reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej dziewczyny
wlasnie sobie sniadanie sobie robie budyn wisniowy bo jugurtu nie mam:baffled:
madzia to nie musisz sie juz przejmowac mlodego placzem, widac ze jak ciebie nie ma to swietnie sie bawi

o jakie sniadanko smaczne i zdrowe :tak:
ja zjadlam bulke i dalej glodna jestem :tak:

no niby jest ok ale on zawsze twierdzi ze jest zle i nudno jak pytam sie jak bylo
:happy2:

reklama
madzia ja nie moge dalej zuc wiec nie mialam wyjscia bo jugurtu niet wiec zostal mi budyn bo nawet
platek nie mam w domu:zawstydzona/y:
bo moze zdaniem mlodego nudno ale nie przyjmuj sie bo widac ze ten typ tak ma;-)

tak ciacho on tak ma hehe nudno bo nie ma tam mnie :-D:-D
ide zrobic przelew za zakupy na allegro
wroce za chwile
:tak:

hej dziewczyny:-)

i jak się melduje z rana;-) młody spał u sąsiadów:sorry2: ma tam kolegę i najchętniej to by się do nich przeprowadził ... a ja całą noc nie spałam przez to;-)
na 13 zabieram ich do kina na safarii, mam nadzieję że będzie ciekawe.

dziś troszkę modyfikuję dietę bo dopada mnie złe samopoczucie.

madzia no widzisz a ja musze cos wyslac babce bo sprzedalam nowa kiecke
martuchaa to zapowiada sie udany dzien, moja starsza dzisiaj idzie znowu na basen
przez cale ferie dla dzieci i mlodziezy jest 15zl na caly dzien moga siedziec ile chca, 2 dni temu siedziala 4 godziny
dzisiaj tez chce tyle siedziec, szkoda ze dla rodzicow nie ma takiej promocji:-(

hej dziewczyny:-)

i jak się melduje z rana;-) młody spał u sąsiadów:sorry2: ma tam kolegę i najchętniej to by się do nich przeprowadził ... a ja całą noc nie spałam przez to;-)
na 13 zabieram ich do kina na safarii, mam nadzieję że będzie ciekawe.

dziś troszkę modyfikuję dietę bo dopada mnie złe samopoczucie.

oo fajnie miec takich sasiadow...
to masz dobrze ze maly sam zostanie moj to w zyciu bez mamy by nie spal :-D:-D
zapowida sie udany dzien u was :tak:

ciasteczko faktycznie szkoda z tym basenem, mój chyba jeszcze ma za darmo ale tak jak piszesz bilety dla rodziców pewnie w normalnej cenie...

Madzia27 ja jestem w szoku że on tak chętnie został chociaż uwielbia tego kolegę;-)
mój był kiedyś straszny cycuś, płakał nawet jak u mojej mamy miał spać, a teraz normalnie powsinoga:-D:-D

witajcie:-)
juz lepiej sie czuje goraczki nie ma,tylko jeszcze oslabiona jestem i duszacy kaszel nnie meczy wiec mam nadzieje ze wszystko na dobrej drodze jest.
zaraz zmykam do lekarza na kontrole badania porobic,oplaty jakies zakupy i do domku,
a dawid wedruje do amelki,dawno sie nie widzieli zreszta nadworze od tyg nie byl,szalu dostaje w domu:baffled:
witaj martucha:-)my to chyba nie mialysmy okazji sie przywitac;-)
buziaki dlacalej reszty:-)

reklama
Madzia- no co ty, mam nadzieję że nie, bo bym się załamała, mały ma 3 m-ce i ja jestem po 2-giej cc. To by mnie rozpruło, a mój Gin udusił :no: Poza tym hormony biorę.

Do góry