reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- właśnie jak do tej pory to dobrze się czułam a zastrzyk miałam m-c temu. Teraz coś mnie mdli i głowa boli, ale sprawdzałam kalendarzyk i możliwe że mam płodne dzisiaj.

Megi- w Aptece, ja też jej używam na sińce pod oczami.

A mój księciunio obraził się na cyca i ciągnie butlę i to z herbatką. Mam nadzieje że zmądrzeje i w końcu zje cyca.

Ostatnia edycja:
reklama
A co tu tak powolutku dzisiaj :)
Moj M sie zwolnił z pracy , koniec akcji TyrajMisiu... mam nadzieje ze wkońcu zmieni sie wszystko na lepsze juz miał dość tej pracy - chodził naładowany jak armata :) teraz poszedł z córunią na spacerek a mamusia moze poodpoczywac...

hi hi podgladnełam linka i wysłałam zdjecie na konkurs oddajcie głosik :)
zagłosuj codziennie :) Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Tak megi kupiłam już wczoraj tą maść arnikową i od razu mu posmarowałam tego guza :-) wczoraj jeszcze takiego guza miał to mężulek przyłożył mu zimny okład i dzisiaj nawet nie ma takiego siniaka i dopiero jak się przyjrzysz to widać trochę fioletu z zielenią :-)

A tak poza tym dzisiaj jesteśmy cały dzień w ruchu bo łóżko sypialniane sobie wnosiliśmy do pokoju :-) dzisiaj będziemy mam nadzieję wygodnie spać bo bardzo duże jest:-) zmęczona jestem jak nie wiem co normalnie nogi w tyłek Mi wchodzą ;-) a jeszcze sałatkę warzywną będę robić bo Mi się zachciało hihi :-) i tak dzionek minie całkowicie :-)

Znikam już więcej dzisiaj nie będę pisać bo jeszcze trochę sprzątania mamy no i ta sałatka :-)
Tak więc życzę Wam laseczki miłego wieczorku i spokojnej nocy. DOBRANOC :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na chwilke zwleklam sie z wyrka no bo ile mozna...
ciagle goraczke mialam, teraz 37' "tylko".... ale wszystko mnie boli.
Mam kochanego meza, zrywa sie z pracy i gna do nas by z pieskiem wyjsc, herbatkę podac. Dzis nakupowal nam owocow bysmy witaminy jedli ;-)
Z mlodym roznie. Potrafi spac mi pól dnia, obudzi sie polezy chwile a pozniej szaleje tak z godzinke po czym z nowu idzie spac... oslabiony bidulek. Goraczke mial tez ze mna razem i to 39' prawie. Teraz od popoludnia tez mu sie utrzymuje 37'
eeehhh zycie....
Wam tez sle zdrowka i dziekuje za Wasze slowa :tak:
Kukne tu moze jutro... pozdrawiam Was wszystkie

Larvunia kladź się pod kolderkę i odpoczywaj! Zdróweczka Wam życzę i przesyłam goooorące buziakI!!!

Mycha, mam prośbę, jeśli nikt nie pisał pod Tobą posta, proszę edytuj go. ;)

Swoją drogą narobilaś mi smaka na sałatkę...może jutro coś sklecę, bo w lodówce światło ino.

Wpadłam powiedzieć dobranoc, moja żabka już śpi usnęła wykończona tym katarem najgorsze że nie chce nosa wydmuchiwać nie wiem czy się boi czy jak...:sorry2: nasmarowałam ją znów Pulmexem, dałam syropki i zakropliłam nos zobaczymy jutro:-(
Larvunia też wracajcie do zdrowia:tak:

Witam

Ja tylko na chwilkę, bo padnięta jestem.

W pracy mamy ostatnio straszny młyn, ciągle coś się dzieje i nie ma czasu nawet kawy wypić.

Bylismy z młodym dziś u dentysty, sprawdziła mu ząbki i nie ma żadnej próchnicy, zabki białe i czyściutkie. Za to kazała go natychmiast odsmoczkowac, bo ma już lekką wadę zgryzu, ktora może się poglebiać przez dy-dy:-(Kurcze z nim łatwo nie jest, bo on strasznie smoczkowy, ciągle tylko "dyda da mi" i potrafi tak z 60min ale dla dobra ząbków- zabraliśmy.
Dziś pierwszy raz usnął bez, zajeło mu to 1,5h walki, nawet chciałam się poddać, ale myśl o aparacie na zęby pozawoliła wytrwać w postanowieniu.
Ja ząbka tez zrobiłam, jeszcze mnie znieczulenie trochę trzyma:szok:a mineło już 2,5 godz.

reklama
Mysza- Mój mąż w tamtym roku też zrezygnował z pracy, bo nie płacili mu kasy, i do tej pory mu zalegają z kasą i szybko znalazł nową, a teraz jest na działalności. Wam się też ułoży, życzę mu normalnej pracy i normalnych warunków.

Larvunia- zdrowiej.

A ja cały dzień rozmrażam lodówke i już mnie H... strzela, bo ciągle lód jest, ale ci ludzie co tu mieszkali to syfiarze byli. Chyba nikt jej nigdy porządnie nie rozmrażał.

Aneteczka- ja mojej zgubiłam, to znaczy położyłam na oknie i nie mogłam znaleźne cały dzień, poszła spać bez dyda, i nawet nie szukała, więc jak znalazłam to już jej nie dałam i do tej pory nie prosi. Mały na bank zapomni, tylko mu go nie pokazuj. Moja teraz widzi małego dydka i nie bierze.

Ostatnia edycja:
Do góry