reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry;]
mycha- ja tez wystarczy ze sie gdzies stukne i mam zaraz siniaki a zapytaj doktorki przy najblizszej okazji ja nie iwem nic nigdy z tym nie robilam. Teraz juz zaczynaja sie u mnie siniaki na udzie i napiernicza nie cala noga bo musze sama ten wielki wozek na udzie znosic na szczescie tylko kawalek bo zjezdzam winda.....
A my dzis jedziemy na wizyte patronazowa, ciekae ile maly przybral bo wedlug tej wagi wazy 3700 a po wyjsci ze szpitala z gw mial 3300..
i przy okazji mloda na wage wrzuce u lekarza to zobacze czy waga dobrze wazy...

kroma- a co bierzesz? te tabsy 1 skaldnikowe dla karmiacych? kurde zapomnailam nazwy ja je bralam i mialam je dosc najlepsza metoda antykoncepcji bo przez 2 miesiace jak je bralam ciagle mi lecialao pewnei dlatego ze juz nie karmilam piersia a je bralam;p teraz zastanawiam sie nad spirala tylko ile to kosztuje i ile kosztuje zalozenie?? albo jakis tabsy po ktorych sie nie tyje..

Ostatnia edycja:
reklama
Pr- ja dostałam zastrzyk na 3 m-ce, ten jednoskładnikowy i już miałam jedną m-czkę, a przy Olce jak karmiłam nie miałam w ogóle m-czki. Źle się dziś czuję tak jakbym miała okres dostać, a jeszcze mam tydzień czasu. A spiralka jest dość droga i nie zawsze kobieta ją dobrze znosi. Ja się pytałam gina to między 500 zł a 1000 zł, to zależy jakie tworzywo. Ja sama nie wiem co robić żeby nie zajść, chyba w paranoję wpadnę. Kiedyś się nie zabezpieczałam i nie miałam dzieci przez tyle lat, a jak już raz zaszłam to się sypią jedno po drugim.
a ja za ten zastrzyk dałam 45 zł na 3 m-ce-to nie drogo.

Ostatnia edycja:
a jak sie po nim czujesz?? bo nigdy czegos takiego niestosowalam ale ginka mi powiedziala ze jak tak reagowalam na te 1 skaldnikowe to z zastrzykiem by tez tak bylo tyle ze tego nie przerwe i 3 miesiace bym sie meczyla...

Czesc kochane
Kurde ma stresa własnie wsadziłam mojego J.w Caba i pojechał do szpitala :-(Powtórka z wczoraj tylko ze dzis ma juz zabieg :sorry2::sorry2::sorry2:
Zaczeło sie od strasznego bólu w stawie i promieniowało na obojczyk i szyje męczył sie 4 dni i nie chciał isc do lekarza a wczoraj go tak przycisneło ze sam chciał jechac do szpitala,Ale co sie dziwic ponad 2doby nie spał chodził jak zombi i juz prawie wyłz bólu.
Okazało sie ze ma wapń w torebce stawowej i dzis mu jakos będa to czyścic nawet nie chce myslec o tych igłach itd:sorry2::sorry2:No nic da rade

Marzenka
-fajnie ze juz sie lepij czujesz
Kroma -hahaha ale sie uśmiałam z tych sypiących sie dzieci.Umnie tez 4lata bez zabezpieczenia az tu nagle bum.Teraz uzywam plastów evra(po zastrzykach żarłam jak oszalała i na początku krwawiłam 4 tyg pózniej nie miałam juz okresu ) na szczescie w uk antykoncepcja jest za free ,w polsce za to kroją jak za zboże grrr
Madzia ale musisz byc rozrywkową mamą skoro synek sie tak bez Ciebie nudzi heheh fajnie:-)
Larvunia zdrówka dla Was :***
Pr-idziesz jak burza z tymi kilogramami.:-)
Martucha ,Ciacho.Megi ,Mycha ,Myszka.Future i przepraszam kogo nie wymieniałam buziaki
Sorki spadam , ide jakies gary pozmywac i chyba pójde po chlebek z mała bo nie moge sie na niczym skupic

Miłego dnia laseczki

Ostatnia edycja:
laski nie straszcie z tą ciążą, ja już od listopada nie mam okresu, biorę tabsy, trochę zmiksowałam w grudniu bo zapomniałam kupić i było święto i jedno opakowanie miałam niepełne i zaczęłam je brać:dry:
teraz jak nie dostanę za 1,5 tyg to idę do gina po tabletki na wywołanie...
testów przez ten czas chyba z 10 zrobiłam i byłam 3 tyg temu na wizycie i to na bank nie ciąża:confused:

marzenka21 dziękuje za powitanie;-)

kroma jak ty masz mdłości to uważaj, bo w gorzowie jelitowki i inne grypy. co do antykoncepcji to ja sie tez zaczynam zastanawiac co to bedzie. ja nie chce tabletek, bo kiedys brałam, plastry tez, ale pozniej dluuugo dochodzilam do siebie. moze taki zastrzyk jest wyjsciem?

a co do sniadanka, to ja jadlam cini minis....mniami

Cześć laseczki:-)
Zuzia mi się doprawiła na wczorajszym spacerze, dziś woda z noska jej leci jak z kranu i psika:no: także puki co na razie nigdzie nie wychodzimy ani dziś ani jutro:no:
Mycha i co kupiłaś tę maść arnikową??
Daffi nie miej wyrzutów sumienia że byłaś u mnie, pisałam że i tak z Zuzią nic bym nie kupiła sobie:no:

Czekam bo kumpelka ma na małą i szybką herbatkę wlecieć a ja idę zaraz Zuzię położyć strasznie rozdrażniona dziś:/

megi duzo zdrowka dla Zuzi, pogoda jest do doopy dlatego tak sie choruje

a ja juz wsumie moge gryzc ojeoje, zjadlam pokrojone jablko mniam mniam

befatka trzymam kciuki zeby Twojemu zabieg poszedl bez bolu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Befatka- współczuję, mam nadzieję ze już jest po zabiegu i nie boli...
My po wizycie- mały wsio ok, waży 3850:) po szpitalu ważył 3300 wiec ładnie przybral:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry