reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale ja czasem by sobie poszła na zakupy, chociaż raz w m-cu, chociaż też nie lubię tych kolejek, szczególnie nie lubię wielkich centr Handlowych. Mój M jak pójdzie na zakupy to się nie ogranicza, a ja zawsze kupuje to co najpotrzebniejsze.

reklama
moj synkowi kupuje zawsze za duzo :sorry2: Ale ja przymykam oko bo to dla synka :sorry2: Czsami tez cos kupi niepotrzebnego, ale ja ciesze sie ze lazi bo ja nie mam najmniejszej ochoty ;-) Z reszta on codziennie w g-wie bywa wiec tam taniej :tak:

Co poroabiacie?

Czesc laseczki
Poczytam co u Was i lece jakis obiad zmajstrowac.W sensie my juz jadłysmy pomidorówke ale Jack musi cos do pracy potargac:)
Moja mała cos smarka od rana ale byłysmy na spacerku słoneczko ładne ale zimno jak cholera
.
Niech juz bedzie ta wiosna bo tyje w oczach z nudów co chwile cos wpierdzielam grrrrr.
Pr -ale cie młody załatwił hehe.Az mi sie teskni za taka pachnaca kupką heheh bo teraz te kupki mojej młodej to jak bomba biologiczna :)
Magda ,Niuśka ,Marzenka i inne choraski zdrówka zycze.
Marzenka moze Twój kilka dni urlopu weznie bo sie wykończysz kobieto.Powikłania po takich przechodzonych choróbskach sa traszne.:*
Myszka ,Future -śliczne pokoiki.Mojemu zakapiorkowi bede na wiosne robic pokoik.Na dzien dzisiejszy mam dylemat bo musze kupic jej łózko ale strasznie sie motam bo nie potrafie wybrac .Córka chce z autami albo z pociągiem :/a ja z misiem albo peppą
Larvunia-fajnie ze mikołajki sie udały:) Dawaj foty :)
Ciacho współczuje
Dafi -przynajmniej mąz na kościach sie nie kaleczy hehe
Miłego wieczorku laski i sorki kogo ominełam
Ide robic ten obiad a pózniej pewnie bede sprzątac z godzine bo mała znowu bawi sie ciastoliną

Future ale macie fajnie..., tez bym odświeżyła pokoik mlodego z checia, ale funduszy brak. Z reszta kto by mi to zrobil, jak mojego ciagle nie ma :sorry2:

nalesniki byly z dzemem, na latwizne poszlam ;-) Mlody wciagnol 4 :szok: ja 2 ;-)
Reszte pewnie moj wciagnie jak wroci, tez lubi.
Pozniej poszlam z mlodym do piwnicy po ciuszki malenkie. Jejku jakie to bylo kiedys malenstwo :-D Takie tyci skarpeteczki znalazlam i spioszki :-D Popiore niebawem sobie, posciel tez popiore... Moze niebawem namowie moje by lozeczko przytargal drewniane i je zlozyl...

teraz nic mi sie neichce, wstawilam wlasnie frytki ;-) zapraszam ;-)

Befatka fotek nie mam, aparatu zapomnialam :baffled: Costam tel robilam, ale to nei to samo..., pozniej Wam pokaze, jak sil nabiore na ruszenie dupska po tel :sorry2: No lania mam....
znowu coli mi sie chce ;p

hej, ja już mam neta z powrotem:-)
ale i tak nie daje rady was nadrobić:-p

co do diet to ja dziś zaczęłam dukana, ciekawa jestem czy wytrzymam i jak mi pójdzie;-);-)

martuha tez mam w planie dunkana potem;p

kroma- ja tylko w probce loveli pralam a tak piore w vizir sensitive i molody nie ma uczulenia;] i plyn tez sensitiv biedronkowy i pieluchy dada;p i chusteczki bede teraz dady testowac;p

larvunia- az sie wierzyc nie chce jakie te dzieciaczki kiedys male byly co nie ;]

future- widze syndrom wicia gniazda u was leci pelna para;p ja jeszcze w ten dzien co nas skierowla do szpitala to wysprztalam chate i nastawilam 2 pralki prania heheh bo cos czulam ze to juz wogole caly tydzien wszystko szykowalam;p

Larvunia prosila mnie, by przekazać informację, ze nie będzie jej parę dni na necie bo Marcelek wsadził jej śrubokręt w lapotopa i spalił a drugiego kompa nie ma narazie...

reklama
Do góry