reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej a my juz w domu
szymon zasnal w aucie i dopiero go dobudzilam i marudzi....
fajnie nad woda bylo troche ludzi juz tam lazi.....

oto kilka fotek :-):-)

Załączniki

• zdjecie 026.jpg
    zdjecie 026.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 15
  • zdjecie 028.jpg
    zdjecie 028.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 18
  • zdjecie 030.jpg
    zdjecie 030.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 17
  • zdjecie 031.jpg
    zdjecie 031.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 18
  • zdjecie 032.jpg
    zdjecie 032.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 17
reklama
MARZENKA JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!!!

odezwe się jutro robaczki i poczytam co tam naskrobałyście bo teraz niemogę

buziaki wielkie:*************:-):-):-):-):-)

hej kobietki
my juz wdomku
wlasnie wykapalismy malego
beti zaskoczylas mnie tym tel hehehehehehehehehehe,a co to za nr nie mam go zapisanego?
bylismy u mamy,dostalam kwiatka w doniczce na urodzinki :):)
Tylko niewiem jak sie nazywa i jak go chodowac :p

Dzien doberek spiochy !!!
ja wlasnie popijam kawke i kurak juz na patelni :-D:-D :tak::tak:
pozniej okolo 14 jedziemy na wies do mojej rodzinki :tak:
moj chrzestny ma dzis urodzinki to zalapie sie na torta i moze jakiegos grilla :tak: :-)

no to milego dzionka zycze wszystkim !!!!

Beti a ty gdzie sie podziewasz kobito??

hej kobietki:-)
ale dzis ladna pogoda :-)
ja juz obiad prawie przygotowany tylko czekam az mi sie schaboszczak odmrozi i zrobie mojemu kotlety:-)
a ja sama potrawke :-)
i jak tam u was dziewczynki niedziela?
asia a twoj maly ile wazy?taki fajny grubasek zniego :-)moj dopiero sie taki robi:-)
wczoraj jak bylismy u mamy to tak slodko sobie spal i mama do mnie o jak slodko se spi ale jak za chwile sie rozplakal to maksa ze normalnie w biegu mleko robilam hehe,ale glodomor zniego:-)

no nie kobiety tyle sie napisalam i cos mi sie tu zrobilo,no cholera jasna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i po poscie:wściekła/y::wściekła/y:
tak wogule to dzien dobry dziewczynki:-)
my po obiadku na spacerek idziemy taka ladna pogoda:-):-)
tak wogule to robi sie ladnie zielono na dworze:-):-)
asia ile rafalek wazy?widze ze pulchniutki jest hehe fajne dziecie,moje sie dopiero takie robi:-)juz mi ciezko go trzymac na raczkach jak go karmie:-):-)ale co najlepsze jak on sobie juz fajnie gaworzy:-)kupa smiechu,no ale niestety walczymy z odparzeniami ale nie na tylku tylko z przodu:sorry:robilam sudokremem ale jakos nie bardzo,to posypuje mu puderkiem i widze ze jest lepiej,chyba musze go czesciej zostawiac z gola pupa,kurde ale wczoraj mnie 3 razy obsikal no i jak ja mam go zostawic z gola pupa:-D
dobra mykam na nk :-)
madzia ty to masz fajnie ciagle gdzies wybywasz:-)
milego dnia zycze

a gdzie reszta spiochow??
u mnie juz pyrki sie gotuja zjemy i jedziemy
wpadniemy jeszcze nad jeziorko znow tym razem do pszczewa :-):-) bo mamy po drodze....
szymon cos robi sie w kropki wychodza mu male drobne czerwone i nie wiem co to....
ospe juz mial...a teraz ma na nogach brzuchu tylku....dziwne:sorry:jak nie zejda to do doktora...

zajrze wieczorkiem milego popoludnia !!!

reklama
helol:tak:
Magdamir zazdroszcze Ci tego jeziorka.
Ja dzisiaj bylam w Lipkach rano mojego W do rodzicow zawiesc.
Marzenka moj wazy ponad 9 juz tylko dokladnie nie wiem le.ale on sie duzy urodzil(4000 i 60 cm) i pewnie dlatego taki duzy jest teraz.
teraz zasnal a jak sie obudzi idziemy na spacerek.ladnie dzisiaj tylko zimno jakos:baffled:
my tez z odparzeniami walczylismy, tak ze krew mu leciala ale zasypywalam go takim zoltym pudrem na razy, a pozniej sudocremem i jest ok.
dzisiaj zrobil pobudke o 2 w nocy i skapitulowalam i jesc mu dalam i spal do 6.a tez tak gada ze sie posikac ze smiechu mozna:-Dostatnio wyszlo mu nawet baba, tata i dada(chyba te pieluchy lubi;-))ale kiedy bedzie mama???nawet tak przez przypadek moglby strzelic;-)
my dzisiaj grochowke na obiad robimy, bo ciagle tylko kotlety itp
dobra lece n a pazdziernik bo dawno nie pisalam:zawstydzona/y:

Do góry