reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asia to moj urodzil sie z waga 4230 i 58 cm :-):-)
ja juz po obiadku,
no ladnie dzis ale zimno troszku,
tez tak myslimy zeby na jeziorko jechac ale czy wypali to niewiem,pewnie nad jeziorkiem jeszcze zimniej bedzie oby to mojemu nie zaszkodzilo;-)
buziaki

reklama
witajcie wieczorkiem:-)
my juz po spacerku,bylismy nad jeziorkiem fajnie ale chlodno troszku:-)tylko maly mi troszku marudzil hmmmm,teraz probuje go uspic w lezaczku
wpadne jeszcze przed snem papa

czesc wieczornie...

my dzis dziadkow mielismy u siebie (moich rodzicow) od w sumie ok 11.00 rano :tak: i ciagle prawie na dworze bylismy z przerwami na posilki :-)
mlody juz wykapany ... zasypia w lozeczku :-)
a ja czuje sie mega zmeczona :eek::sorry: ...to chyba te spacerki... :laugh2:

Witam a co tu tak pusto??
u nas oki wrocilismy wczoraj dopiero po 20...fajnie bylo wypilam ze 3 drinki pojadlam torcika...i nie chcialo juz mnie sie pisac :tak::tak:
a dzis na 11 ide do lekarza z szymonem bo ma od wczoraj jakas wysypke :sorry:nie wiem co to jest..jakies drobne czerwone kropki na rekach nogach tylku....ech...zawsze cos....
no milego dnia zajrze jak wrocimy od doktorka :tak:
musialam dzwonic do meza bo jest w pracy zeby nas zawiozl bo wozek mam w piwnicy...a potem wroce juz na piechotke :tak:

no nic spijam kawe i spadam :-)

witam sie i ja...
ja dzis znowu do gorzowa jade... do ksiegowej... glowe jej chyba wyrwe przy samej dupie :wściekła/y:

lece ogarnac mieszkanko i odezwe sie dziewuchy wieczorkiem paaaaa

magda daj znac czy z synkiem wsio oki :tak:

witam:-)
ja wlasnie wstalam:-)
moj maly osttanio za czesto sie budzi w nocy i nie moge se pospac,dlatego dzis tylko przygotuje obiadek i bede spac razem z nim,mam wszystko gdzies.o tyle mam fajnie ze u mnie w sypialni akurat pada slonce na lozko i moge sie poopalac:-)wczoraj tez tak zrobilam,
a gdzie sie podziewa befatka?beti ?

hej juz jestesmy w domku
wlasnie nastawilam ziemniaki i zrobie mizerie i jajko tak na szybko
smile.gif

kurde siedzialam tam w tej kolejce i weszlam pozniej o 30 minut !!!
doktorka nie powiedziala nic sensownego..stwierdzila ze to jakies uczulenie moze na proszek kazala zmienic...moze od slonca..i nic wiecej nie powiedziala
frown.gif
dala masc i wapno i jak nie zejdzie przez kilka dni to mamy przyjsc...
nie jest to zarazliwe i mozemy wychodzic na dwor ...
Szymon oczywiscie musial sie wydzierac w gabinecie !!!
a tu widze pustki panuja....

kochana jakie pustki?:-D
przeciez ja jestem :-)
madzia no to dobrze ze to nic powazniejszego,
ja wlasnie skonczylam robic obiad,dzis mieso w sosie ziemniaczki i surowka z pekinskiej.a ja jutro i sroda prawie cala jestem sama bo moj ma dobowke,troche lipa bo to pierwsza noc bedzie z malym sam na sam no ale kiedys przeciez musialo to nastapic
a dzis moj dawidek pierwszy raz sie do mnie usmiechnal tak ze usmiechalismy sie oboje:-)

oj Marzenka sorki....:-):-)
widze ze malutki ma juz prawie miesiac ale zlecialo co??..
no pierwsza noc sam na sam z synkiem...skad ja to znam...

a ciekawe co tam z beti dawno jej tu nie bylo :tak::tak:
chyba musze ja znow osobiscie odwiedzic i powiedziec co nie co :-D:-D:-D....zartuje kochana !!!

a ja wlasnie zjadlam obiadek i zaraz musze znow spadac do przedszkola po mloda..nie chce mi sie zlazic na dol...ech...
ale posiedze odrazu troszke w piaskownicy a jak moj wroci to musimy do apteki sie wybrac...

no to milego dzionka !!!

marzenka zrob foto na spacerku :tak::tak:

reklama
dobranoc,nie zajrze potem bo seriale leca
biggrin.gif

mlody juz po kapieli w krochmalu...ale brzydko wyglada ta wysypka....
a mielismy gosci byl moj chrzestny z rodzina na kawie...
dobra spadam robie kolacje do jutra !!!

a was gdzie wywialo babeczki???? :angry::angry:

Do góry