reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ciasteczko, Madzia powiedzmy że lepsze samopoczucie, przespałam się z tym wczoraj trochę popłakałam że dziś jakoś lżej choć radość z ciąży przyjdzie pewnie z czasem, teraz jeszcze :no:
larvunia ale stresa miałaś, jejku :-( ale na szczęście się znalazła:sorry2:
Ja na obiad robię dziś kluski ziemniaczane z kapustą:-p:-p
miłego dzionka, uciekam bo mój zaraz z kuzynką na skype będzie gadał

reklama
martucha na pewno surowe zrobie tylko nie wiem czy jakas kasze czy ziemniaki do tych cyckow, ja nie jem ziemniakow no moze raz na miesiac, mam kiepski humor dzisiaj chetnie wszystko bym pizla i poszla zalegnac a nie moge

megi z czasem wszystko sie ulozy, bedzie oki

no witajcie
ale macie przebje z tymi starszakami, ja sama nie wiem, czy nie pozostane przy jednym tylko ;/ chociaż mowią, że jedynak to kaleka. ale nie wiem.
Larvunia - ale przypadki od samego rana. nie cykaj, to pogoda, no i ciąża robi swoje. Też mialam kilka takich spraw jak już byłam w ciąży, że ni z tego, ni z owego zaczęłam ryczeć bo coś tam sie zawieruszyło, albo ze nie dam rady, albo nie wiem, albo ni umiem. Normalnie jak dziecko z podstawówki, co się zakochało w drugim dziecku (a on nie zwraca na mnie uwagi oczywiście)

padać to pada jakies g.... a nie snieg. tylko mokro i psom trzeba nogi wycierać-bo same nie potrafią.

ja wlasnie wypilam actimela i już nie jestem głodna, musze coś wymyślić na sniadanko pysznego....może jajo?

Pr a ile ty drastycznie przytyłaś, że zaraz po porodzie ty sie odchudzasz?
buziaki na miły dzień ;***

ja juz po kapieli

ktora ma ochote isc ze mna i malym do groty solnej??
na 9,45 mam pulmologa, nie wiem na 11.00 bym byla wolna :sorry2:
samej nudno... ma ktoras czas i ochote? - w czwartek

ja bede we wsi, ale moze za to spotkamy się na kawie? jutro bede w przedszkolu po kasiure, bede miala blisko do Ciebie jakbyś miala ochote.

a dzis bede w gorzowie bo mamy spotkanie z panią architekt a poza tym ide do takiego sklepu gdzies na manhatanie z uzywanymi wozkami, lezaczkami, matami, nianiami i podobno fajne ceny. wiec jade obczaić.

ciacho no wiesz.. mnie malo kto sie umie oprzec blahahaha
zartowalam

Martuchaa o z mila checia CIe poznam , bo jeszcze chyba nie widzialam na live ;-)
To co na 11.00 pod grota? no i napisz mi na gg bo chyba sie mamy, zaraz obkukam nr tel co by w razie czego miec ;-)

Future a spoko, zapraszam z przyjemnoscia :-) o ktorej?

reklama
Do góry