reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam:D
mała produkcja dzis:D

Madzia a co kupias ze tak czekasz na kuriera? bo nie odczytalam jesli napisalas;p

U nas trzecia nocka w lozku za nami. z tym ze Julka dzis przed 4 postanowila wstac;p
npo ale poszla spac szybko na szczescie:)
balam sie ze zarwana nocka ale zaskoczyla mnie z tym ze dalsza czesc snu spedzila u nas juz;p

reklama
hej dziewczyny, ja dzisiaj wybywam do pracy na 14.30 wieczorka na zastępstwo więc pewnie już nie zajrzę...

Lili dla twoich aniołków [*] :-( jestem z tobą myślami:tak::tak:
a co do mojej figury to hmmm:-p jestem prawie 8 kilo na plusie:sorry2:
niby nie dużo ale źle się z tym czuje:-p
ja teraz na facebooku siedze, juz nie na nk wiec jak masz to napisz do mnie, chetnie tez zobacze jak sie z dziewczynami pozmienialyscie;-)

a ja już po diecie:sorry2: tak źle się czułam że zrezygnowałam:happy:
teraz jestem na 5 lekkich posiłkach dziennie, zobaczymy.

hej martucha
czyli ta dieta jednak nie dla wszystkich, ja jakies 5 lat temu schudlam 7kg ale o 2 latach odrobilam 4 i teraz mi sie waha raz kg mniej za chwile znowu wiecej ehhhhh

ciasteczko ja miała okropne bóle glowy, aż się kładłam okolo 20-21 i mdlilo mnie i już na proteiny patrzeć nie mogłam...a moja siostra(po 3 tyg diety) dostała krostek jak od skazy białkowej, na całej buzi i ciele:no: i dalej robi:-p:sorry2:

szczerze bo te diety to nie sa zdrowe widac tobie ona nieposluzyla,podziwiam twoja siostre ze mimo wszystko ja stosuje
ja nie stosowalam diety tylko mniej jadlam ale mialam wtedy bardzo duzo ruchu po 10km dziennie spaceru

ja nigdy nie robię nic na siłe, moja siostra jest jeszcze młoda i nie myśli o konsekwencjach, mówilam jej ale ona i tak swoje:no:

ostatnio babka w tv powiedziała że najlepiej jest wszystko ale w małych ilościach i chyba tak właśnie jest. ja miałam tendencję do objadania się i tego teraz będe się wystrzegać...tym bardziej że nadwagi aż tak strasznej nie mam;-)

a no z mlodymi tak to jest liczy sie wyglad chociaz nie tylko z mlodymi;-):-D
to ja juz wole np. wazyc tyle co waze i zeby mi w uchu np. niedzownilo i nie bede wybrzydzac :-D
ale to prawda jesc wszystko tylko mniej, a jak nie masz duzej nadwagi to dieta zbedna
ja mam niby 2kg nadwagi ale jakbym takz 5kg zrzucila to byloby idealnie no ale plakac tez nie bede ze tak wygladam
sa gorsze rzeczy na swiecie

Witam :)
Dzięki Marta za e.maila - ale coś czuję, że nie skorzystam - nie nadaję się do takich rzeczy :p
Ja mam 5 kg nadwagi a chciałabym zrzucić 10 ... moim problemem są słodycze .. nie mogę się obejść jakoś ... Mam nadzieję, że jak Marcin wyjedzie to zrzucę te 10 (jak był w Iraku to mi się udało:p) będzie wiosna, małe dziecko i brak czasu na wszystko, może sobie rower kupię jakiś porządny i będę z małą śmigać codziennie :)
Najpierw muszę odstawić tego łobuza od cyca a to nie takie proste ..

reklama
Do góry