reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Jo poszalałam:/ tak sobie obiecałam!:wściekła/y: ale dziś daffi posiedziała u mnie... a jak tu zresztą z Zuzią latać po sklepach...nie mogę z nią na zakupy iść bo zamiast na towar ganiam za nią po sklepie:/ odbiję sobie to kiedyś jak mąż wroci, zrobię sobie wychodne i rozejrzę się za czymś co przykuje moją uwagę:) Ja najlepiej to sama się czuję na zakupach:tak:

Ostatnia edycja:
Jo poszalałam:/ tak sobie obiecałam!:wściekła/y: ale dziś daffi posiedziała u mnie... a jak tu zresztą z Zuzią latać po sklepach...nie mogę z nią na zakupy iść bo zamiast na towar ganiam za nią po sklepie:/ odbiję sobie to kiedyś jak mąż wroci, zrobię sobie wychodne i rozejrzę się za czymś co przykuje moją uwagę:) Ja najlepiej to sama się czuję na zakupach:tak:

Aj bo zaraz bede miala wyrzuty sumienia ze przeze mnie nie poszlas na zakupy!:p

No faktycznie cisza jak nie wiadomo co :-) ale czekaj Daffi jeszcze chwilę a się zrobi szum hihi:-) Ja dzisiaj już też nie śpię od 7 a tak się źle czuję że masakra - mdli Mnie i w ogóle porażka - zaczynają się "przyjemności" ciążowe ;-)

witam laski, mycha mnie też coś mdli, chyba coś zjadłam wczoraj. Ty to masz wytłumaczenie bo w ciąży jesteś.

mycha ja to juz od 6 nie spie:D
mnie nie mdli a na dodatek moje sniadanie to chipsy! ale se dzis pozwolilam;p

Dzien doberek..
kawke zrobilam,podszykowalam sos na obiad dzis spagetti
pani w przedszkolu pokazala mi zdjecia ze wczorajszego wypadu do muzeum i na placu zabaw takim krytym byli...
mlody wszedzie usmiechniety
smile.gif

pani mowi ze on tylko przy mamie taki teatr z placzem robi..
redface.gif

mycha to dopiero poczatek heh ale dasz rade oby szybko ci mdlosci przeszly...:tak:

daffi to poszalas z tym sniadaniem heh od rana czipsy nie ladnie :no:

kroma ty tez zaciazylas ?? :-D:-D

reklama
hej dziewczyny
wlasnie sobie sniadanie sobie robie budyn wisniowy bo jugurtu nie mam:baffled:
madzia to nie musisz sie juz przejmowac mlodego placzem, widac ze jak ciebie nie ma to swietnie sie bawi

Do góry