reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia tak bylam po ta torbe i paragon tez mam wiec wszystko ok,
zapomnialam calkiem napisac o tym,'
moj maly spi a ja w miedzyczasie ogarnelam troszu domek
tak wogule to bylam z nim na spacerku tylko godz bo zglodnial i trzeba bylo do domku:-)

reklama
bry wieczornie :-)

befatka, beti zyjecie?? :eek:
wiecie co, pojechala dzis znowu do gorzowa bo sie umowilam z ksiegowa a ta zapomniala o moim spotkaniu i wyjechala wkurwic sie mozna na poniedzialek przenioslam wizyte... :wściekła/y:

larvunia no to pieknie Cie ta ksiegowa w ch.. zrobila....:/
a ja wyobrazcie sobie obiad robie:)))jednak nie gyros tylko pange smaze bo mojego jeszcze nie ma a sama jesc nie chcialam....mlody juz spi wiec chwila ciszy:)))

Dobranoc,moj mlody tez juz spi..

blondi pycha obiad ale o tej porze hihi :-D:-D..wiem wiem dla faceta....

larvunia to naprawde co za ksiegowa.....

Marzenka pokaz w koncu jakies foto ze spacerku :tak:

do jutra spadam

no to ja bede lepsza :-p heheheh bede obiadokolacyjke robic ok 21.00 dla mojego mezulka :sorry: bo juz na gg mi pisal ze nie mial czasu w pracy jesc i prosi zarcie bo strasznie glodny przyjedzie :-)

a dzis pani wychowawczyni u hani w grupie powiedziala mi i kazdemu z rodzicow ze zbieraja pieniazki i jesli ktos moze zeby tez pomogl bo dowiedzieli sie wczoraj ze u hani w grupie jest dziecko bardzo chore ma RAKA
eek.gif
i zbieraja na leczenie...
jestem w szoku i zastanawiam sie co to za dziecie bo tego pani juz nie powiedziala....
szok takie male dziecko i rak i to w moim otoczeniu
frown.gif
frown.gif
....

dobra uciekam do juterka !!!

my jedlismy juz kolacje galarete z kuraka :tak::tak:

spadam papa

no co ty gadasz madzia,ojej co za pech....
madzia ja ciagle zapominam o tych fotkach kurde ciagle mi to wychodzi z glowy,ale obiecuje ze sie poprawie....
dobranoc dziewuszki

dziendoberek...
HAHAHA!!! jestem pierwsza :-D:-D:-D

madzia ojej ja nie lubie o takich rzeczach sluchac zaraz plakac mi sie chce... wogole od ciazy jestem rozczulona na maxa, komus krzywda sie dzieje nawet w filmach a ja juz rycze :-( ... tylko wspolczuc rodzinie...

marzenka no wlasnie czekamy na foty ! :sorry:

ciekawe jaka dzis pogoda bedzie i czy bedzie padac, za oknem szaro buro i ponuro :baffled:
ja dzis caly dzien sama z mlodym w domu i psem.... :-( mezulek na caly dzien do gorzowa jedzie ..pracuje a pozniej jedzie tlumik robic bo nam odpadl jakis czas temu :sorry2: buuuu, no i mam nadzieje ze nie bedzie padac bo nie bede miala jak wyjsc z psem :eek: dziecka samego przeciez nie zostawie a na deszcz nie wyjde :dry:

WSTAWAC SPIOCHY!

reklama
Dzien doberek jak nie spie....
siedze z kawa,dzieci jedza kielbaske :-)
dzis sie nie wyspalam mlody sie rzucal wiercil i plakal....
na dworze do dupy...
a ja na miasto ide....
milego dzionka !!!

Do góry