reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczynki:-)
u lekarza ok,w plucach nic nie slychac wiec jest dobrze ale i tak nie zaszkodzi isc do pulmologa,jeszcze badania musze zrobic ale to dopiero jak skoncze brac antybiotyk.poki co jestem strasznie oslabiona,chodze jak cien,jesc mi sie nie chce.mielismy wczoraj jechac kupic obraczki ale sil nie mialam ruszyc sie z domu,mam nadzieje ze dzis to zalatwimy
madzia ciasteczko milych zakupow:-)
megi jak zuzka?
lili jestem ztoba serduszkiem
martucha ami ten facebook nie pasuje,nie moge sie odnalesc tam i wogule jakos mnie nie kreci

reklama
marzenka o super wiesci ze wszystko oki:-) ale pulmonolog nie zaszkodzi, antybiotyki oslabiaja i ta pogoda
ja jak nigdy po tym co teraz biore kiepsko sie czuje w glowie mi sie kreci
ja na facebooku nawet nie bylam jakos mnie tam nie ciagnie hehe
madziarena a jak nie dasz jej cyca,poprostu nie i koniec? ja wiem ze pewnie bedzie krzyk ale trudno
musisz byc twarda zwlaszcza ze mala juz nie ma paru miesiecy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lili zdrówka dla dzieciątka :-) no i
[*] dla maluszków, ciężko jest Ci to wierze ale trzeba żyć dalej dla tych którzy są obok ..
My dzisiaj wstaliśmy o 9 ;-) a i w nowym łóżku spało się super że aż się wstać nie chciało :tak: no ale trzeba było, śniadanko zjedliśmy a teraz synek już broi, najpierw nerwy itp a potem się tuli i w ogóle ;-)
Oj nic się dzisiaj nie chce przez tą pogodę :-( pada i pada ani to na spacer ani nawet do sklepu się nie chce ...
A co do diet to też próbowałam stosować, ale nie wychodziło aż w końcu sytuacja zdrowotna Mnie zmusiła do jej stosowania, mam zakaz jadania posiłków smażonych, słodycze to tak z dużym umiarem jak dodaję śmietankę do jakiejś zupki itp to maksymalnie 10% no a dania to albo na parze, gotowane, pieczone bądź duszone i powiem że na początku było słabo żeby się przyzwyczaić do nowego sposobu odżywiania ale teraz jest ok :-) no i tak od drugiej połowy listopada stosowania takiego trybu odżywiania zjechałam już teraz będzie 7kg bo się kilka dni temu ważyłam u siostry bo sama wagi jakoś nie mam natchnienia żeby sobie kupić hihi ;-)
Pozdrawiam i ściskam i zdrowia życzę każdemu bo teraz się przyda przy takiej pogodzie :-)

witajcie rozgadane od rana.
moi goscie juz wstali, menzu zrobił śniadanko, ale widze ich miny są nietęgie hehhe. ja jedyna, która nie piła i czuję się swietnie.
robie dziś rosołek z bażanta, to dla chorusków wszystkich. ciekawe co tam u lavruni, czy sie wykurowała.
pozdrowienia

czesc
Ja obudzilam sie i "prawie" jak nowo narodzona jestem, synek chyba tez :sorry2:
Ale "prawie" robi wielka roznice, bo oslabienie teraz oboje mamy :sorry2:
Ale o niebo lepiej sie wstawalo dzis i sile nawet mielismy na sniadanie a jak juz jemy to duzy plus ;-) Kaszel mamy straszny jeszcze, na zmiane chyrlamy z Fruciem, moj juz sluchac nas nie moze :sorry2: Katary tez mamy oboje, ale juz idzie ku lepszemu :tak:
Chlopaki teraz soczek robia z pomaranczy + jabluszek + marchewki :-) Juz mi slinka leci :tak: Mjami mjami :tak: Juz sloiczek litrowy prawie jest ;-) No ale ciekawi mnie kto posprzata po nich, bo kuchnia zachlapana cala ;p

Future pamietam pamietam o kawusi :tak: Damy rade ;-) Jeszcze troszke.
Dzieki za mile slowa raz jeszcze dziewczyny :tak:

Hej w poludnie !!
jak tam wam dzionek leci??

marzenka to dobrze ze w plucach czysto :tak::tak:
a z tym facebokiem to ja tez nie przepadam jakos wchodze i popatrze na fotki i robie wypad hehe...

daffi pytalas co kupowalam wiec hak do tv zeby na sciane powiesic

Gratuluje dodatku ladnie wam przyznali fajnie...

Pr to ladnie jasio przybiera :tak:

larvunia fajnie ze z wami juz troche lepiej oby tak zostalo :tak::-)
widze ze mezus dba o was :-)

ide podgrzewac obiadek dzis wczorajszy makaron :tak:
tymczasem...

Ostatnia edycja:
Cześć

Daffi świetna wiadomość:tak: będzie wam lżej teraz...
Lili [**] dla twoich kruszynek, wiem że smutny to dzień i zapewne w każdą rocznicę będziesz je z sercem wspominać...:-( tule!

Moja Zuzka śpi i niech śpi ile się da....w nocy była mocno rozgrzana ale pewnie organizm walczył z przeziębieniem, widzę co drugiej z nas dzieci chore:no: a ja tak siedzę i tęskno mi jakoś za mężu:-(

ojej Lili a ja nawet nie zauwayzlam ze to dzis! Przytulam kochana mocno!:*:*:** swiatelko dla aniokow [*]

reklama
witam i ja :)

Pr- ja już rozmroziłam i oczywiście, że dawałam garnki z gorącą wodą, ale to nic nie dawało. Po całym dniu jeszcze lód został gdzie niegdzie, ale nie dałam rady i włączyłam ją z powrotem.

Lili- ja nawet nie wiedziałam, przytulam cię mocno, dla Twoich Aniołków <*><*>

A nam kredytu nie chcą dać. Musimy jeszcze czekać z parę m-cy.

Ostatnia edycja:
Do góry