reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia ja przewaznie mu ubieram sam body i skarpetki,bo ja mam w domu bardzo cieplo wiec nie ma potrzeby no ale zdarza sie ze jak mi jest chlodno to i go cieplej ubieram,powiedzcie mi czy np jak dzis madzia mowisz ze jest cieplo to ja moge miec uchylone okno w sypialni?nie bedzie mu zimno jak bede go przebierac?zawsze sie boje okno otworzyc zeby sie mi nie rozchorowac,teraz mam otwarte w sypialni ale dawidek spi sobie na lezaczku w drugim pokoju.
zastanawiam sie wogule czy dzis wyjsc z nim na dwor.moze zrobie jeden dzien przerwy i zobacze jak bedzie z tym gardelkiem.
dziewczyny a po czym poznac ze dzidzia ma goraczke?jest rozpalony?mokry czy jak?bo ja mam tylko termometr ten zwykly elektroniczny bo sie naczytalam ze te dla dzieci nie bardzo sa to i nie kupilam,ale ostatnio jak chcialam mu wlozyc pod paszke to nie wyszlo.jest jakis inny sposob?czy koniecznie musze miec ten dla dzieci?
madzia jak juz o mielonych wspomnialas to mozesz napisac mi jak sie robi pulpety w sosie,bo ja nigdy nie robilam a to przeciez gotowane to i ja moge jesc:-)
moj gwiazdor sie juz budzi,wiec zaraz bede uciekac;-)
hehe korzystam z neta poki mojego nie ma bo on sie dosiadzie to pozamiatane bede miala:-)

reklama
a co do krochmalu to woda powinna byc slizga?bo niby ta glupia polozna tak mi powiedziala
asia a ty gdzie sie podziewasz?a gdzie agnieszka nasza nowa kolezanka?

witaj larvunia:-)
przelotna burza??no co ty gadasz!!!!!hehehehehe kobieto ja nic niewiem bo ja wylaczona z calego swiata jestem ostatnio,bo nie mamy jeszcze tv a radio przewaznie wylaczone jest bo na laptop leci muzyczka malego caly czas heheheehe,
przelotna burza!!!!!a pogoda taka sliczna :-)
oj to pranie niech mi sie szybko pierze zebym mogla zebrac suche jeszcze:-)
larvunia i jak ci sie w domku siedzi?

larvunia patrzaalam na allegro twoje torebki:-)
fajne sa jak tylko znajde jakas wolna kase to dam ci zarobic:-)
fajna jest ta biala za 55zl i taka niebieska kwadratowa z cekinami:-):-)oby ci handel dobrze szedl:-)powodzonka kochana:-)

dzieki dzieki :tak:
a w domu... ehm.. powiem ze pierwsze 2 tygodnie nie wiem nawet jak minely cigale cos zalatwialam, sprzatalam,jezdzilam do gorzowa... zlecialo jak nnie wiem. Teraz zaczyna mi sie dluzyc i zaczynam panikowac :sorry:
wogole szukam jakiejs pracy przez neta..., juz pare CV powysylalam, fajnie by bylo znalesc cos narazie zeby zusu nie placic. A jak sie firma rozkreci na tyle zeby dzialac tylko tam to troche potrwa na pewno...

a o burzy slyszlaam wczoraj wieczorem :baffled: ale u mnie tez sie nie zapowiada zeby padac mialo ;-)

marzenka ja robilam tylko pulepty w sosie pomidorowym tu masz przepis :-)
termometr to ja mam taki elektroniczny i wkladam malemu do buzi...jest szybciej niz pod pacha...
a co do okna to jak masz tak goraco w domu to w taka pogode pewnie ze moze byc otwarte nic mu nie bedzie....jak bedzie chlodniej to zamkniesz i juz...a na dwor nie musisz wychodzic wez ubierz go i jak nie wystaw na troche na balkon i tez sie przewietrzy :tak::tak:....niech postoi sobie pol godz-czy godz przespi sie na swiezym powietrzu :-)
:-)

Wielkie Żarcie - Pulpety w sosie pomidorowym

Larvunia ja juz siedze w domu 3 lata i co mam powiedziec hihi....
o burzy nic nie slyszalam oby jej nie bylo bo sie boje :tak::tak:

u nas zaraz bedzie obiad pyrki sie juz gotuja...

Larvunia nie masz co robic to wez malego i przyjedz pojdziemy do Beti na kawe :-D:-D..
a co do naszego spotkania to pieska mozesz zabrac ze soba :tak: pobiega sobie zje kilebaske :-D:-D

hehehe kielbaske?? heheheh ona bedzie tak dlugo zebrac az zadnej nie bedzie :-p heheheeh, wzielabym ja ale ona jest glupiutka troche, niby trzyma sie nogi ale jak jakies zwierze zobaczy to moge sie drzec i drzec i tak ma mnie w nosie, niechce sie psem stresowac tylko cieszyc "wolnoscia", synkiem i naszym spotkaniem ;-)

i uwierzcie kochane gdybym miala wlasny samochod to w domu tylko bym spala :laugh2: a tak .....bbbuuuuu... gnije na tej wsi sama

reklama
ooo szok! :szok: sasiadka wlasnie byla u mnie pod pretekstem czy mam skaner ;-) i zapowiedziala sie po obiedzie na kawe :eek::eek::eek: , mialam jakos w weekend miec ja na kawie ale mnie zlala i nie przyszla. Ciekawe czy dzs przyjdzie...

Do góry