reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Witam
Dzionek nam zleciał wczoraj miło i przyjemnie w domku Moja Amelka jest coraz bardziej zwariowana hehe
Martucha - mam prośbę, mogłabyś mi napisać jak ten Dukan - co się po kolei je i wogóle od czego zaczynasz ??
W sobotę idziemy na dyskoteke z moim mężulkiem - mój brat organizuje u mnie w miejscowości , a za tydzien na zabawę przedszkolna - tylko obawiam się czy moja mała mi planów nie pokrzyżuje i nie będzie płakać.
Pomocy jak ją odstawić od cyca ?
Dzionek nam zleciał wczoraj miło i przyjemnie w domku Moja Amelka jest coraz bardziej zwariowana hehe
Martucha - mam prośbę, mogłabyś mi napisać jak ten Dukan - co się po kolei je i wogóle od czego zaczynasz ??
W sobotę idziemy na dyskoteke z moim mężulkiem - mój brat organizuje u mnie w miejscowości , a za tydzien na zabawę przedszkolna - tylko obawiam się czy moja mała mi planów nie pokrzyżuje i nie będzie płakać.
Pomocy jak ją odstawić od cyca ?
C
ciasteczko
Gość
hej dziewczyny
larvunia to ci mlody ja pierdziu
pozniej zajrze ide po skierowanie do laryngologa bo mnie ucho napiernicza ze niewyrobie
mam jakis stan zapalny i jeszcze mi dzowni
larvunia to ci mlody ja pierdziu
pozniej zajrze ide po skierowanie do laryngologa bo mnie ucho napiernicza ze niewyrobie
mam jakis stan zapalny i jeszcze mi dzowni
K
konto usuniete
Gość
hej dziewczyny, ja właśnie wcinam lekkie śniadanko i lecę oddać krew
larvuni współczuję
Madziarena jak wrócę wyślę ci priva jak to u mnie wygląda, ja przepisy mam od sióstr(obie są już po miesiącu dukana i to mnie zmotywowało) a także z dwóch stron internetowych.
Jak wrócę napiszę ci
ok lecę bo nie zdąże
larvuni współczuję
Madziarena jak wrócę wyślę ci priva jak to u mnie wygląda, ja przepisy mam od sióstr(obie są już po miesiącu dukana i to mnie zmotywowało) a także z dwóch stron internetowych.
Jak wrócę napiszę ci
ok lecę bo nie zdąże
madziarena
Mamusia Amelki
Dobra Martuś będę czekać - w razie co mój e.mail : szym.mag@wp.pl ... na razie póki co nie będe chyba stosować tej dietki bo jeszcze karmię moją roczną pindę małą
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
No to larvunia współczuję ... Dzieci to potrafią ...
Cześć dziewczyny, jakaś nie do życia jestem wczoraj się tak źle czułam że szok, brzuch Mnie bolał niby to normalne, ale mimo to coraz bardziej boję się o maluszka... :-( Mąż w pracy, ale jutro chyba wolne weźmie bo musimy kilka spraw na mieście pozałatwiać .... :-)
Wczoraj była u Nas prezentacja pościeli z wełny, fajne to wszystko ale ceny są duże niestety ...
Trzeba by wybrać się do piekarni bo jakieś bułki czy coś na śniadanie a tak Mi się nie chce - masakra normalnie ...
Pozdrawiam ciepło ... :-)
Cześć dziewczyny, jakaś nie do życia jestem wczoraj się tak źle czułam że szok, brzuch Mnie bolał niby to normalne, ale mimo to coraz bardziej boję się o maluszka... :-( Mąż w pracy, ale jutro chyba wolne weźmie bo musimy kilka spraw na mieście pozałatwiać .... :-)
Wczoraj była u Nas prezentacja pościeli z wełny, fajne to wszystko ale ceny są duże niestety ...
Trzeba by wybrać się do piekarni bo jakieś bułki czy coś na śniadanie a tak Mi się nie chce - masakra normalnie ...
Pozdrawiam ciepło ... :-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Larvunia - dzieci są przesprytne
Czekamy na Twój powrót.
Czekamy na Twój powrót.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Bry
larvunia- to ci mały mechanik, nic mu sie nie stało?
Future- zobaczymy czy sie sprawdzi
a my dopiero wstalismy
larvunia- to ci mały mechanik, nic mu sie nie stało?
Future- zobaczymy czy sie sprawdzi
a my dopiero wstalismy
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Larvunia teraz to się zanudzisz, biedna ale pewnie nerwa dostałaś dzieci to potrafią nabroić....
Mycha też mam dziś taki dzień że nic mi się nie chce, mężuś już pojechał zobaczymy się za 3 tygodnie:-(
Dzisiaj wyplata, muszę sobie sprawić cosik na poprawę nastroju miłego dnia
Mycha też mam dziś taki dzień że nic mi się nie chce, mężuś już pojechał zobaczymy się za 3 tygodnie:-(
Dzisiaj wyplata, muszę sobie sprawić cosik na poprawę nastroju miłego dnia
Podziel się: