reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam wieczorowo... znowu nic nei zalatwilam w gorzowie... masakra!
zna ktoras moze dobra ksiegowa najlepiej z gorzowa?? ale naprawde dobra bo kurde trafiam na same #$%^&^%^$%#!!! :sorry:

reklama
Witam
troche pozno ale czasu nie mialam.
rano spalismy do 9 bo w nocy maly urzadzil sobie imprezke:wściekła/y:pozniej ojechalysmy z kolezanka do skwierzyny z mlodymi po zakupy sloiczkowemkurcze i znowu stowa w plecy:-(czekam na swieze owoce bo normalnie na tych deserkach zbankrutuje.obiadki zaczne mu sama gotowc bo zadna filozofia ale te owocki to ja nie wiem skad wziac.
pozniej siedzielismy z malym w ogrodku i pszczoly ogladalismy:rofl2:baaardzo smieszne byly:eek:chyba...bo maly sie chichral jak nienormalny:rofl2:
a teraz zasnal a ja na cmentarz ide bo dzisiaj byl pogrzeb znajomego.Marzenka pewnie zna(basista z Antrakt-nie chce tu nazwiskami rzucac bo tak glupio jakos)
larvunia wspolczuje tej ksiegowej.ja niestety nie polece zadnej bo znam jedna tylko z miedzychodu ktora mojej mamy papiery zawsze robi od lat.i ona jest ok.tyle ze to nie gorzow.
dobra lece na cmentarz i na spacerek.tym razem sama:-)
Marzenka powodzenia!!!
Mada nikogo nie wywialo;-)to tylko ladna pogoda;-)

Czesc laski.Ja tylko na sekundke nawet nie czytam.
Larvunia zagadaj do Drożdza mamy.Pani Tereska jest księgową w IM a czy jest dobra nie jestem w stanie jej ocenic a jak ona nie da rady to moja kochana ciocia - fajna baka jest ksiegową ale bys musiała mi powiedziec co Ci potrzeba zebym mogła jej sprawe przedstawic i powiedziec ze jestes ode mnie
.
Buzka

Dzien doberek !!!
witam sie z kawa...:-):-)

ja juz od 7 na nogach...mlody cos szalal w lozku nie da pospac...
ale tym sposobem ogarnelam chete i zrobilam juz pomidorowa :tak::tak:

a okolo 10 ide do logopedy z hania no i mlody z nami idzie....

milego dnia !!!

a ja musze zamowic gdzies torta dla szymka i zastanawiam sie jaka wybrac cukiernie
confused.gif

bo zawsze robila tesciowa,a wczoraj m do niej dzwonil i pytal to mowi zeby lepiej sobie zamowic bo ona nie wie czy napewno przyjedzie...bo nie wie jak bedzie z babcia...no i juz do pracy idzie to nie wie czy bedzie miec wolne..wiec lepiej zebym zamowila...

chcialam jakis taki inny typu auto albo cos..:-)

Beti moze ty wiesz gdzie robia dobre torty u nas??

bo praczyk slyszalam ze sie zepsul....i mama miala tort na urodzinah ostatnio od niego i nie byl najlepszy :no:...
myslalam ze moze w netto tam na cukierni...wuja tam moj kupuje i w sumie sa dobre...no pomysle...:tak:

czesc dziewczyny
mi dzis msutno bo moj maly przeziebiony,coz z gardelkiem mu sie dzieje ma zachrypniety glos i nawet az tak bardzo nie placze bo go chyba boli,do tego w nocy mial katarek teraz jest o niebo lepiej bo katarku nie ma no ale te gardelko,az chce mi sie plakac bo taka mala kruszyna a juz chora.....a ani razu nie byl przegrzany,ale wczoraj spal mi w wozku z otwarta buzka, ale juz wczoraj mial te gardelko jakies dziwne,ale dzis jestemw nocy sama i oby goraczki nie bylo bo niewiem co to bedzie,mam stracha........
w nocy balam sie zasnac bo ciagle zerkalam czy ma czym oddychac przez ten katarek.
o 13 jestem umowiona do lekarza,,,,tylko czy bedzie mial mi kto wozek pomoc zniesc to niewiem,jakos se bede musiala poradzic niemam wyjscia......

Czesc Marzenka !!!

wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego miesiaca maluszka !!! :-):-)
i nie zamartwiaj sie kochana taki urok dzieci nieraz choruja...:tak:
a to pewnie tylko zwykle przeziebienie..dostaniecie cos na gardelko i bedzie oki :tak:

no to trzymaj sie cieplo i glowa do gory to nic powaznego !!!
daj znac po wizycie u lekarza :tak::tak:

marzenka a nie mozecie trzymac wozka w piwnicy?? zawsze to lepiej go stamtad wyniesc niz niesc z 3 pietra :tak::tak:

reklama
no moglibysmy tylko tam nie ma miejsca z tego co wiem,ale pogadam z moim to moze cos wykombinuje...no oby to nic powaznego nie bylo..bo polozna mnie nastraszyla ze to moze zapalenie krtani i na necie tez czytam to samo:wściekła/y:dziwne bo sam zasnal nawet go przytulac nie musialam tylko puscilam mu muzyczke jego ulubiona i zasnal,a zawsze z rana lubi sie poprzytulac.......tylko sie tak zastanawiam od czego sie tak stalo?moze od tego jeziorka.bo przeciez w niedziele bylismy a od wczoraj rana ma juz taki glos....
a wozek pomoze mi zniesc kolezanka przyjdzie dzis do mnie o 11.

Do góry