reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future komoda sprawdza sie pojemna i mozna wszystko na niej podrecznie trzymac. a stolik troche nisko do przewijania, w Ikea sa takie sprytne drewniane mozna na biało pomalowac i bedzie pasowac do mebelków :) ja do przewijania mam taki kombajn - wanienka z przewijakiem i tuz po porodzie to mi za nisko było bo musialam sie nachylac - a plecki słabiutkie i bolało- ale ja byc moze za wysoka jestem :-p teraz wlasnie bede wstawiac przewijak ten z Ikea ( tylko kto mi go pomaluje - zosia samosia :D:D) bo Lilka juz mi wyrasta z tej wanienki i trzeba bedzią ją do wiekszej przeprowadzic..:tak:
ps a co ciekawego na aukcje wystawiasz :>

reklama
he he Mycha swiatełka w lodówce łączcie się ha ha ale jak pojade dzisiaj to mi amory w aucie pojdą :) a co poszaleje he he ostatnia taka wypłata kończy sie macierzyński i trzeba cos myslec dalej ehhhhhh...do pracy nie chce ..nie.....

jejkuuuuuuuuu ODDAM PSA !!!
normalnie mnie dzis drazni :baffled::crazy:
nie da sie ubrac tylko jeczy i skomli jakby ja ze skory obdzierali :baffled:
ona tak zawsze jak widzi jak ktos sie szykuje na dwor, ale dzis przechodzi sama siebie :crazy: Dziecko mam grzeczniejsze od psa :dry:

u nas nie ma echa na szczescie M i Amelka maja co jesc hehe;p a ja na bierzaco sobie kupuje;p za niedlugo idziemy na spacerek:) A mlody wlasnie na mnie lezy i cos cisnie hehehe;p

No ja chyba tez wyjde bo juz mi nie dobrze w tych scianach klaustrofobii dostane - wczoraj M byl na spacerze a ja caly dzien leniwca w pidzamie miałam. PR gdzie na spacerki smigasz...?

ania pr jutro mam do pulmologa i sie okaze czy mam zapalenie pluc,poki co mam goraczke no pochlastac sie idzie

wspolczuje, wiem cos o tym ale na szczescie ja juz sie dzisiaj o wiele lepiej czuje.. ale wiadomo co to antybiotyk robi z organizmem... oslabiona jestem ale biore witaminki jem duzo owocow i powinno byc dobrze za jakis czas ;) zdrowiej szybko kochana :)

reklama
Do góry