reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Myszka – na aukcjach mamy kilka rupieci, mozesz sobie wejsc:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Larvunia ja znam od szafy goscia, robil nam tutaj 4 dzwiowa suwana, ale bez luster, bo to drozej, za 3 tysiace jakos. Ale jakość super. Ale numer w gorzowie, kaze mamie odszukac, jesli jestes zainteresowana.
Marzenka gdzie do pulmonologa chodzisz? Ja polecam Kozlowskiego na jana Pawla. Bron boze nie idz do Bojko, bo to suka zwykła. W ciązy mi kazała testy robic. Ja u pulmonologa 2 razy w miesiacu.
A jutro................o 17,30 podglądamy i nagrywamy Hele
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Larvunia ja znam od szafy goscia, robil nam tutaj 4 dzwiowa suwana, ale bez luster, bo to drozej, za 3 tysiace jakos. Ale jakość super. Ale numer w gorzowie, kaze mamie odszukac, jesli jestes zainteresowana.
Marzenka gdzie do pulmonologa chodzisz? Ja polecam Kozlowskiego na jana Pawla. Bron boze nie idz do Bojko, bo to suka zwykła. W ciązy mi kazała testy robic. Ja u pulmonologa 2 razy w miesiacu.
A jutro................o 17,30 podglądamy i nagrywamy Hele
marzenka21
Fanka BB :)
ania pr moze i by pomogly tyle ze powinnam byla lezec anie chodzic a nikt mnie nie wyreczy z pewnych spraw...no i nie mam wyboru.
future ja jestem z sw ale wlasnie jutro przyjmuje u nas babka z gorzowa,ale dokladnie nie znam nazwiska
z niecierpliwoscia czekam na mojego bede mogla swobodnie pospac.
future ja jestem z sw ale wlasnie jutro przyjmuje u nas babka z gorzowa,ale dokladnie nie znam nazwiska
z niecierpliwoscia czekam na mojego bede mogla swobodnie pospac.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
myszka my dopiero sie bedziemy szykowac.. bo mlody mi niespodzianke zrobil ;] obrombal sie caly az musialam go w zlewie myc w lazience potem jak go nuoslam do pokoju to mnie jeszcze osikal i na koniec jeszcze mu sie na mnie ulalo ;] wiec mamuska w pelni ochrzczona haahah
wiecie co mialam probke plynu do prania loveli i w zyciu bym tego nie kupila nosz wyjelam pranie wogole nie doprane i niekgtore rzeczy bede musiala prac jeszcze raz;/
wiecie co mialam probke plynu do prania loveli i w zyciu bym tego nie kupila nosz wyjelam pranie wogole nie doprane i niekgtore rzeczy bede musiala prac jeszcze raz;/
kroma
hejka witam się i ja.
Ja mam ciche dni w domu.
Ja jako dziecko leczyłam się na płuca i jeździłam do pulmonologa, z Gw, ale nie pamiętam nazwiska.
Wy ze Staszica laski, a ja z Piasków
Ja też mam pustki w lodówce, nie chciało mi się zakupów robić i szlak mnie trafia, że co do sklepu idę po jakąś pierdę wydaję 20-30 zł, a nic do jedzenia konkretnego nie przynoszę. Robię zakupy z ołówkiem i kartką w ręku, a i tak ciężko coś zaoszczędzić. Muszę koniecznie iść do roboty, jak mały z cyca zejdzie, bo mnie drażni bycie utrzymanką mojego M. Chciałabym mieć swoją kasę.
Pr- skąd ja to znam, chociaż mój już mało co ulewa, ale kupy dalej wali po same pachy. A ty to miałaś, aż potrójną niespodziankę, mój mi tak jeszcze nie narozrabiał. I nie można tych kup potem doprać, ja je piorę mydłem na plamy. Szybko namaczam. Ja już nie kupuje proszków dla dzieci jedynie płyny do płukania. Mały na szczęście nie ma uczulenia.
A jakie te klocki kupiłaś Duplo, czy zwykłe lego?, bo ja małej chcę kupić, ale Duplo.
