reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka wszystkiego najlepszego z okazji twych urodzin
duzo zdrowka szczescia spelnienia marzen
oraz pociechy z synka i mezusia !!!
zyj nam kochana sto lat !!!

ps.masz urodzinki i sie nic nie chwalisz
;-)

reklama
witajcie kochane:-)
dziekuje kochane za zyczonka:-)
madzia nie lubie sie chwalic:-)w koncu to coraz wiecej latek:-)
a ja sie dzis nie wyspalam,glowka mnie troszku boli no ale pewnie od zmiany pogody:-)
asia pewnie ze swoim teraz spedzasz chwile:-)
beti no i jak ten dentysta masz jakies namiary??

Załączniki

• DSC01245.jpg
    DSC01245.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC01252.jpg
    DSC01252.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01257.jpg
    DSC01257.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01258.jpg
    DSC01258.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 30
swietny dzidzius..jaki duzy juz...:tak::tak:marzenka mloda laska jeszcze z ciebie hihi
a ja widzialam sie dzis z beti na zywo :-) :tak::tak: u niej w studio :-)
tera pieke murzynka :tak:

papatki

Marzenka wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sliczne fotki:tak:
moj pojechal wlasnie tez na kilka godz do Gorzowa wiec cos moge popisac.oczywiscie sie nie wyspalam bo jak mlody spal to mu szalelismy , a jak chcielismy spac to mlody sie obudzil:baffled:wiec spalam 3 godziny:eek:masakra
a ja dzisiaj po poltorarocznej przewie wsiadlam za kolko i zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tak sie balam:sorry:

magda ! zazdrosna jestem :eek::-D ... a pozdrowilas ja chociaz od nas ?? :-p:-)
blond oj kobito my sie wyspimy chyba w gorbie dopiero :-p hieheihei... ja juz sie przyzyczailam, choc nie nazekam bo mlody przesypia cale noce, ale spac chodze pozno a wstaje razem z nim :sorry:

Marzenko 100lat jeszcze raz kochana.Spełnbienie marzen nawet tych najskrytszych!!
Zauwazyłam pewna zaleznoscjuz w zeszłym roku jak u nas padało cały sierpien tak u Was były upały teraz u Was sie pogoda psuje a u mnie znacznie porawia.;-);-);-);-):-D:-DJa tak nie chce:-(Teraz gonie robic pranie moze zdązy wyschnac.
Marzenko Dawidek przesliczny niech sie chłopak zdrowo chowa.A nas tez meczyły kolki pomagał infacol wczesniej próbowałam kilku innych specyfików ale z marnym skutkiem.Co do infacolu to jak pisała Larvunia trzeba podawac regularnie.Kolka trwa ok 3mcy u nas tak było dokładnie 100dni a pózniej jak reka odjał
Madzia Biedno to dzieciatko ,dzieci nie powinny chorowac i tak cierpiec zycie k**** jest niesprawiedliwe.
Myslałam ze Twój Szymcio straszy bo tak wyglada przynajmniej na zdjeciach.Chłop jak dąb;-)A jak Hani sie podoba pokoik ??Na przyszły rok musze cos mojej żabce wymyslic bo na dzien dzisiejszy najlepiej jej sie spi z nosem wcisnietym w pache lub odnózami zarzyconumi na moja twarz
A jak znajdziesz chwile wrzuc prosze przepis na murzynka moze kiedys upieke ;-);-)Chociaz mam gazowy piekarnik i nawet durny kurczak zle sie w nim piecze:confused2::confused2::confused2::confused2:wiec ciasto na bank nie wyjdzie:-p:sorry::sorry:
Blond no to poszalałs co tam spanie .........:-D:-Dpospisz jak bedziesz na emeryturze :-D:-D:-D
Cos ja jeszcze miałam piusac .........ach ta skleroza .
Miłego dzionka laseczki ja gonie robic pranie.Buziolki

Hello....my po obiadku zrobilam jeszcze troche frytek :-)
Larvunia a nie pozdrowilam zapomnialam hihi....
Befatka oto przepis ten ktory ja robie,zrobilam dzis i wyszedl znow :tak::tak: jest prosty i pewnie ci wyjdzie....
Beti a ty dalej w pracy??

a ja starego namowilam i zaraz jedziemy na wycieczke nad jeziorko pospacerowac na glebokie :tak::tak: :-):-)

to do wieczorka papa oby nie padalo czasem :-)

Wielkie Żarcie - Murzynek wszechstronny szybki i łatwy

reklama
Madzia ale Wam dobrze z tym jeziorkiem.Mój znowu spi ale to nawet dobrze bo mnie dzis denerwuje.
Murzynka moze upieke w przyszłym tyg bo musze sie wybrac do polskiego sklepu po sode i proszek do pieczenia.
Wielkie dzieki za przepis:-):-)
Miłego dnia

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry