reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oo tak tak pokaz co kupilas a jaki kolor?
marzenka to juz niedlugo nastapi ten dzien:-)
ja sie zgrzalam z dzieciakami na dworze u nas 10stop

reklama
witam się i ja

Pracowity dzionek dzisiaj. Mąż walczył z maszyną, przyszedł w końcu Orbitrek :-) i trzeba było go poskładać. I jeszcze teściowi pozwy pisałam. Na spacerze w końcu byłam, ciepło, buły u Szypiórkowskiego kupiłam, ten to ma pieczywo.

Future- a to damskie gatki czy męskie, bo ja szukam damskich, dla siebie jakiś ładnych, bo wszystkie mam ciążowe.

Ciacho- jak będziesz miała czas to wyślij mi na skrzynkę dokładny adres na tą masę, bo ja ostatnio chciałam zrobić a nie wiedziałam który jest dobry i sprawdzony.

Ja też siediałam cały dzień wczoraj na allegro i licytowałam sukienki dla córki i wylicytowałam po parę złotych :)

na tą z bitej śmietany :)

ale ja jestem durna, napisałam "adres" na ta masę zamiast "przepis":szok:

dobra dzieci wstają i tyle było mojego błogiego lenistwa, papa :)

Ostatnia edycja:
Hej my spacerek zaliczyliśmy, herbatkę u Mychy również <dzięki ryba;)>no i zaraz lepiej się człowiek czuje po przewietrzeniu się:tak: Zupka krupniczek ugotowana, czekam aż Zuzka wstanie i zjemy sobie:)
Jezyk witaj ponownie po tak długim czasie, fajnie że u was wsio ok, dzieciaczki zdrowe to najważniejsze:-)
Future niezła licytacja:tak:
Magda tak mycha pochodzi z Bukowca to masz rację ale mieszka teraz w M-czu:)
Marzenka ja dziś mojej kupiłam nowy syrop i sprawdzimy tym razem Flavamed może jej pomorze bo już jej się urywa wszystko bo pierw suchy miała...w aptece poleciła ten:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kroma ja napisalam wczesniej pare stron ten przepis lili ale umieszcza przepis w przepisach bedzie prosciej:tak:
marzenka na pewno ladna Twoja, mi te sie podobaja to Twoja tez lada:-)

Do góry