reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o piszecie , super ;-)
marzenka szkoda ze maluszek sie przeziebil..., mi doktorowa mowila jak mlody byl ostatnio chory ze dobrze ze ma przeziebienia w tak mlodym wieku bo uodparnia sie i jak bedzie starszy to nie bedzie juz chorowal jak inne dzieci..., ja chorowalam mojej mamie do 6 roku zycia prawie ze bez przerwy :sorry: i teraz zadko mnie cos lapie a jak juz to lekki katar tylko mam pare dni ;-) Bedzie dobrze nie stresuj sie :tak:
magda kochana to tesiowa strajkuje ;-) hehehe..., ciekawe ile taki tort kosztuje w ksztalcie samochodu...:eek:

a wlasnie coi do wozka to magda ma racje, niech ci chlop zrobi miejsce w piwnicy. Ja tez na 3 pietrze miszkam i mam wozek w piwnicy :tak: Nie wyobrazam sobie niesc mlodego na reku, psa prowadzic obok i znosic wozek :baffled: kochana zebys przepuchliny nie dostala!!! Predko wozek do piwnicy! :tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka ja wrocilam widze ze tu pusto...
u logopedy ok nawet dzis szybko poszlo wlozyl hani do buzi slomke i musiala powtarzac S i rozne wyrazy mam w domu tak z nia cwiczyc kilka minut dziennie i nastepna wizyta znow za 2 tyg
smile.gif
smile.gif

zaszlam do cukierni wiec taki tort samochod jest ale za maly wychodzi tak kg z niego i kosztuje 40 zl,a jakis okragly lub prostokatny 2 kg ze zdjeciem Szymona lub obrazkiem z bajki kosztuje 80 zl
smile.gif
..wiec chyba taki wezme naradze sie jeszcze z moim mezowatym...
to by byl na bitej smietanie z owocami...
smile.gif

robia tez dla chlopcow pilki i boiska
biggrin.gif
ale to koszt okolo 130 zl wiec bez przesady ale nie na moja kieszen...
frown.gif

teraz kawe sobie zrobilam i odspane troche bo sie nalazilam troszke
smile.gif

tylko kurka problem jest taki ze nie mam jak wydrukowac zdjecia Szymka :crazy:
niestety nie posiadam drukarki..moze sasiad ma zapytac musze...

a moze ty Beti bys miala co??:-):-)
a wlasnie gdzie ona sie podziewa co?? strajkuje czy co??....

my trzymamy wozek w piwnicy fakt mamy duza....i jak trzeba to mezulek mi rano wyciaga a pozniej chowa tez :tak: bo ja sama do piwnicy nie chodze :no::no:..nie cierpie....

Larvunia a ty masz moze grilla??

bo nie wiem czy na tym naszym spotkanku bedziemy cos grillowac i piwkowac :-D:-D
czy tylko tak sobie posiedzimy??..
nie wiem jak wy tam uwazacie...:-)...bo ja akurat grilla nie posiadam...
:no:

wiec ustalone biore wegiel i ketchup :-p, no i chyba kazda kielbache wezmie co nie?? no ja piwa pic nie bede, bo przyjezdna :sorry: i powiedzcie mi do ktorej tak mniejwiecej planujemy siedziec?? bo musze psa gdzies komus sprzedac i nie wiem na ile godzin :-p

hello my po spacerku ale zaraz na zakupki brykamy..
larvunia tak kielbache kazda sama wezmie sobie jaka chce i ile chce :-D:-D
a domek mam na caly dzien wiec siedzimy ile chcemy i zalezy na jaka godzine sie umawiamy??...
mysle tak 11-12.....co wy myslicie??

no papa do wieczorka !!!

witam popoludniowo;-)
bylismy na wizycie u pediatry i sie okazalo ze ma plesniawki ktore dostaly mu sie do gardla i stad ten glosik zachrypniety do tego katarek doszedl.przepisala leki i juz mu podalam,4 razy dziennie mam mu wkrapiac do buzi zawiesine do tego pedzlowac 3 razy dziennie ta zawiesina,do tego krople do noska,i cos tam jeszcze do pepka dala jakies ampulki ale to od jutra zaczne mu dawac bo musi mi ktos pomoc sama nie dam rady mu tam to wlac za ten kikut...
wogule to w drodze do domku od lekarza mi dwa razy zwymiotowal,potem w sklepie mi plakal musialam go wziac na rece a sie okazalo ze chcialo mu sie beknac:-)
teraz moja biedota zasypia sobie w lozeczku przy swojej ulubionej muzyce:-)wogule to praktycznie caly dzien senny jest...co mu sie praktycznie nie zdarza,no ale to pewnie przez te gardelko;-)co do grilowania to wybaczcie kobiety ja narazie sie nie udzielam na ten temat nie mam glowy o tym myslec,martwie sie o mojego synka.....

reklama
Marzena to super ze to nic powaznego zazyje lakarstwa i szybko przejdzie...a
plesniawki to tez znam szymon tez to mial :tak::tak:
ale mam nadzieje ze na to spotkanie przyjedziesz co??....i to bez zadnego ale..kochana

a ja zrobilam serek bialy z rzodkiewka i szczypiorem na kolacje ide szamac papa
:-)

Do góry