reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry. Ale mnie główa jakoś boli i nie wyspana jestem jakoś bo mały zarlok budzi sie co 3 godziny na jedzenie. Wczoraj wkońcu 2 razy na spacerze bylismy az mnie nogi bolały wieczorem. W końcu można było pochodzic dzisiaj tez gdzieś pójdę:)

reklama
Lili ja fc tez dlugo sie odnalezc nie moglam i nie korzystalam, teraz jakos idzie i tez sie szybko przyzwyczaisz ;-) ja cie juz mam ;-) a u nas troche pracy jak zwykle, Wiktor rośnie jak na drożdżach :-) wredny sie robi po tatusiu :-) , no bo przecież nie po mamusi :-D niedawno wyszedł mu pierwszy zębol, co juz poczułam na sobie, bo dalej na cycu :-) rehabilitujemy sie cały czas i pewnie z czasem dogonimy rówieśników, bo juz jest coraz lepiej :-) no i być musi ;-)
zazdroszcze weny do sprzątania, u mnie dziś niemoc totalna :sorry2: moze i do mnie wpadniesz? ;-):-)

Marzenka kupe kupe, coś sie ostatnio nie moge zmobilizować do pisania :sorry2: to czekam na ciebie 15 marca :-) o której wypowiesz magiczne TAK ? :-)
a Dawid jest powalajacy i jaki duży juz :-)

tak tak dawid rosnie jak drozdzach :-)czasem jak sie rozgada to tylko sie smiac:-D:-D
twoj wiktor tez duzo urosl,zaraz roczek bedzie mial:-)jak ten czas leci:-)
kochana slub jest o 14-30;-)
no ja sie zbieram zeby do ciebie zadzwonic od tygodni :-):-):-)hehehehee :-)dobra idziemy na spacer bo sie umowilam z kolezanka i jej synkiem

Cześć dziewczyny. Melduję się drugi dzień:):) może jakoś się wciągnę na nowo.
beti WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tam właśnie Twoje maluchy. powiedz czy Ty dalej jesteś w tym samym miejscu w studio, czy nie pracujesz?? bo chętnie bym Cię odwiedziła:):) albo może wpadłabym na kawkę zobaczyć Twojego Wiktorka;) no tak trochę się wpraszam:zawstydzona/y:

katgen Oj jaki miło Cię zobaczyć. co tam u Ciebie?????? jak się nudzisz to zapraszam do mnie. wiesz gdzie to jest:)

przyszlirodzice a co u Ciebie??? może tak w wielkim skrócie

marzenka sukieneczka urocza. to już całkiem niedługo ten wielki dzień

larvunia i futuremummy( jak właściwie masz na imię???) jak tam ciężaróweczki się czujecie. n kiedy macie termin

Dziewczyny tak mi się marzy spotkanko. chciałabym zobaczyć Izunię, Dawidka, Marcelka pewnie już urośli i to sporo od ostatniego spotkania.
Chciałąbym zobaczyć Wiktorka oj aż mnie skręca żeby go utlić, no i brzuszek larvunii mnie bardzo ciekawi.
No i oczywiście chciałabym zobaczyć wszystkie nowe buźki i dzieciaczki

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!

to 15 marca Marzenka ja też się piszę na spotkanie:)

Beti....Ty na bb? o dżisas! :happy2:

no ja innej opcji nie widze, zeby cie nie było :-p :-) robimy zlot :-)
hehe no na bebe :-) układałam zakładki od nowa w przeglądarce to wpadłam zobaczyc co słychac ;-):-)

Marzenka udanego spotkania i buziole dla Dawidka :-) a czas leci leci, niby tak niedawno tyle starania o niego, a teraz siedzi taki czortek i wali mi po klawiaturze, przez co co chwila pisze od poczatku bo mi wylaczy :-)

Edit:
nieee no Jeżyk normalnie myślami cie ściągam :-D hehe, sama ostatnio oglądałam nasze zdjęcia i wspominałam jak było super wtedy :-) kochana tam juz mnie nie ma, ale jak będziesz w Mczu to zapraszam do domku na kawke koniecznie, no i rzecz jasna z chłopakami oczywiście :-)
Cypisek niedługo roczek, czas zapitala oj zapitala :-)
a spotkanko tez mi sie marzy, może w maju powtorka z rozrywki? :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja prosto od lekarza wrocilam, mam dalsza dawke antybiotyku brac jeszcze z 3 dni zeby sie nie odnowilo:baffled: ale przeboleje chociaz strasznie sie po nim czuje
beti wkoncu cie tu widzimy
lili ja tez chce miec taka wene do sprzatana a tu nic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciacho jestem, ciekawe na jak dlugo znowu :baffled::-) ale postaram sie czesciej ;-)
widze, ze cie chorobsko dopadlo, kuruj sie kochana, mam nadzieje, ze za 3 dni juz bedzie lepiej :*

jezyk niespokojny ;)
zarowno ja i larvunioa mamy imiona jak większość pań tutaj ;) Ania ;-) ja mam termin na 10 kwietnia, a larvunia jakoś miesiąc po nas. tzn chyba na czerwiec.
mi ostatnio lekarz powiedzial, ze juz od 20 marca mozemy rodzic, wiec sie nastawiam na trochę wcześniej ;)

reklama
Do góry