reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Jo poszalałam:/ tak sobie obiecałam!:wściekła/y: ale dziś daffi posiedziała u mnie... a jak tu zresztą z Zuzią latać po sklepach...nie mogę z nią na zakupy iść bo zamiast na towar ganiam za nią po sklepie:/ odbiję sobie to kiedyś jak mąż wroci, zrobię sobie wychodne i rozejrzę się za czymś co przykuje moją uwagę:) Ja najlepiej to sama się czuję na zakupach:tak:

Ostatnia edycja:
Jo poszalałam:/ tak sobie obiecałam!:wściekła/y: ale dziś daffi posiedziała u mnie... a jak tu zresztą z Zuzią latać po sklepach...nie mogę z nią na zakupy iść bo zamiast na towar ganiam za nią po sklepie:/ odbiję sobie to kiedyś jak mąż wroci, zrobię sobie wychodne i rozejrzę się za czymś co przykuje moją uwagę:) Ja najlepiej to sama się czuję na zakupach:tak:

Aj bo zaraz bede miala wyrzuty sumienia ze przeze mnie nie poszlas na zakupy!:p

No faktycznie cisza jak nie wiadomo co :-) ale czekaj Daffi jeszcze chwilę a się zrobi szum hihi:-) Ja dzisiaj już też nie śpię od 7 a tak się źle czuję że masakra - mdli Mnie i w ogóle porażka - zaczynają się "przyjemności" ciążowe ;-)

witam laski, mycha mnie też coś mdli, chyba coś zjadłam wczoraj. Ty to masz wytłumaczenie bo w ciąży jesteś.

mycha ja to juz od 6 nie spie:D
mnie nie mdli a na dodatek moje sniadanie to chipsy! ale se dzis pozwolilam;p

Dzien doberek..
kawke zrobilam,podszykowalam sos na obiad dzis spagetti
pani w przedszkolu pokazala mi zdjecia ze wczorajszego wypadu do muzeum i na placu zabaw takim krytym byli...
mlody wszedzie usmiechniety
smile.gif

pani mowi ze on tylko przy mamie taki teatr z placzem robi..
redface.gif

mycha to dopiero poczatek heh ale dasz rade oby szybko ci mdlosci przeszly...:tak:

daffi to poszalas z tym sniadaniem heh od rana czipsy nie ladnie :no:

kroma ty tez zaciazylas ?? :-D:-D

reklama
hej dziewczyny
wlasnie sobie sniadanie sobie robie budyn wisniowy bo jugurtu nie mam:baffled:
madzia to nie musisz sie juz przejmowac mlodego placzem, widac ze jak ciebie nie ma to swietnie sie bawi

Do góry