marzec, moze cos wczesniej wykombinujmy

o kurde ja nie doczytałam ze to 15 MARCA ja myślałam, ze 15 LUTY i już się cieszylam, że za tydzień...

buuuuu jak zimno na dworze,wiatrzysko starszne:szok:
dziewczyny jak najbardzije spotkanko ale ja to dopiero w marcu jak juz bo teraz wiecznie cos mma do zalatawienia.beti twoj jedzie do afganu?
czesc jezyk mam nadzieje ze bedziesz juz znami:-)
a gdzie megi?
ide zupke robic:-)

+

reklama
Nareszcie chwila spokoju.
Julka i Kacper spia. chyba ide to wykorzystac tez na lezakowanie.
Tak pozatym musze pochwlaic Julke ze pzrespala cala noc bez pobudki.
widze samdzielne spanie w swoim lozku sluzy jej bardzo. fakt ze spala w poprzek i na koncu lozka ale ja juz zapomnailam jak to jest przespac noc cala:D
pewnie za to dzis nam poszaleje w nocy.

Do góry