reklama
marzenka21
Fanka BB :)
witajcie kochane:-)
dziekuje kochane za zyczonka:-)
madzia nie lubie sie chwalic:-)w koncu to coraz wiecej latek:-)
a ja sie dzis nie wyspalam,glowka mnie troszku boli no ale pewnie od zmiany pogody:-)
asia pewnie ze swoim teraz spedzasz chwile:-)
beti no i jak ten dentysta masz jakies namiary??
dziekuje kochane za zyczonka:-)
madzia nie lubie sie chwalic:-)w koncu to coraz wiecej latek:-)
a ja sie dzis nie wyspalam,glowka mnie troszku boli no ale pewnie od zmiany pogody:-)
asia pewnie ze swoim teraz spedzasz chwile:-)
beti no i jak ten dentysta masz jakies namiary??
Załączniki
blond_20
Czarownica
Marzenka wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sliczne fotki
moj pojechal wlasnie tez na kilka godz do Gorzowa wiec cos moge popisac.oczywiscie sie nie wyspalam bo jak mlody spal to mu szalelismy , a jak chcielismy spac to mlody sie obudzil
wiec spalam 3 godziny
masakra
a ja dzisiaj po poltorarocznej przewie wsiadlam za kolko i zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tak sie balam
sliczne fotki

moj pojechal wlasnie tez na kilka godz do Gorzowa wiec cos moge popisac.oczywiscie sie nie wyspalam bo jak mlody spal to mu szalelismy , a jak chcielismy spac to mlody sie obudzil

a ja dzisiaj po poltorarocznej przewie wsiadlam za kolko i zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tak sie balam

magda ! zazdrosna jestem 
... a pozdrowilas ja chociaz od nas ??
:-)
blond oj kobito my sie wyspimy chyba w gorbie dopiero
hieheihei... ja juz sie przyzyczailam, choc nie nazekam bo mlody przesypia cale noce, ale spac chodze pozno a wstaje razem z nim 

blond oj kobito my sie wyspimy chyba w gorbie dopiero

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Marzenko 100lat jeszcze raz kochana.Spełnbienie marzen nawet tych najskrytszych!!
Zauwazyłam pewna zaleznoscjuz w zeszłym roku jak u nas padało cały sierpien tak u Was były upały teraz u Was sie pogoda psuje a u mnie znacznie porawia.;-);-);-);-)
Ja tak nie chce:-(Teraz gonie robic pranie moze zdązy wyschnac.
Marzenko Dawidek przesliczny niech sie chłopak zdrowo chowa.A nas tez meczyły kolki pomagał infacol wczesniej próbowałam kilku innych specyfików ale z marnym skutkiem.Co do infacolu to jak pisała Larvunia trzeba podawac regularnie.Kolka trwa ok 3mcy u nas tak było dokładnie 100dni a pózniej jak reka odjał
Madzia Biedno to dzieciatko ,dzieci nie powinny chorowac i tak cierpiec zycie k**** jest niesprawiedliwe.
Myslałam ze Twój Szymcio straszy bo tak wyglada przynajmniej na zdjeciach.Chłop jak dąb;-)A jak Hani sie podoba pokoik ??Na przyszły rok musze cos mojej żabce wymyslic bo na dzien dzisiejszy najlepiej jej sie spi z nosem wcisnietym w pache lub odnózami zarzyconumi na moja twarz
A jak znajdziesz chwile wrzuc prosze przepis na murzynka moze kiedys upieke ;-);-)Chociaz mam gazowy piekarnik i nawet durny kurczak zle sie w nim piecze

wiec ciasto na bank nie wyjdzie

Blond no to poszalałs co tam spanie .........
pospisz jak bedziesz na emeryturze 

Cos ja jeszcze miałam piusac .........ach ta skleroza .
Miłego dzionka laseczki ja gonie robic pranie.Buziolki
Zauwazyłam pewna zaleznoscjuz w zeszłym roku jak u nas padało cały sierpien tak u Was były upały teraz u Was sie pogoda psuje a u mnie znacznie porawia.;-);-);-);-)

Marzenko Dawidek przesliczny niech sie chłopak zdrowo chowa.A nas tez meczyły kolki pomagał infacol wczesniej próbowałam kilku innych specyfików ale z marnym skutkiem.Co do infacolu to jak pisała Larvunia trzeba podawac regularnie.Kolka trwa ok 3mcy u nas tak było dokładnie 100dni a pózniej jak reka odjał
Madzia Biedno to dzieciatko ,dzieci nie powinny chorowac i tak cierpiec zycie k**** jest niesprawiedliwe.
Myslałam ze Twój Szymcio straszy bo tak wyglada przynajmniej na zdjeciach.Chłop jak dąb;-)A jak Hani sie podoba pokoik ??Na przyszły rok musze cos mojej żabce wymyslic bo na dzien dzisiejszy najlepiej jej sie spi z nosem wcisnietym w pache lub odnózami zarzyconumi na moja twarz
A jak znajdziesz chwile wrzuc prosze przepis na murzynka moze kiedys upieke ;-);-)Chociaz mam gazowy piekarnik i nawet durny kurczak zle sie w nim piecze

Blond no to poszalałs co tam spanie .........

Cos ja jeszcze miałam piusac .........ach ta skleroza .
Miłego dzionka laseczki ja gonie robic pranie.Buziolki
Hello....my po obiadku zrobilam jeszcze troche frytek :-)
Larvunia a nie pozdrowilam zapomnialam hihi....
Befatka oto przepis ten ktory ja robie,zrobilam dzis i wyszedl znow
jest prosty i pewnie ci wyjdzie....
Beti a ty dalej w pracy??
a ja starego namowilam i zaraz jedziemy na wycieczke nad jeziorko pospacerowac na glebokie
:-):-)
to do wieczorka papa oby nie padalo czasem :-)
Wielkie Żarcie - Murzynek wszechstronny szybki i łatwy
Larvunia a nie pozdrowilam zapomnialam hihi....
Befatka oto przepis ten ktory ja robie,zrobilam dzis i wyszedl znow

Beti a ty dalej w pracy??
a ja starego namowilam i zaraz jedziemy na wycieczke nad jeziorko pospacerowac na glebokie

to do wieczorka papa oby nie padalo czasem :-)
Wielkie Żarcie - Murzynek wszechstronny szybki i łatwy
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Madzia ale Wam dobrze z tym jeziorkiem.Mój znowu spi ale to nawet dobrze bo mnie dzis denerwuje.
Murzynka moze upieke w przyszłym tyg bo musze sie wybrac do polskiego sklepu po sode i proszek do pieczenia.
Wielkie dzieki za przepis:-):-)
Miłego dnia
Murzynka moze upieke w przyszłym tyg bo musze sie wybrac do polskiego sklepu po sode i proszek do pieczenia.
Wielkie dzieki za przepis:-):-)
Miłego dnia
Podziel się: