reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobry wieczór;-)
Coś się rzadko odzywam ostatnio:zawstydzona/y: Ja już ponad tydzień z moją Olą siedzę w domu, bo ma zapalenie oskrzeli:-( Dwa tyg. temu miała grypę, i po tej grypie coś długo katar jej się przeciągał, no ale po tygodniu z samym lekkim katarkiem zaczęła już wychodzić z domu, bo byłam pewna że jak zawsze jej przejdzie po jakimś czasie...a tu d..a, okazało się że grypa niedoleczona, katar zszedł na oskrzela i teraz mamy...antybiotyk , inhalacje, ehhh:-(
Ania PR jak ładnie Jaś przybiera na wadze!:-) A co do anty, to ja kiedyś na spiralkę się zdecydowałam...nie pamiętam ile to kosztowało, chyba coś koło 400 zł... i miało na 5 lat starczyć... z tym że ta spiralka zsunęła mi się po 8m-cach , pomimo tego że na bank była dobrze założona i gin powiedział że niestety należę do (nielicznego)grona tych kobiet, u których spirala nie zdaje egzaminu.... bo przy kolejnej pewnie też by było to samo... No i kasa poszła w błoto:wściekła/y: Ale np. moja kuzynka bardzo sobie chwali spiralkę a ma ją już 4 lata na sobie...
LArvunia dużo zdróweczka dla Was!!!
Befatka mam nadzieję że Twój J w końcu odsapnął z ulgą:sorry2:
Martucha, Kochana, mam takie pytanko, czy Ty przez ostatnie 2 lata dużo przytyłaś??? Bo jeśli nie to ja dokładnie pamiętam Twoją śliczną i megaszczuplutką figurkę i nadziwić się nie mogę z czego Ty chciałabyś się odchudzić??:confused::-D:sorry2: A Niko już Ci na noc z domu wybywa, no no....:-D

No i nie pamiętam co tam komu miałam jeszcze napisać!:sorry2: Więc pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna!!!:-)

Jeszcze tylko Wam jeden mój smuteczek wyjawię, może troszkę mi się lżej zrobi na duszy... Jutro mam taki smutaśny dzień, jutro mija 2 lata od dnia narodzin moich Aniołeczków Patrycji i Roksanki....Ich Drugie Urodzinki...Pewnie były by już takie "duże", dmuchałyby świeczuszki na torcie, dostałyby fajne prezenciki. Ale zamiast zapalać te świeczuszki na Ich torcie, zapalę je na Ich grobku... i tak mi z tym ciężko:-:)-:)-(Echhh, serce mi się rozrywa na kawałki, i tyle...
Przepraszam że tak nasmęciłam...

LILI - nie przepraszaj, ze nasmuciłaś, bo lepiej czasem jak się komuś wygada, tak jak na piwie z kumpela, tak samo jak się coś napisze. Widziałam te Twoje znicze w profilu u sie domyślałam, ale przecież masz jeszcze dwa łobuzy ;-) o które musisz dbać. kuruj małą w domu, bo w gorzowie grypa jakaś straszliwa i się ciągnie już długo. i jelitowka tez. brrr. uwazajcie na siebie.

Larvunia - wez sie kuruj bo normalnie kawa nam przepadnie. jeszcze tylko tydzien feriiiiiii i znow bez auta bede ;(((

a swoją drogą laseczki wszystkie sie leczcie, i maluchy swoje, bo normalnie się przez łącza pozarażamy wszystkie.

u mnie dziś goscie. Menżu w swoim żywiole, ale ja powoli odpadam. wziełam już prysznic i kładę się powoli.
dobrej nocki dziewczynki ;***

Witam :) Mam pytanie czy wiecie może gdzie w Gorzowie robią USG przezciemiączkowe na NFZ? a także czy jest jakis ortopeda badający stawy biodrowe także na NFZ? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

usg przezciemiaczkowe na kase chorych robi neurolog w watralu, ja bylam z moja Marta jak miala z 2 miesiace bo bylo podejrzenie powaznego schorzenia neurologicznego. Na wizyte czekalam chyba tydzien ale tylko z tego wzgledu ze mialam na cito skierownie. W tamtej przychodni przyjmuje dr Belon i jest on specjanie do dzieci. I to usg ma tez w gabinecie. A jezeli chodzi o bioderka to na walczaka jest poradania preluksacyjna i tam sie chodzi z malymi dzieciaczkami badac bioderka. Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz :)

hej dziewczyny
no pogoda porazka:dry: w morde jeze chyba nie zapowiadal sniegu
a co to sie stalo ze ja pierwsz dzisiaj hehe
lili duzo zdrowka dla mlodej, rany strasznei duz choruja te nasze dzieciaki

Dzien dobry...
co za pogoda wieje pada ech...:angry:

Lili nie smuc sie masz dwie kochane istoty i kurujcie sie !!
wiem ze ci smutno sciskam cie :tak::tak:

ja kawe dopije i spadam do lidla :-):-)

madzia a ja ma lidla kawalek drogi i dzisiaj nawet dupska nie chce mi ie ruszac z domu,
wyszlam z psem i powiedzialam ze nigdzie nie ide hehe no ale pokonczyly sie zapasy i jak stary wroci to na jakies zakupy trzeba skoczyc bo w rekach tego nosic nie bede

madzia a ja ma lidla kawalek drogi i dzisiaj nawet dupska nie chce mi ie ruszac z domu,
wyszlam z psem i powiedzialam ze nigdzie nie ide hehe no ale pokonczyly sie zapasy i jak stary wroci to na jakies zakupy trzeba skoczyc bo w rekach tego nosic nie bede

no ja tez mam jakies 2,5 km do lidla
ale dzis moj m w domu to go wykorzystam i smigniemy poki dzieci nie ma :tak::tak:
mam tylko nadzieje ze w tym czasie kurier nie przyjdzie bo czekam na niego hmm...

no nic lece papa :-):-)

reklama
Do góry