reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja popijam kawę amelka zje śniadanie potem młody i idziemy na spacer i po zakupy:) ide do netto bo ma być waga elektroniczna bede młodego wazyc co by zobaczyc jak przybiera:p

reklama
hej
ja juz po doktorach no i mam zapalenie w uchu i to powazne przepisal mi antybiotyki do ucha i doustny, jakies czopki bo nie mozna brac doustnie bo jakas reakcja zachodzi:eek:
za tydzien mam kontrole i jak wylecze sie to zajmie sie moimi dzwonkami w uszach
no porazaka:dry:
ania wagi takie sa super ale tez musza rowno stac i w tym samym miejscu bo nieraz roznica jest nawet pol kg
ja sie nieraz wokurzam jak wchodze na wage :-D

U nas wsyztsko ok ale z kupami problem nadal.
julka ma na stale wporwadzony duphalac.
bylam dzis na szczepieniu z julka
myslalam ze na glowe dostane. byla niedobra inne dzieci grzeczne siedzialy a julka latala wszedzie darkla sie jak opetana..... jak wzielam ja na rece rzucala mi sie i koniec... chciala wchodzic do recepcji paniom!
az w koncu padla i zasnela mi na rekach bo o godz przesuniecie bylo.
w gabinecie jak tylko ja polozylam zbudzila sie nie wiedziala o co chodzi i wrzask sie zaczal!
wyla przez caly pobyt na badaniu i w gabinecie do szczepien to samo. jedynie przed szcepieniem i w trakcie siedziala cicho bo mialam ja na kolanach.
szybko do domu szlam bo tata z bratem pilnowali mi kacpra.
wchodze i na samym wejsciu czuje smrod gów..!!!
wnisoek taki ze kacper zrobil kupe a oni go nie przebrali!
jeszcze brachol nabijal sie ze myslal ze to jego bak tak smeirdzi.
przebieram mlodego a tam dupka czerwona i w krostkach!
teraz ja sie bede musiala tlumaczyc bratwoej skad dziecko ma dupke odparzona.
do tego od przedwczoraj gaz mi sie ulatnial w domu!
a przed wczoraj skonczyl nam sie gaz!
M zamontowal i nadal to samo!
byl pan z gazowni niby nic sie nie wydostaje stwierdzil ze zle reduktor przykrecony no ale ok zobaczymy jakos prz syarej butli tez smierdzial a wtedy wymienial nam pan z gazowni.
przedwczoraj musial m bo bylo juz po 20 i nikt o tej godz nie dowozi.
Jak zadzwonilam powiedziec m o tym to jeszcze mi sie oberwalood niego ze co ja wymyslam jak on dokrecil!

edit

zapomnialam dodac ze julka nauczyla sie wchodzic na stol i wczoraj nie posiwecilam jej 100% uwagi i mloda weszla na stol i z niego postanowila spac!
na szczescie spadla na dup*ke i nawet nie plakala od razu poszla dalej z tym ze na tylku wielki siniak brazowy jest!
dis ano dorwala gdzies pinezke.. skad nie wiem i wlozyla ją do buzi!
dobrze ze widzialm to i szybko podbieglam i poprosilam by oddala i wtedy julka wszystko oddaje! bo jakby sama palce do buzi wlozyla to mogloby sie cos stac. julka tego nie cierpi

larvunia straszne wspolczuje braku laptopa!

Hejo..ale pustki
larvunia bez kompa to i cisza na forum hehe...:-D

megi i jak tam zakupy kupilas sobie cos na poprawe humoru??:cool2:

ciacho ty to sie masz wspolczuje...

daffi sie rospisalas hehe ciekawie masz :tak:

ja bylam na zakupach spozywczych,teraz szamam czekolade a mloda u sasiadki :tak:wiec luz bluz :-)

a ja kupialm wage a w niej nie ma bateri i jest na taka duza plaska i bateria pewnie z 15 zl kosztuje to to samo mi wyjdzie jka bym kupila w media razem z bateria za 50 byly ammmm

daffi- to ci Julka lobuziara

Magda nie jeszcze nie byłam na mieście, u nas późno jest wyplata z jw więc gdzieś po 16 pójdę:-)

Daffi to musisz mieć oczy dookoła głowy przy Julce:tak: moja będąc w jej wieku też wszędzie właziła i wszystko do rąk brała, teraz już jej pomału to mija. Jest dużo mądrzejsza i wie co wolno a czego nie:tak:

Pogaduchy z koleżanką udane, Zuzka teraz śpi no czekamy na przelew a potem kierunek miasto, muszę wejść do apteki kupić mojej coś na wzmocnienie i sobie na kaszel:-(

Madziarena wysłałam, tak ogólnikowo, jak będziesz miała jakieś pytania to pisz:tak:

Ciasteczko wspólczuje, ja nigdy nie miałam ale mama ostatnio się męczyła z uchem więc nie zazdroszczę...

PrzyszliRodzice ja byłam właśnie w netto i tez kupiłam tą wagę i ona baterię ma załączoną( jest to nawet opisane w instrukcji, moja bat była w tej folii co waga więc zobacz czy nie wyrzuciłaś:tak:a jak nie to się cofnik i im powiedz że nie było w komplecie:tak:)... tyle że moja waga nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
włącza się, miga i wyłącza:wściekła/y::wściekła/y: no szlag mnie zaraz trafi...:dry:
tylko nie wiem czy dlatego że może zmarzla w aucie:confused:

Daffi no to macie przeboje:-p dobrze że już ten etap za nami:-D;-)

lece wstawić kurczaczka:-)

reklama
Daffi Ty to się masz z Julcią, ale Mój brzdąc nie lepszy raz wszedł na pufę to dolną wargę sobie przegryzł płacz był jak nie wiem co a ile krwi się lało to szok aż Mi się z tego wszystkiego słabo zrobiło bo z buzi najmocniej krewka leci :-( i dużo by podawać takich przykładów ;-) ale na dworze zimno brrr ... byłam na pogaduchach, teraz synek śpi obiadek w parowarze się robi a Ja mam chwilę relaksu :-)

Do góry