Ja mam ciche dni w domu.
Ja jako dziecko leczyłam się na płuca i jeździłam do pulmonologa, z Gw, ale nie pamiętam nazwiska.
Wy ze Staszica laski, a ja z Piasków
Ja też mam pustki w lodówce, nie chciało mi się zakupów robić i szlak mnie trafia, że co do sklepu idę po jakąś pierdę wydaję 20-30 zł, a nic do jedzenia konkretnego nie przynoszę. Robię zakupy z ołówkiem i kartką w ręku, a i tak ciężko coś zaoszczędzić. Muszę koniecznie iść do roboty, jak mały z cyca zejdzie, bo mnie drażni bycie utrzymanką mojego M. Chciałabym mieć swoją kasę.
Pr- skąd ja to znam, chociaż mój już mało co ulewa, ale kupy dalej wali po same pachy. A ty to miałaś, aż potrójną niespodziankę, mój mi tak jeszcze nie narozrabiał. I nie można tych kup potem doprać, ja je piorę mydłem na plamy. Szybko namaczam. Ja już nie kupuje proszków dla dzieci jedynie płyny do płukania. Mały na szczęście nie ma uczulenia.
A jakie te klocki kupiłaś Duplo, czy zwykłe lego?, bo ja małej chcę kupić, ale Duplo.
Ostatnia edycja:
marzenka21
kroma powiedz jak sobie radzisz z dwojka malych dzieci?tym bardziej ze starsze nie rozumie jeszcze za duzo.ciekawe jka moj by zareagowal na taka mala dzidzie w domu
dawid to sie wstydzi takiej malutkiej dzidzi.
co do zakupow to wcale sie tobie nie dziwie,dlatego ja do naszego osiedlowego eko to nawet nie zachodze,zawsze do biedry ide jak juz.a warzywniaku przewaznie idzie mi 30zl na tydzien:-)
dawid to sie wstydzi takiej malutkiej dzidzi.
co do zakupow to wcale sie tobie nie dziwie,dlatego ja do naszego osiedlowego eko to nawet nie zachodze,zawsze do biedry ide jak juz.a warzywniaku przewaznie idzie mi 30zl na tydzien:-)
Myszka_81
Zaciekawiona BB
No tokiedy indziej sie zgadamy na spacer. Moja jak przeszła na butle z cycka to sie tak obrabala ze dwie pieluchy to by było mało heheh wanna i kran
My juz po spacerku ale zimnoooooo ...doopa zmarzła ale pindzia mala jeszcze w domu w wozku spi tak jej dobrze nawet glod ja nie budzi hehe
My juz po spacerku ale zimnoooooo ...doopa zmarzła ale pindzia mala jeszcze w domu w wozku spi tak jej dobrze nawet glod ja nie budzi hehe
kroma
marzenka- jakoś muszę sobie dać radę, moja już przywykła do małego i go ostatnio pilnuje. Ale na początku to nie bardzo jej się pomysł z dzieckiem podobał. Ja mam Intermarche pod nosem, ale mało co tam kupuje, jedynie chleb, masło i jogurty, czasem jakąś wędlinę, resztę mąż robi w Lidlu, Tesco lub Biedronie. I to jest minus dwójki dzieci, że nie mam jak na zakupy jechać.
reklama
ja mam dobrze na to wyglada ;-)
u nas moj robi zakupy Ja sporadycznie chleb i mleko...
Dzieki temu wie ile co kosztuje ;-) i nie ma pretensji na co ja kase zawsze wydawalam ;-)
z reszta ja nie lubie lazic po sklepach Te kolejki i ci niemili ludzie... bbrrr... Wole spacer po lesie
u nas moj robi zakupy Ja sporadycznie chleb i mleko...
Dzieki temu wie ile co kosztuje ;-) i nie ma pretensji na co ja kase zawsze wydawalam ;-)
z reszta ja nie lubie lazic po sklepach Te kolejki i ci niemili ludzie... bbrrr... Wole spacer po lesie
Podziel się: